Çok merak ediyorum nasıl çalmışlar 🤷bu devlet uyuyor mu ne koskaca tarihi yer çalınıyor. Sizce ülkemizde tarihi eser veya tarihi yerlere önem verildiğini düşünüyor musunuz?

.
Ya her yerimizden tarih fışkırıyor, ve devlet bunların hepsine 7/24 bekçi koyamaz,
Eğer hafta sonu bayram tatili, yıllık izinler, hastalık mazeret izinleri vs vs i hesap edersen bir yer için 5 bekçi alman gerekiyor.
Düşünsenize bizde böyle on binlerce yer var,
.
Onu oradan nasıl çıkarmışlar ayrıca tebrik etmek lazım
Nasıl çalmışlar plan yapmışlar şaşırdım, hırsızlar da boş değil çalışıyorlar yani onları çalmakta bir iş sonuçta, bence tarihi eserlere pek sahip çıkılmıyor
Hakettikleri değeri tam anlamıyla görmüyorlar ki yeterince sahip çıkılsın.
Cevap
17Cevap
Bence bunu araştırmalar sonucu tespit edebilirler. Yeter ki iz sürsünler. Elbette uyumuyorlar fakat böyle eserler tepelerde, vadilerde olduğu için gizlice belli bir operasyonlar yapılabiliyor. Kayseride de böyle tarihi yapılar mevcut. Bunun izini sürsünler bulunur o.
Çalışacaklarına neler yapıyorlar. Ülkece tükenmişiz
Sonra milliyetçiyiz diye gezeriz. Topraklarımızın tarihine, hiçbir yerde bulunmayan muazzam tarihî mirasına sahip çıkmak bir yana, onları tarihî eser kaçakçılarından korumaktan bile aciziz.
Baktılar ki ortalıkta sahip çıkan yok , sahip çıkanlar olmuş. Ülke askeriye gibi herşey yer değiştiryor komik ama trajedi
bana mı soruyosun? Hiç denemedim bunu çalmayı konumu pek müsait değil hem
sahip çıkıyoruz ki çalmışız orda bıraksak kurda kuşa yem olurdu
zavalilar niye caliyorsunuz utanmiyormusunuz? memeleketimizin her taşina sahib cikmaliyiz boyle olmaz abicim
Köroğlu yapar Bolu Beyi çalar bantığı.. Anne memleketim çok iyi bilirim konum ve güzellik ne kadar mükemmelse insanları bir o kadar negatif
Devlet kendi adamlarına peşkeş öekiyor zaten daha doğrusu iktidar diyelim
Tarihi 1400 yıllık islam 650 yıllık osmanlı tarihinden ibaret sanan insan için 12 bin yılın lafı bile olmaz
Çok bile beklemişler başı boş duruyor çoğu eser Allah a emanet.
Bizim burada fabrikayi komple çaldılar o da bişey mi 😂😂
Hangi birine çıksın bu kadar sorunlu bir ulkeyken kardom
Sahip çıkmak için çalmışlar gibi 😊
😁😁😂😂
Komedi ya vallahi komedi.
Kesinlikle cikilmiyor kim calacak hirsiz bizdendir
Özellikle yok edildiğini düşünüyorum.
Tarihi eserler çok eserse üşür müyüz 😛🙊
Şaşırdık mı? Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar