AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
142Cevap
O onun dusuncesi dusunce ozgurlugu var bu ulkede niye hapise girsin
Evet yaptigi terbiyesizlik ama baska herifleri kadinlari oldurenleri siddet uygulayanlari hapis icin sikayet edin
bu ülkeden bir beklentiniz kaldı mı?
kaostan beslenen
arap özentisi yüzde 90la
boşlukta dolanan insanlar
bunalra ceza versen ne olur? vermesen?
ne değişecek?
anca atom bombası :DDDDDDDDDDD
Dinimizce örtünmek farz değil mi ee bu kızda açık seçik giyiniyor muş yani böyle düşünmeleri gayet normal.
Bu ülkede tecavüzcüyü hapse atmayan ceza vermeyen bu durumda da bir şey yapacağını sanmam
Bende hristiyan olduğum için çok diyen oluyor sanki kendileri cennetti garantilemisler de.
Mekanı cennet olsun çıplak olan onun sapık düşünceleridir. ve ALLAHI n izniyle bunu diyenden ondan önce cennete gidecek tüm ülke mekanı cennet olsun diyor ALLAH bunu görüyor bunca insanların içinde 3 salih ALLAH ın sevdiği kul kesin vardır
ilk sorgu kul hakkı..
merak ediyorum bunu söyleyen o kızın hakkını nasıl ödeyecek?
Allah onun kalbinden merhameti alarak cezasını vermiş, bize örnek olarak. Sevgiler.
Dini istismar etmekten 3 yıl hapis yatması gerekir.
Haklisin ama kanuna din girmedigi için din ile alakali islem yapılamiyor maalesef
Yazık... Bu şimdi ceza alsa da toplumumuzda malesef böyle iğrenç mahlukatlar çok.
O kişi ceza almalı ve bu avukata da durumdan faydalanmak konusunda güzel bir ders verilmeli
Valla böyle günahları alindığı sürece girer cennete
Dün burda biri vardı nasıl atıp tutuyordu kızla nasıl dalga geçti
Bu sadece onu ilgilendirir ne saçma yav ona mı kaldı
evet almalı kimse kimseyi giyimişle değil sadece hiç biseyle yargılayamaz...
Allahın isine karışmam ben , karısanada karısmamak gerek.
Memlekette de herkes kendisini peygamber Tanrı zannediyor : ))))
Allah affetsin. Bizim insanlarımız cidden çok sığır.
Cennete cehenneme gideceğine karar veremezsiniz Allah bilir
Ülke gittikçe iğrenç bir hal aldı dili olan konuşuyor yazık neslicanda mı batmış
Bu tarz yorum yapanlarının ruh sağlığından hep şüphe etmişimdir. Allah, kalbi nasır tutmuş kişilerden korusun bizi.
Islam inancina göre evet doğru söylemiş. Sonuçta rahmetli islami kültüre göre yaşamıyordu. Ha allah var mi veya islam var mi veya din var mi ayri bir konu. Bunu soyleyen kişi kendi inanci dogrultusunda yorumlamış.
Merhaba bu cahil kisi gercekten dinini bilse cennetinde cehenneminde 7 kati oldugu bilir buda demektir ki her insan ameline gore dine gore yasayisina gore odullendirilecektir ki bu kiz hastaliklar cekti mukafatini alacak bu cahil gidemeyecek belki ama bu kiz gidecek
@Mervehnmdiyceksiniz islam inancina göre kişiye verilen belalar onun sınavıdır. Bu sınavı nasıl verdigini biz bilemeyiz. Ayrica musluman dahi olsa gunahlarinin bedelini ödemeden cennete giremez. Bu herkes icin geçerli. Aman banane musluman olan düsünsün. Hos bu kizin inancinida bilmiyorum
Orasi oyle ama bu kisi vicdansiz bu bir gercek
@Mervehnmdiyceksiniz ya ne alakasi var. Ne hayatlar var gündeme gelmiyor. Ben anlamiyorum tek kanser bu arkadas mi da bu kadar gundemi mesgul ediyor. Ben bizzat kendim ne aci hayatlar tanidim yardimci olmak için. Oyle kuru kuruya üzüldüm demekle olmuyor.
Bir insan nasıl o... aynı zamanda çocuğu olabiliyor anlamıyorum. Pis mahluklar.
Neyden ceza alacak? Hani densiz bir laf katılıyorum ama hakaret sayilir mi Neslican da hayatta degil :(
vicdan dedin haklısın... vicdansızlık diz boyu olmuş... kardeşimize Allahdan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Cennet cehennem bu dünyada... o zaten cehennemi yaşıyor.. kızımız ise cennetinde.
Tabiki almamalı. Toplumun vicdanında verilen ceza yeterli. Hukuku deşmenin gereği yok
Kimin cennete gireceği konusunu, Allah bunlara soruyor. O yüzden adam haklı.
Suç unsuru bulunduran bir durum ortada yok. Cahilce bir görüş yapıldı o kadar. Ortada hakaret yok.
Buda bir görüş evet kötü bir şey ama bunlara takmamalıyız bence
Onu diyen sığ, bir ceza almaz. Bu ülkede önce saygı duymayı öğrenmeli insanlar.
Cennete gidip gidemeyeceğini biz bilemeyiz Allah bilir o yüzden hiç kimsenin hakkında böyle yorumlar yapma hakkımız yoktur
bu konu o kadar boş ki. yorumda da bir kiskirtma yok. inancina gore yorum yapmis sahıs yani.
Allah sabır versin yemin ederim nefret ettim artık duyduklarımdan
Aslında adam haklı yani kuran da söylenileni söylemiş
Müslümanım diyen birine müslüman olarak hüsnüzanda bulunmak vazifemizdir, gerisi allahın bileceği iş
Böyle söyleyenler saman altından her türlü zinayı yapıp her türlü harama el uzatanlar. Her zaman bu böyle olmuştur
Allahın yerine hüküm verince cennet garantimi?
Herkez sadece kendini yargilamali.. onu diyen emin olun kimbilir ne günahlar işliyor.. nelerini gördük
Hangi yobaz bulafi diyor yoksa cennet kapisinin annahtari ondami alcak şerefsiz cenbete girip giremiyecegini Allah bilir
Almak zorunda çünkü turkiyede böyle oc lari varken ülke geri kafalılikta zirve yapıyor alınca 1 kişi daha eksik olur belki
Bunu diyen zaten psikoloji rahatsız bence
Bunu söyleyen düşünme özürlü cennete gitmeyi kendi tekelindemi sanıyor yoksa kendisi sürekli gidip geliyormu merhaba ne mal insanlar var anlam veremiyorum
Yani ölüm var ortada susmasi gerekirdi. Herkesin günahı kendine
Bence kesinlikle ceza almalı. İftira da bir günahtır.
Pardon da hasta bir insanın giyimine mi taktınız Allah aşkına ayrıca kimse kimsenin hayatına burnunu sokamaz
Almamalı. Öküzce de olsa düşünce özgürlüğü var her ne kadar bunu düşünen sığır olsa da.
Avukat yanlış kişiyi ifşa etmiş heralde. kadın avukata dava açmıştı bugün
Bir kişi değil ki bu. Hakkında aşağılayıcı şekilde konuşan herkes cezalandırılmalı.
Kimin cennete girip girmeyeceğini kimse bilmez ne aptal insanlar var!!
Bundan daha berbat olan konularda ceza verildi miki buna verilsin , yapmayın.
Allah akil fikir versin dini var diye vicdana ihtiyaci yok saniyor Gerektigi cezayi alir insallah
Kimene o Allahla arasinda olan birseydir bizi ilgilendirmez
Allah-u âlem
Biz ne bilelim cennete girip girmeyeceğini 😏😏
Bana göre herkesin düşüncesi kendinedir. Ondan daha çok suçlu insanlara ceza versinler.
Acınası durum kalbin kötülükle dolmuş anladık bunu ama bari bu kadar da belli etme umarım ceza alınca aklı başına gelir
Niye ceza alıcak ki? Yaptığı ayip ama kanunen bir suç yok ortada
Yaptığı terbiyesizlik ve düşüncesizlik. Ama suç teşkil eden bir şey de yok ortalıkta. O kadar dayakçı tecavüzcü var önce onları halletsinler. Avukatın da böyle bir yorum yapması garip.
Kılık kıyafeti için hesap verecek ama cennet mevzusunu yalnız Allah bilir
O insan da bir görüş paylaşmış saygı duyarım yanlışta olsa kıza çok üzüldüm cennet olur mekanı inş
Çıplak olarak sokaklara salmak lazım görsün cenneti beş para etmez saygısız ahlak bekçisi ahlaksız
Allahin cennetine girmek istiyosan ona gore davranmalisin.
yani?
@pentin kapansın namaz kılsın demek istiyor :D
Allah kadinlara kapanın diyor. Kizin da ceza alacagini sanmam. Hakaret yok.
nasıl tahmin ettim ama islam virüs gibi ya
Elestiriyi hakaret boyutuna tasima.
hakaret nerede kardo :D
sosyal medyada her bir şey yazmak ceza oldu nerede düşünce özgürlüğü? hakaret etmemiş ki
kimin gidip gitmeyeceğini sadece allah bilir bunu söyleyen de şirk yapmıştır