4 yaşında kızım var. Sitede oturuyoruz. Bi gün oğlu kızıma tükürüp vurmuş. Çocuk eve ağlaya ağlaya gidince kapılarına gittim bende. Özür dileyeceğine “kız çocuğunun o saatte orada ne işi var” dedi. Karısı da sırıtıyor sanki oğlunun dövmesi güzel bir şey gibi. Sonra eşim de dahil oldu tartışma çıktı ama içim rahat etmedi. Bi e***rt buldum instadan, para verdim git bu adama yaz, dönerse de mesaj ss lerini al takipçilerine dm at dedim. Ahlaksız herif düştü tuzağa ama henüz takipçilerine dm atmadık.
benim isteğim hep takipçilerine atıp, hem de apartmanın wp grubu var, oraya “bana böyle mi mesaj geldi, haberiniz olsun:)” diye yazmak. Çünkü apartman sakinlerinin hepsi bu adamda ekli değil yani. Apartmanda rezil olsun istiyorum. Kıllığına attığımı anlar anlasın hiç dert değil. SiZce yapayım mı. Günah olur mu acaba. Günahtan korkan biriyim açıkçası, ama kızıma yaptığı ahlak bekçiliği yanına kalsın istemiyorum, ahlaksızın o olduğunu bilsinler. Sizce?
benim isteğim hep takipçilerine atıp, hem de apartmanın wp grubu var, oraya “bana böyle mi mesaj geldi, haberiniz olsun:)” diye yazmak. Çünkü apartman sakinlerinin hepsi bu adamda ekli değil yani. Apartmanda rezil olsun istiyorum. Kıllığına attığımı anlar anlasın hiç dert değil. SiZce yapayım mı. Günah olur mu acaba. Günahtan korkan biriyim açıkçası, ama kızıma yaptığı ahlak bekçiliği yanına kalsın istemiyorum, ahlaksızın o olduğunu bilsinler. Sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer