AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
142Cevap
Yaptığı davranış kesinlikle vicdani ahlaki ve etik değerlere uygun değil, çok yazık. Ama bu yüzden ceza alması gerekmiyor bence. Buna ceza verirlerse en basitinden bu sitedeki herkese vermeleri gerekiyor. Çünkü herkes birbirine hakaret edip iğrenç sözler söylüyorlar.
Bir Müslüman’a herhangi bir musibet, bir sıkıntı, bir keder, bir üzüntü, bir eziyet, bir gam dokunursa, hatta kendisine bir diken bile batarsa, mutlaka Allah bunları onun günahlarına kefaret yapar.” (Buharî, Marda,1; Müslim, Bir, 52)
İslamı bilmeyen cahiller konuşsun dursun. Gören bilende alim evliya falan sanacak. Hiç takmayın ağzı olan konuşuyor.
Kalabalık içinden mutlaka değişik tipler çıkar. Ha ceza da almaz ceza alacak bir suç yok. Dini açıdan değerlendi ise haklı lakin yeri ve zamanı değil.
Cennete gıder dıyende gıdemez dıyende suçludur. ALLAHTAN başka kimse bilemez. Ama temennim cennete gitmesidir. Çıplak degıl ayrıca düzgün bir insan. Hastalıktan ölenlerde şehit mertebesidir inşallah tabikide. ALLAH bilir.
Allah ailesine sabır versin. Çok genç yaşta vefat etmiş. Allah ona rahmet eylesin. Böyle bir acı varken din üzerinden insanları kin’e nefrete düşmanlığa götürmenin bir manası olamaz. cehalatte buda var.
Kimsenin kimse hakkında yorum yapması ve sen şöyle yaptın böyle yaptın cehenneme gideceksin gibi sözler söylemesi haddi değil. Herkes kendi hayatından sorumludur. Hele ki böyle bir durumda böyle bir yorum yapmak
Kimin cennete girip kimin girmeyeceğine Allah karar verir... kötü insan olup kapanmak insanı cennete götürmez iyi insan olup kapalı olmamakta cehenneme götürmemeli...
Ahirette kimin hangi makamda olacağını Yalnızca Allah bilir burada fikir belirten arkadaş görünüşe göre yorum yapmış çünkü görüntü itibariyle Kur'an ve Hadislerdeki farz ve sünnetlere göre bir çoğumuz zaten cenneti hak etmiyoruz. Allah hepimizi cennette buluştursun inşallah.
Bu nasıl çirkin bir düşünce ya bu nasıl pislik bir üslup o kız kanserdi kanser Allah uzun ömür versin. Beynini s. km senin gibiler inşallah cehennemin en derin çukuruna atılır, asın gitsin böylelerini ya. 😠
Ölmüş insanı güzel yad etmek lazım hatta dua edip bu dünya için ders çıkarmak lazım gereksiz eleştiri değil onun gideceği mekanı teşkil etmek bize düşmez
Ablamiza birinin ahiret akibetinin tayini şirke girer diye ogretmemis demek.. Herkes din alimi zaten memlekette insan olmak zor zanaat tabi
O yazıyı yazan zavvalı , neslican nasıl acılar içerisindeydi bilemezsin.. Anne ve babasının şu an ki acısını bilemezsin.. bende kardeşimi kanserden kaybettim en iyi ben anlarım.. Rabbim kınadığınız şeyleri yaşamadan yanına almayacak sizi..
Rabbim cennetine almıştır inşallah.. Rabbim ablamıda cennetine almışsındır insallah
Kimin ne dediğinin ne önemi var, bunu söyleyen bir kez kanseri yensin ozaman konuşalım onuda. Bu kız kadar güçlü hayata tutunan biri daha olamaz. Mekanı cennet olsun 🙏
Dünyada cehennemi yaşamış bir çocuk zaten.
Nasıl yandı canı? Allahın işine de karışıyorlar. Bir kaç zaman sonra çıplak giyiniyor diye kurtulamadı falan da derler bak görün.
Bunu böyle duvarın önüne koyacan. Oraya sağlam bir 500 kişi getirecen. Hepside ellerinde ne varsa o kişinin üstüne fırlatsınlar. İkinci seçenek toplumda rezil etmek üçüncü seçenek ise hapise atmak
Bu kizin yaptigi irite edici ve dusuncesine katilmasamda, dusunce ozgurlugune girer kanimca hakaret yok ama provokatif de degerlendirilebilir, hakime kalmis.
Allah sevdiği kuluna sıkıntı verirmiş şikayet etmezse mertebesi yükselirmiş keşke bide bu açıdan baksaymış o ahiret bekçisi arkadaş
Hakaret yok burada. Hükumet görevlilerine bu yorum yapılsa ve birileri bu yüzden ceza alsa dersiniz ki nerede fikir özgürlüğü...
Bu şerefsiz aşağıliklar nerde alıyorlar bu konuşma hakkını insalar karşı üstelikte bu dünyada göç eylemiş kendilerini kafasında çuval parçaları var diye cennetemi gidecekler
Şu avukatın kendini ilah zanneden kibiri ile, şu soytarinin kendini ilah bilip onu bunu cennete/cehenneme gönderen şirki...
Başabas kapışır...
Merhamet vicdan dünyanın en önemli duygusudur. Bu duygular yoksa ne olursan ol bir bok sun hatta bir bok bile değilsin. Bir ‘hiç’ tir benim gözümde merhametsiz vicdansız insanlar..
Çoğu kişi dini kültürel yaşıyor. Gerçek bir müslüman gibi yaşasaydı asla kınamazdı, güzel söylerdi dili..
Bu kişinin ceza alması hem komik hemde adaletsiz olur. Öküzlere de ceza verelim o zaman? İnsan olamadı diye ceza mı verilir. :D
Yaptıgı sey vicdansızlık. Insanliga sığmaz. Tamamen kin nefret dolu. Ama ceza almasi gereken bir durum göremiyorum kanunen
Kimin Cennete kimin Cehenneme gideceğini Allah bilir. Kendini bilmez hadsizler Bir Kuran'ı açın okuyun bakalım Allah ne diyor öğrensinler öyle konuşsunlar
etrafında hala onunla muhatap olanlar varken ceza sadece kahramanlaştırır. Toplum cezalandırmalı böylelerini ama maalesef söz konusu twitin 1,7 bin like ı varmış
Ona mi düsmüs cennetligi cehennemligi ayırmak bu allaha sirk kosmak olmuyor mu zeka yoksunun inancina gore
Tabii ki almalı. Kendini allah sanan bu meymenetsizler insanları, ölmüş bir insanı yargılama hakkını nereden buluyorlar anlamış değilim.
Ben yazidigi seyi yorumlamiycam fakat bir hukukcu olarak ceza almayacagini dusunuyorum. Twitte ki sorunlu kisim “ bu ciplaklikla cennete gitmesi zor “ Tcknin hangi maddesine gore suc varsa soyleyin benim aklima gelmiyor.
Kalpleri taşlamış insanlar bunlar. Kötü düşüncelerini, mutsuzluklarını insanların acı günlerinde paylaşıp acılarını daha da arttırmaktan çekinmiyorlar. Yazık. Alması gerelen en ağır cezayı alması dileğiyle
Yahu cennete girip girmeyeceğine kimin karar vereceği bellidir. Vefat etmiş birinin arkasından konuşulanlara bakın insanlık bunun neresinde
Sanırım ülkemizde iyi insanlara karşı içinde hep nefret ve kıskançlık olan cahil insanların sayısı oldukça fazla, yazık cidden.
.
Her kesin kendi görüşü,
Her kese ceza versek,
Ooo
Hem ayrıca kapalılara da;
NİNJA diyenler var örneğin.
.
.
Cennete gitsin mi gitmesin mi karar verme yetkisini kendinde bulması peki? Şirk daha tehlikeli farkında değil
Ceza almasına gerek yok.
Bu adamlara göre biz müslüman değiliz zaten. Allah bilir kim cennetlik kim değil. Adam değil ki bunu yazanı kafaya bile takmamak lazım
Böyle ahmaklar için çenemizi yormaya değmez. Bu tarafta da inandığını zannettiği öbür tarafta da cezasını çekeceğini ümit ediyorum.
İnsanlığın geldiği noktaya bak kız zaten ayağını kaybetmiş üstüne canından da olmuş ne istiyorlar ölmüş insandan anlamıyorum. Derdi tasası bunlara kalmış sanki utanmazların.
Her türbanlı , her sakallı Müslüman olsaydı cennette bize yer kalmazdı. Sadece Allah CC bilir kimin ne günahı olduğunu. Bu yüzden bu tür konularda çok konuşmamak lazım. Aşırısı şirke girer.
