Ceza senin ne işin var bunlarla diyenlerden misiniz? Tebrikler tam bir Rap seversiniz! :D Peki sizce Ceza'nın Fight Kulüp'te olması mı yoksa Orhan Gencebay'ın Rexona reklamında oynaması mı daha utanç verici?Killa Hakan Gluk Gluk
Ceza'nın Fight Kulüp'te olması
Orhan Gencebay'ın Rexona reklamında oynaması
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ceza'nın Fight Kulüp'te olması mı yoksa Orhan Gencebay'ın Rexona reklamında oynaması mı daha utanç vericiydi?
Ne abarttınız be arkadaş killa hakan hep böyle idi sanki bu adam ilk defa rep söylemiş gibi tepki vermeyin ezhel i uzun süre Ais tarzına yakın görmek te güzeldi Ben fero yu savunamıyacam o harbiden kötü Ceza bildiğimiz gibi iyidi İnsanların kendi fikri yok arkadaş çoğunluk ne diyorsa herkez paşinden gidiyor düne kadar norm ki ya diyenler bugün en büyük norm cu oldu rep kitlesi iyice boka batıyor
Sizin bunları mevzu yapmanız daha utanç verici mk ülkenin bin bir tane sıkıntısı var yarın canlı bomba patlamayacağına kim garanti verebiliyor bu ülke de? çocuk ölümünden sivil ölümünden bahseden yok adları rapçi adımız geçsin para kazanalım diye yapılan şeyler rapçı dediğin gerçek mevzulardan bahseder it dalaşına girmez...
Bırakin bu insanları ayrıştıran kafaları. Niye utanc olsun.. hersey bir aradayken güzel.. o cu bu cu diye ayrılmaz.. insanlık dışı bunlar... her türe saygi duymayı da öğrenin ayrıca.. hem hayatın tek bir rengi yoktur. bunları da kabul etmek gerekir. Ne güzel işte iki farkli rengin bir araya gelmiş olması... farklıliklar kötü degildir. Farklı olanlarda BİRLİK oluşturabilir...
Cezanın rap mentorluğuna kimse laf edemez zaten. Ama bu konu çok abartıldı bence. Sonuçta killa hakan aynı killa hakan ceza yine kalitesini konusturmus her zamanki gibi Ezel aynı Ezel ben fero da aynı. Cezanın kalitesinden hiçbir şey kaybettiğini düşünmüyorum sadece yeni nesil rapcilere destek oldu bunda yanlış bir şey görmüyorum bir daimi ceza sever olarak.
Ceza rapini çok iyi yaptı. Ama o dingillerin arasında işi yoktu gerçekten. Norm Ender tek başına o kadar anlamlı o kadar dolu dolu eleştirdi ki adamın her lafı onların yanlışlarıyla dolu. Ama bu dingiller 4 kişi bir araya gelip bir şey yapamadılar. Ceza dışında hepsi bir hiçti. Birde killa Hakan. Gluk gluk nedir arkadaşım ya. Adam tek başına alt etti sizi utanın.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
B diyorum çünkü Ceza Fight Club kötú olmasına rağmen on numara yapmış işini yine boşuna Türkiye'de Rapin Kralı değil bu adam
Ayrıca şu bir mevzu patlatıyorlar haydi izlenelim para kazanlım tatmin ve mantıklı bir işte yok ortada gibi yorumlar atan tiplere sesleniyorum arkadaş herkes sizin sevdiğiniz şeyleri sevmek zorunda mı size göre boş iş olan şeyleri seven insanlar da var biz sizleri Aleyna Tilki dinliyoruz diye eleştiriyor muyuz? (Mesela yani)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Birincisi ceza oldum olası killa Hakan ile şarkı yapar İkincisi Killa Hakan oldum olası bu tarz rap yapar sözleri bile aynı değişmedi Üçüncüsü Ezhel diye bebe dediğiniz adam Ais Ezhel olarak senelerdir rap camiasında Burada sadece ben fero olması saçmalık. O da aslında projede yokmuş Sercan’ın (Ezhel) ricasıyla killa ve cezanın olur demesiyle ani kararla girmiş. Burada ki bu kadar büyütülecek mesele nedir? Rapten anlamayan gündem bebeleri yazarsa söverim
1
2 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Hala yeni diyor tamam sen de rapten anlamıyorsun çekilebilirsin
Bence bu ceza konusunu öyle düşünmemeliyiz killa hakanla belki 20 25 yıla yakındır dostlar kardeş gibiler adam da ondan bişey istemiştir kim olsa geri çevirmez o kadar yıllık dostunu ben destekliyorum helal olsun
Ezel ve cezanın yerlerini beğendim ben fero da yenı şeyler deniyor Killa Hakanı bılmeyen ınsanlar burada atıp tutmasın adamın karıyerı cok sağlam boş insan değil bir şarkıyla yargılayamazsın
Ceza'nın glup glup içinde yer alması tabiki de. Killa Hakan kim Ceza kim Allah aşkına. Bir de Ben Fero var yani. Ceza dakika başına 100 kelime sığdırıyor, Ben Fero gelmiş dakikaya 3 kelimeyi heceliyor.
Utanç verici değildi elbet ama düşmanımın düşmanı dostumdur mantığıyla ilerleyip destek verdiği kişilerin kim olduğunu 2-3 kere düşünmesi gerekirdi. Ki özünde fero ve ezhelin tarzını yaptığı işi beğendiğini hiç sanmam
Fight clup bence fena degil ceza yi bilseydin daha once killa hakanla çok dueti oldugunu bilirdin. Ayni ceza rocco reklaminda oynadi bence o utanç vericiydi
benim düşüncem bu tür insnaların bir taraflarının kaldırılması uygun mu onu düşünüyorum :D bir mevzu patlatıyorlar haydi izlenelim para kazanlım tatmin ve mantıklı bir işte yok ortada :D
İkiside mallık üstüne mallık orhan gencebay ın bir anda çıkması adamın veya kadının otobüste duş alması kadar saçma bişey yok derken ceza hepimizi daha çok utandırdı
orhanın ne başarısı benim için önemli nede başarısızlığı çünkü çok boş bir insan (fark ettiyseniz adam demedim) ama ceza utanç vericiydi çünkü nu ülkenin en iyi zirve rapçisi bu hatayı yapmamalıydı :(
Orhan Gencebayın o reklamıyla her karşılaştığımda yok hayır görmek istemiyorum diyorum, bir türlü alışmadım, garip kötü itici duruyor, nasıl senelerin adamı öyle bir reklam da oynadı anlamıyorum
@MadaMüptezel Ne demiş reyiz Bırakın artık yeteneğiniz yok Siz rap yapacanızda ben görücem Sakın beni tupac gibi vurmayın Ben sizi zaten seve seve ölücem. Bıraksınlar bencede...
En İyi Cevaplar