AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
Bakan bey emek parası derdinde olan zencileri değil vergiden muaf dükkan açan Suriyelileri halletsin
O insanlar dan hiç kimseye bir zarar gelmedi sen ülkeye getirdiğin suriyelilerin çaresine bak hepsi eşgal hırsiz uğrusuz qmk gotu
Dikkatleri kaydırmak gibi geldi, bu afrikalı saatçiler istanbula geldim geleli hep varlardı.
Ne zararı var onların? Hiçbiri bir olaya bile karışmadı doğru düzgün. İşlerini yapıyorlar sadece. Suriyelileri gönder bu garibanlara dokunma!
Kapı açık bırakılırsa güney Afrikalı bile bile gelir.
Bu adamların bu ulkeye zararı yok sen ilk önce Suriyelileri afganlari yolla
eee satsın adam en azından çalışıp ekmeğinin peşinde koşuyor. Suriyeliler gibi bizim paramızla keyif yapmıyor. ya suriyeyileri postalamıyorlar bu adamlarla uğraşıyorlar.
Valla arkadaşlar, siyahi insanlar kadar efendi, temiz, kibar farklı bir ırk görmedim ülkemde.
Hepsi mükemmel insanlar.
Tek sevmediklerim huyu, inanılmaz pazarlık yapıyorlar :))
Onların bize bir zararı yok ki önce zarar verenleri gönderin ırk farketmeksizin en mantıklısı bu
mehmet ağarın oğlum dediği birinden daha kaliteli bir tutum beklenmez zaten.
Zencileri rakip olarak görmeye başladık sanırım😁😁😈
olan zencisever kızlara olacak hergün zenci sevgilisinden bahseden birilerini görüyorsunuzdur
İstanbul'u kaybedince bu manevralar işe yaramaz. Türkiye cumhuriyeti vatandaşı hariç herkesi desteklediniz. Şimdi mi aklınıza geldi. Geçti babam o tren, siz gittiniz.
İktidar dün göreve gelmedi, şimdiye kadar niye harekete geçmediniz demezler mi? İnsani açıdan onlarda insan ama hiçbir ülke izinsiz göçmenlere bu kadar hoşgörülü değil.
Afrikalılardan kimsenin sıkıntısı yok. Tabi göçmenler için bir düzenleme getirilsin ama asıl sorun Suriyeliler ve bunların sorumlusu da hükümet. Hedef şaşırtmasınlar.
Aynen cok dogru... sokaklar senegalli suriyeli unsaatlar ozbek doldu sizler gidin onlarin ulkesinde ayni seyi ayni sartlar ile yapin bakalim deneyin sadece avrupa usa demiyorum gidin ozbege gidin senegale...
Boş yapmış yine o adamların zararı yok çünkü ama surilerin var misafir misafirliğini bilmeli yoksa postala
Benim çalıştığım yer de bir kıza asıldı numara istedi tabi ben kapı dışarı ettim sanki ben ingilizce anlamıyorum sanıyorlar.
Ya bunlar çok zararsız ne zaman yanlarindan gecsem gozlerini kacirirlar sessiz sedasiz adamlar niggalar 😂
O saat satanlar bizim çoğu esnafımızdan bile iyi.. ne zararları vr ne kavgaları...
Suriyeliler gitsin yeterli.
İlk önce suriyelileri postalayın sonra laga luga yapın
Zıçtılar sıvamaya çalışıyorlar. Hadi hayırlısı bakalım.
Onların afrikadan geldiği bellide senin gibi bakanın nerden geldiği belli değil sorun o dün akp ye demediği laf yoktu bu gün koyu akp li beyefendi hazretleri
Onlar gibi adam gibi adam var mı acaba kimselere zararı yok Suriyelilerle dolduracaklarına onları alsalardı daha iyiydi
Aslında bu yorumlara bakarak bile Türklerin Araplara karşı düşmanlık nefret ve kin güttüğünü görebilirsiniz. Bunun neden olduğunu’da anlamış değilim.
Neden mi ciddi misin sen ironi değilse anlatıxam?
Bizi arkamızdan vurdular palavraları ile başlayacaksan hiç başlama çünkü Enver Paşa Halife değildi. Hemde İslam Halife’si 2. Abdülhamid Han’ı Askeri Darbe ile devirdi.
Halife Reşaddı ona ne diyeceksin
Ve evet vurdular. Benimde soyumda araplık var baba tarafından utanıyorum kendimden çirkin olma sebebim o Arap genleri yoksa çok yakışıklı olacaktım balkn türkü olduğu için ailem... İğrenç Arap genlerini taşıyorum...
Onu kimse Halife olarak saymadı o sadece İttihat ve Terakkinin bir oyuncağı idi asıl İslam Halife’si Abdülhamid Han’dır. Hatta YouTube’da olan yorumlarda bile Abdülhamid Han’a nasıl bağlı olduklarını nasıl sevdiklerini görürsün çünkü bütün İslam Dünyasının Halife’si Abdülhamid Han ona yapılan bir Askeri Darbe tüm İslam alemine yapılmıştır. Eğer ki Abdülhamid Cihad çağrısı yapsa idi Endonezya’dan bile kalkıp savaşmak için gelirlerdi.
Asıl iğrenç olanlar o Askeri Darbeyi yapanlardır
He he emin ol gelirlerdi bağımsız devlet için yapmadıklarını bırakmadılar. Hayatını borçlu oldukları Osmanlı ordusunu süngelediler elbette nefret edilir. Araplar hain pislik iğrenç bir millettir... Dünya üzerinde ki en pislik millet ben Çin e gidiyorum işim için Çinliler bile daha temiz..
O darbe olmasa bugün Cumhuriyet olmazdı
Emin ol gelirlerdi öyle bişey olsa Abdülhamid Han devrilmeden önce isyan ederlerdi
Olmasa idi zaten olduda ne oldu ne fayda sağladı bize?
Fırsatları olmadı güçlü Osmanlı ordusuna karşı sadece bu. Yanlarında İngiliz kuvvetleri olunca fırsat doğdu
Yaw he he 😀 git babanı kandır İttihat ve Terakkinin içindeki Mason Paşaları bile sayarım hepsi Osmanlı ve İslam Düşmanı zaten
Köle olarak mı yaşamak isterdin? Kadınların yüzde 95 i çarşaflı okuma hakkı çalışma hakkı doğru dürüst olmadan ilkel bir düzende mi yaşamak isterdin
Vatan Hainlerini kahraman olarak gösterme
İlkeldi tabi
3 kıtada hüküm süren 3 denize hakim olmuş bir Devlet’e ilkel demek hemde 632 senelik bir Rekor ile
3 kıtaya hüküm sürdüğü zaman Avrupa da yobaz ve ilkeldi aydınlanma sanayi devrimi sonrası Osmanlı hep geriye gitti. Sultan Süleyman dan sonra başladı her şey
Paşalarımızı Krallara taç giydiriyordu bu adam kalkmış Osmanlı’ya ilkel diyor
ya bırak tamam osmanlıyı tutmadılar
ingilizler adına niye savaştılar?
churchill halife miydi? ya da ingilizler bizden daha mı müslüman?
hep aynı zırvalar yaa 2. abdülü geç fatih olsa yine bu aşağılık araplar bize ihanet ederdi
Öyle bişey yok 93 Harbinde Rus Askerlerinin elindeki Tüfeklerin menzili 200 metre idi. Osmanlı Askerlerinin elinde bulunan Aynalı Martin Tüfeklerinin Menzili 500 metre idi ama hainler yüzünden savaşı kazanamadık
Martin tüfeğini Osmanlı üretmedi.