Eger ölümden sonra baska bir yer varsa boyle g. zekali bencil insanlarla cennette olacagima dinsiz zeki vefakar insanlarla cehennemde olmayi yeglerim
Git görürsün
Gördüğüm en saçma yorum
Dikkat çekmeye çalışan bir başka motor
@bul_ut dusundugum seyi kelimelere pek yansitamamis olabilirim o yuzden soyle soyleyeyim; ben olumden sonraki yasama pek inanmiyorum ama eğer varsa , cennet cehennem gercekse o zaman su gunah bu gunah diyip insanlari elestirip huzuru kaciran ve bu sekilde cennete gidecegi kanisina varan insanlarla cennette yasamaktansa cehennemlik diye gosterilen ateis einstein nieszche gibi ve acık saçık diye gosterilen bu kızımız gibi insanlarla cehennemde yasamayi yeğlerim demeye calistim
Ahlaksız utanmaz aşağılık biri senmi karar vereceksin insanların nereye gideceğine iyi olmuş bulmuşlar ayıp be kız canıyla uğraşıyor
Ben kendi günahlarim yüzünden Cennetlikmiyim degilmiyim bilmiyorum ki. Kalkip bir baskasi icin Hüküm vereyim..
Şirk koşma. Kesinlikle.
Bizim sorunumuz da bu, her konuda kesin yargı veriyoruz.
Haddini aşmak ve cehalet.
Kalpleri ancak Allahu teala bilir.
Kimin cennete gideceğini de kimsenin haddine değil bu cahillik ancak.
Kimin nereye gideceğini Allahtan başka kimse bilemez.
Ama bunu üzerinde prim yapmaya çalışanlar serefffsizin ta kendileridir
Aman, ne matah olaylar.. küçük dünya küçük insanlar:d gidip ben de sizin gibi bir köşeme çekilip ağlıyayım hüüüü...
Sen ne diyon mk
Sigtir git diyorum
Bence abartılıyor. İki laf edildi diye herkes peşine düştü niye yani?
Avukatlar devreye girmiş falan filan ne gereği var her laf edenle uğraşıp yargıya taşıyacak kadar işsiz misiniz?
avukatlardan hazzetmem ama helal olsun bu avukata.
millet kendi g. tünü kurtarmış cennetten parsel satın almış gibi kimin girip kimin giremeyeceğini de biliyor !
yazıklar olsun.
İnsanlar boyleler milletin neler yasadigini bilmeden yorum yaparlar ateş düştüğü yeri yakiyor iste böyleleri Allahindan bulsun diyelim yani kapalilar sanki hic zina yapmıyor saçma sapan elestiriler insanlarin agzi torba degilki bukesin
Milletin artık diriyi geçtim ölüye bile saygısı kalmamış, almalı tabi ki.
Kesinlikle size katılıyorum saygıdeğer hanımefendi.
Donmuz kararmis kalpleriyle batakligin da bogula dursunlar en buyuk ceza kendileri o kafayla nasil yasiyorlardir kim bilir... Ve Neslican Şu an cennete olduguna inaniyorum ve seni hic görmesem de cok seviyorum bize cok sey ögrettin 💕
Gaspçılar katiller tecavüzcüler ceza almıyorken, bu şahıs da almaz :D
Söylenmemesi gereken bir şey ama bir suç unsuru değil. Kendi düşüncesini söylemiş sadece
Tek bu mu? Bir sürü iğrenç yorum var. İnsanlıktan nasibini almamış varlıklar. Allahla kulun arasına kimse giremez. Kimseyi de ilgilendirmez.
Töbe estağfurullah melek olmuş bir insanın arkasindan neler söylüyorlar siz nerden bileceksiniz Allah bilir!
Orasını Allah bilir deyip, biraz zor diye yorum atıp kendiyle çelişen örümcek beyinlileri ciddiye almayın. Sap yiyip saman sıçıyorlar işte.
İnsanlar ne kadar kötü onu Allah, bilir sadece ayrıca o bu dünyada çekeceği acıyı çekti melek oldu gitti tabi ki ceza almalı alsın ki kendine gelsin
"Kimseye zerre kadar haksızlık edilmez." diyelim; gerisini sen anla.
Gün geçmiyor ki bu geri yobazlar bir şey söylemesin.
Allah bu beyni ona vererek cezasını vermiş bence zaten. Adalet önünde de alsa iyi olurdu
Ceza ne alaka? Soru sormak için saçmalayın.
Böyle insanlar hep vardı hep de var olacak.
Sevgisiz büyüyen insanlar sözleriyle sağa sola sataşmaya devam edecek