AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
Allah rahmet eylesin ne söylene bilirki hangi kelime ne anlata bilir ki
Biraz önce bu haberi hep AKP yüzünden yeaeaea diye salya sümük kusarak soran birisi vardı
Birisi o kıt akıllıya haberin gerçeğini söylesin..
1 9 yaşındaki çocuk kendisini asmaz yani yalan haber
2 hadi böyle bir çocuk asılı bulundu, kesin başka birisi yapmıştır
Çocuklar dünyanın ortak dilidir evet ben de sevmiyorum Suriyelileri ama ciddi olarak çocuklar kırılma noktam
Bu haber doğru mu? 9 yaşında ki bir çocuk intiharı ve ölümü düşünecek ne yaşamış olabilir ne yaşatmış olabilirler bu çocuğa akıl alır gibi değil.
Bu işler hep başkalarının suçu, ne bu çocuğun ne de dışlayanların.
Dışlayanları nasıl da temize çıkarıyorsunuz pes
çok komiksin bu zaman kadar hangi ölümün önüne geçebildin.
Ölümlerin önüne geçememe sebebi tam da o temize çıkardığın zihniyettir
Alıp kendin besleseydin o zaman ölmezdide, bütün zihinleri değiştiremezsin. Ayrıca bende istemiyorum ülkede suriyeli. Ve beni destekleyenlerde varda. Bana akıl öğretme. O zaman bende senin zihniyetini beğenmiyorum. Yarın başına çıkıp ortalığı kan gölüne verdi mi, o zihnin kendi kendine değişir. Benide baaşkalarına kesme. Ben ne seni tanırım nede onları.
Soru soruyorsun herkesden aynı cevabımı bekliyorsun, çok beklersin. Yarın bişilerden canın sıkıldı mı anlarsın beni. Sen değiş o kafayı.
Ben benim ister beğen yorumu ister beğenme, benin düşüncenle şekillenmiyorum. Bu hayatta daha çok beğenilmyeceksin. Sen çok mükemmelsin zaten.
Kusura bakma sana iyi günler.
Senin gibi sığınma hakkının insan hakkı olduğunu çakamamış tipler bile söz konusu bir çocuğun yaşamı oldu mu hem devlet politikasını hem de dışlayanı suçluyor. Lakin sen? Çocuğa ayırımcılık yapan suç işleyeni bile mübah görecek kadar ileri gitmişsin. Yazık.
Bb
Kusura bakmayinda kin ve nefretinizi çocuklardan çıkmak aşağılık bir seviiyedir 🙌🏼PERIODTT🔪
Ağırlığı biz yüklüyoruz, suç diye onlar ödüyor. Eyyy devlet erkanı sahilde boğulan miniğin fotosu kadar buna da bak. Sizin eseriniz.
suç büyüklerde isyan edip ülkelerini yıktılar batıda destek verdi
Suriler böyle suriler şöyle diyenler bir zahmet dönüp kendi ırklarına baksın
Dışlanmak insan beyninde fiziksel bir acıya neden oluyor bildiğim kadarıyla, çok acı bir durum
Cocuk icin üzüldüm ama suriyeliler defolup gitsin. suna inanın eğer biz oraya kacsaydik hergun 6 7 yasinda ki kızlarımızı se ker lerdi. ben onların ne olduklarını biliyorum. cocuklara lafim yok ama gerisi gitsin
intahar o çocuğun anlamını bile bildiğini sanmıyorum. birisi asmıştır onu.
üzücü ama o çocuklar büyüyünce bizlere silah doğrultmazlar umarım pkk gibi
Canım benim 😐 yüreğine ağır gelmiş
hic alinmmalari gerkiuordu alindi ve 3 kurus disardan para gekecek diye hem bizleri hem onlari telef ettiler tek suclu para icin bunlari yaonlar
olay bir hayli üzücü.
lakin duyar kasacak bir durum yok
@DenizinDili iddia ettiği paylaşımları gösteremeyen şerefsizdir.
Ne yapalım bizim memleketin çocuklarıda intihar ediyor.
@esbuass doğmamış çocuga ne laf atıyosun yalanmı dünyanın heryerinde oluyor bu haber acıtasyon yapmayın
Ne meraklısıymışınız bu suriyelelerin
Acıtasyon bunlar hep... O zaman aciyan herkes evini bir Suriyeliyle paylaşsın...
Ne diyosun sen ya bir çocuk ölmüş!
Kendi milletinin geleceğini tayin edecek olanlar o ülkenin yetişkinleridir. Çocuklarının,. memleketlerinin geleceğini düşünen gerekirse orada ölür ama gene de kaçmaz. Buraya gelip plansiz, programsız üremesinler.
@Peuqeot katılıyorum sana. Kendileri çocuklarını düşünmüyorsa biz mi duşünelim. bir savaştan kaçmışsın, bir ülkeye sığınmışsın, bu ülkede misafir sayılırsın. Onlar uçkurunu düşünüp 6 çocuk yapıp peşinde gezdiriyorsun. O kadar rahatlarki, bu dertte bu sıkıntıda, evleri yıkılmış belkide akrabaları ölmüş, onlar sevişip çoğalma derdindeler.
Suriyelileri sevmem ama yazik olmus daha cocuk sonucta. Sevmek zorunda da degilim
Çocuğun yazık ama sorunlular ailesi ve bizim başınızdakiler ve başınızdakileri destekleyenler
Bakan açıklama yaptı. Çocuk geçen aylarda örnek öğrenci bile seçilmiş. Başka bir durum olmalı.
Bu ayıp bize 1000 yıl yeter. Hemde Kocaelide burada
Yani şimdi öldüğü için duyar kasmicam. Ben olsam ben de aynı şeyi yapardım herhalde.
Ne okuldakiler suçlu nede o çocuk Kurdun yanına ceylanı adapte edemezsiniz.
9 yaşındaki çocuk nerden bilecek dışlanmayı kendini aşmayı, yine üstünü kapatmak istedikleri olaylar var, Allah bilir kim ne yapmıştır çocuğa
Yazık degil mi? Neyin ırkçılıgı bu?
üzülmüyorum nefret ettim artık hepsinden taciz kavga çıkarma her b. ku yaptılar def olup gitmeleri lazım memlekete adapte etme çabaları ama boş ya suriler gidicek ya da hükümet gidecek artık oy yok hükümete
Can candır milleti olmaz! Allah rahmet eylesin
Her açıdan çok üzücü bir durum.
Ne diyecegimi bilemiyorum
Çocukların arasında ayrımcılık olmaz
Nur içinde yat koca yürek..
Irkçıların ve halden anlamayanların eseri.
Daha neler görücez ya.
Şuanki halimizi düşündükçe üzülemiyorum maalesef.
Ya yazik ya methametli cocuklar yetistirin nolur. Dianmak kada rkotu bisey olamaz
Allah rahmet eylesin üzücü bir durum
Suriyenin basi saolsun
Yazık olmuş o çocuğun ne suçu var?
Allah rahmet eylesin herkes için zor
😱Allahım yazık günah ya
gerçekten çok yazık ya üzüldüm
Sebebi hiçbir zaman kesin olarak bilinemeyecektir.
Ben de sana katiliyorum kardesim.
Çok üzücü :/
Yazık günah ya içim parçalandı..
Ne alaka derim ben.
9 yaşında kendini nasıl asar..
Ya bu kada rsacma sapan dizi izleyen nesil asarda baska seyd eyapar
Nealaka..
İnce düşünün biraz!
Yazık üzüldüm...
Vicdanlarınız rahat mı acaba?
Bunun tek suçlusu kendi anne babası
Yazık günah be