@Endymion İstedikleri kişi ile savaşırlar o saatten sonra koskoca İslam Halife’si devrilmiş sonuçta
Yaw he he Osmanlı üretmedi 😂
Hekimoğlu Türküsünde bile geçiyor
Martin tüfeği İngiliz üretimidir
tamam onu parçalatıp sonra onun aynısını bütün Orduya tahsis eden kim?
Sonuçta biz Rus ordusundan daha üstün bir ordu idik
Ayrıca sadece Askeri alanda değil. Abdülhamid Han Gülhane Tıp Akademisinide bizzat kendisi açmıştır
Ayrıca Atatürk olmadan öncede Osmanlı’da bir sürü Fabrika mevcut idi bu kanıtlandı zaten örnek olarak mesela Paşabahçe markasını verebilirim bugün halen daha devam etmektedir
ya ne boş yapmışsın :D rusların bir milyonun üzerine çıkan ordusunu yunan isyanını bastırmakta yetersiz kalmış yıllarca savaştan savaşa koşturup bitap düşmüş her açıdan sürekli yıpranmış Türk Ordularının o zaman zaten savaşı kazanmaları muhtemel değildi.
ayrıca bir öğrenmişsiniz vatan hayini gelene geçene hain diyorsunuz. siz bu ülke için ne yaptınız desek hainlikten isyandan hırsızlıktan başka bir şey çıkmıyor
Onun için zaten Gazi Osman Paşa Rus ordularına karşı sadece tek başına Plevne’de direnebildi dimi?
İhtilal yapıp Devleti ele geçirenler kahraman mı oluyor?
Ayrıca Akp Osmanlı’yı temsil etmiyor ve herhangi bir Partiye üye olmadığım gibi oy kullanmıyorum Hilafeti destekliyorum
gazi osman paşa çağının çok daha ilerisinde bir askeri taktisyendi. rus ordularının tüm zayıflıklarını onlara karşı kullandı ve onları günlerce geciktirip çok fazla zarara uğrattı. fakat yine de yeterli gelmedi de ne alakası var? arapların bize ihanet edip ingilizlerle birlikte savaşmasıyla?
ayrıca muhtemelen senin dedelerin de dahil olabilir bazı türk bozuntuları da ingiliz yalakaları cemiyetleri kurup onların g*tünü yalayan cemiyetler kurup Türklere karşı savaştı
Vatan Hainlerine karşı ben olsam bende savaşırım sen ne demek Abdülaziz’i öldüreceksin ardından koskoca İslam Halife’si Abdülhamid Han’ı Askeri Darbe ile indireceksin?
10 liraya saat mi kaldı artık 30 liraya satıyorlar eminönüde bile saatler 30dan başlıyor artık. Türkiye piyasasını bilmeyen bakan bey.
Afrikalılardan önce suriyeliler gitmeli
Karıların işi yaş ter kokan afrikalı skicileri bakan kovalıyor
bu adam bu neden bu kadar saçmalıyor
Gerçekten saçma bir durum...
Onların bir zararı yok ki.
Bazıları 800 bin ttlik saat takıyor
Benim getirdiğim herkesi kovuyorlar 😬😬
bakan soylu neyi doğru yapmış ki?
Ekmek parası yapcak bişey yok
Hiç bir zararları yok. Suriyelileri gönderin.
Onların bir gün birine zararı mı dokundu?
Herkese kapi acalim yakinda bize ekmek kalmayacak
Ne ara bu kadar vicdansız bir millet olduk.
ekonomi çökmüş gündem peşinde kavaslar
başa bela olan suriyelileri örtme derdi bu..
Adamlar ekmeğinin derdinde rahat bıraksınlar
Onlar iyi yav suriler gitse yeter bize
Tek kelime ile ADİLİK
Soylu da sınır dışı edilmeli
Maliye bakanlığına mı oynuyormuş 😃
Afrikalıların kimseye zararları yok
En azından suriyelileer gibi ! bnelik yapmiyorlar
Noluya lan? Harbi neler donuyor?
Saman dolu beyinler daha ne demek lazım
Saçmalık
kim getirdi?
Rolex mi lan o 🤣