https://i.hizliresim.com/gr3n8Z.jpg
https://i.hizliresim.com/ZXbWkg.jpg
Zaten değişmediğini herkes biliyor şaşırmadım ben kadını da öyle bir anlatıyorlar ki sanki einstein gibi edison, tesla gibi bir bilim adamı ayarında bir kadın bildiğin terörist işte...
Teşekkürler.
Bende onu kadın olarak görmüyorum mesala
Bu karıyı kim secti mk Niye temizlik yapmiyorlar iclerinde Özellikle baştan başlayıp
Terörist olarak görmesi için nasıl özellikler gerekiyormuş acaba 😒
Cevap
18Cevap
Bu kadına öteden beridir ısınamadım, bu ve bunun gibiler yüzünden CHP'ye parti bağlamında oy vermeyi kestim fakat bu tweet'lerin gerçekliğinden de şüphelenmemek elde değil. Twitter'da 140 harf sınırının aşılmadığı günlerde Kaftancıoğlu'nun 168 harflik tweet'leri (!) gibi olmasın bunlar da [1]?
Her ne olursa olsun bu kadın ve bunun gibilerinin CHP'de olmasından hoşnut değilim. Fakat bazı hakikatlerin de görülmesi lazım. Bu memleket, "22.000 PKK'lı öldürüldü, yani 22.000 çocuğum öldürüldü. Hepsi benim çocuğum..." diyen partiler gördü [2]. Bu malum parti maalesef hâlen aktif. Yani bu malum partinin yaptıkları & söylediklerinin yanında Kaftancıoğlu gibilerinin sözleri devede kulak kalır. Öncelikle millet olarak "PKK'lılar benim çocuğumdur." diyen partilere tavır koymamız gerekiyor.
[1]
www.cumhuriyet.com.tr/.../...arakterli_tweet_.html
[2]
www.ntv.com.tr/.../icten-pkklilar-benim-cocugum,j-k7dLMliEqfnhAsJUFxjg
Bu konuyu açmandaki amaç ne? Ekrem imamoğlunun başarısının en büyük mimarlarından birisi, Canan Kaftancıoğlu.
Biz bu ülkede terörist başının mektubunu mitinglerde okutulmasına izin verenleri unutmadık...
Söylediği söz evet yanlıştır, ama bir insanı sırf başarı elde etti diye geçmişiyle linç edemezsiniz.
Halkin CHP yi kötü görmesine sebep olan bu yosmayı hala kanatlarının altında tutması en çok kendisine zarar veriyor imamoğlu ile güzel bır sempati yakaladı Kılıçdaroğlu ve chp genel yönetimi ne cağrim bu ne olduğu belli olmayan kişiyi ihraç etmesi parti adıyla anılmayacak duruma gelmesidir.
Sakine Cansız terorsittir her kim oldurduyse ona teşekkür ederim
Bu Canan Kaftancıoğlu radikal feminist bir kadın. Ben hep söylüyorum bu kadını hiçi gözüm tutmadı diye. Sadece kadın olduğu için savunmaması gereken bir çok kişiyi savunuyor demek ki. Böyle söylediğine göre. Kaftancıoğluyu Chp'de görmek istemiyorum. Selin Sayek Böke gibi isimler olmalı. Kaftancıoğlu erkek düşmanı, feminist bir kadın.
Feministlerin hepsi erkek düşmanı. Canan Kaftancıoğlu da feminist ve feminist eylemlerde en önde oluyor. Şu attığı twittlerde de kadınları yüceltiyor. Chp ye nerden geldi bu kadın. Zaten Chp nin görüşlerine uymuyor ki, Chp Atatürkçü bir parti değil mi, nasıl oluyor da Chp li biri gidip Sakine Cansız'ı savunuyor. Partiden ihraç edilmeli bence.
şimdi o programı izledim. kadın ''terörist olarak görmüyorum'' diye bir şey demiyor. Sadece ben kimlerin terörist olduğunu biliyorum diyor.
Orada kesinlikle pkk'nın kurucularından olan bu kadına teröristtir demesi gerekirdi. Çok büyük bir saçmalığın içinde canan kaftancıoğlu
Seçimler iptal edilecek Ya , CHP yine Kürt oyu için harekete geçti. Ama yanlış hareketler bunlar. Eskiden bunları akparti yapıyordu Kürt oyu için. Lüzumsuz şeyler
öncelikle fıkraya karşı şunu söyleyebilirim ;
suçun varsa ülkede seni içeri atmıyorlar..
buna pararel olarak , bir güzel poh poh lanıp sıvazlamak ülkede hukuk , hak, adalet var mı? diye düşündürmüyor değil..
bir teröristi görmemek anlamsız..
bu kadın istifa etmeli..
Feministliği nasıl kötü gösterenler varsa Chpyi de böyle kirletenler var malesef.
Bu memlekette birilerinin Hangi partiden olursa olsungündem olmak için Plk ve Kürt Seviciliği yapmasını anlayamıyorum
Yakında bu kadını gönderirler. Ekrem İmamoğlu'na göre çok zıt bir kadın.
Ekrem başkanı seviyorum Mansur Başkanı seviyorum Yılmaz başkanı da seviyorum ama Chp yi sevmiyorum hele bu pkk yandaşı kadından nefret ediyorum
Chp Atatürkümün partisiyken nasıl böyle oldu anlamış değilim.
Ülkede çıkarlara ters düşen herkes terörist ilan edildiği içindir
kaftancıoğlunun zihniyeti zaten terörist o yüzden normal bunlar vatandaşlıktan çıkarılmalı hain mi arıyoruz işte
CHP teröristlerin kucağından inmeyen bir partidir şu an, ben böyle düşünüyorum.
Öcalana sayın diyen nice🤔 Milletvekili, bakanların olduğu ülkede bunu cımbızlamak. Haklısınız😂😂👍aldatılmış bence. Sizce?
Bu kadını atarlar chp nin adini kirletiyor
Bu kadın partiye bayagi zarar veriyor.
🤐 Gözlerin acilmasi lazım
It iti ısırmaz
Evet doğru terörist
Bu karı manyak ya
Hersey gok guzel oluyo bosver beter olsunlar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar