AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
351Cevap
Erkek kadın hayvan fark etmez biz bir arada yaşamayı öğrenmek zorundayız. Ulaşım ağlarını ayıracaklarına yasalara el atsınlar
Ne münasebet! Herkes uçkuruna sahip olsun. Sahip olamayanlar için de caydırıcı cezalar olsun bak bakalım o zaman yaşanıyor mu böyle sorunlar
İnsanları ayrıştırmak yerine... eğiterek bütünlük kurulması lazım...
Zaten olması gereken bu değil mi?
Özel ulaşım ağı dediginiz olay, taciz olaylarından kacmak içindir.
Bana kalırsa taciz edene doğru cezalar verilmediği için bu pis şeyler devam ediyor
Bunun yerine çok sert cezalar uygulansa sizi temin ederim artık ortalıkta tacizci kalır ne tevlcavüzcü.
Böyle dünyada en kolay çözüm;
Al revolveri gerisi hallolur zaten dayanamazsın elinde olunca çünkü...
Ah keşke Onu kullanmakta üff 🤣🤣
Kadin erkek ayirinca , bazi erkeklerin sapikligi gidecek mi?
Bu kafadan hasta insanlar düzelecek mi?
Yoksa bu ayirim sadece atese odun mu atacak?
yahu niye kısıtlamayı kadınlara getiriyorlar ki. bu haltları yiyen kim sapıklar. kesin suç aletlerini bakalım düzen nasıl değişiyo.
evet olsun ne olmuş ki. japonyada var. kim neye istiyorsa ona biner bunun şeriatla falan ilgisi yok. ayrıca kadınlara özel taksi olunca hulooo ama otobüse gelince gericilik. bence seçim hakkı olmalı işte o kadar
Baba çok saçma ya kadınlara özel yapsak bu sefer ona binmeyen kadına da or0spu gözüyle mi bakılacak? ya da erkek arıyor mu olacak off of
👏🏻👏🏻👏🏻
Mslatyada kadinlsr icin pembe otobüs vardi 😁😀
Neyseee 😀
Zihniyetler düzeltilmedikce taciz her yerde taciz soz konusu olur...
Geçici değil kalıcı çözümler gerekme. Ayrı ulaşım yaptın kurtuldu mu dünya? Bu zihniyeti bitirecek çözüm yolları üretilmeli.
Hayır ne ayırması?
Saldırmamayı, taciz etmemeyi öğrenecek. ya isteye isteye ya...
Hayır tabii ki. Biz diğerlerinden ayrı şekilde yaşamak zorunda değiliz. Bizi kısıtlayacaklarına adaleti sağlasınlar.
Oldu başka.. Bence tacizlere özel cezalar ağııı olmalı!!!
Üç beş pislik için kadınları neden toplumdan soyutlayalım
Özel ulaşım olacağına kendilerine çeki düzen versinler iğrenç zihniyetlerinden vazgeçsinler
Hayır tacizde bulunanlar kendini nasıl dizginlemesi gerektiğini öğrenecek!!!
Bunu yapanlara ağır cezalar verilmeli, madur olan kadın cezalandırılan yine kadın olmamalı. Bu zihniyetler değişsin ağır cezalar verilsin artık.
bence olsun. ama tacizler bitsin diye degil, bu kezbanlarin iftiralarindan kurtulmak icin olsun. kendilerini bir bok sanip, korunmasi gereken varliklar olarak gordukleri icin, ustune bir de iftira attiklari icin. yakisikli biri olsa oracikta adamin malafata dayana dayana giderler.
Sen taciz edene ver bir önce hadım cezasını eğer devam ediyorsa bu olaylar sonra düşünürsün ayrı ulaşım ağını.
Kadinlara hapsedelim hatta kadinlarin hepsini öldürelim sapik haci hoca yobaz tayfasi anca rahat eder
Olmalı. O kadının yerine kendinizi, ablanızı, annenizi, sevgilinizi, ve çocukları koyun bakalım.
Sapıklar cezalandırılmıyor diye kadınları saklayacak mıyız
Ya bir kişi yüzünden bütün her kes aynı farzedilmemeli 🤔🤔
Kesin feministler istemistir ayirmak hicbir sekilde mantikli degil
Feministler eşitliği savunur, erkeklerin bu yaptığı şey yüzünden geri adım atmazlar.
Nafaka haktır evet çünkü kadınlar bir takım erkekler yüzünden her yerde iş bulamıyor. Nafaka hak. Boşanma tazminati da nasıl işinize gelince yok bir yerde çalışamazsın dizimin dibinde otur şöyle böyle diyorsunuz. HER ERKEĞE TECAVÜZCÜ GÖZÜYLE BAKMAM AMA TEMKİNLİ DAVRANIRIM ÇÜNKÜ HALA ÖYLE ŞEREFSİZ HAYSİZYETSİZ İNSANLAR VAR, BEBEĞE BİLE TECAVÜZ EDEN VAR.
Ayırmak aslında çok mantıklı ve dediğinde haklısın bu fikir en başta feministler tarafından ortaya atıldı ama asla icraate geçmeyecek. Çünkü erkeksiz kadının bir hiç olduğunu biliyorlar. Bunlar sadece palavra ve blöf. Keşke ayırsalar bu feministleri kendi silahlarıyla vurmak olurdu zaten
@Yeontanny hayir hak degildir bos yapma benim gibiler kadinin calismasindan yana ama senin gibiler guclu kadinlar diyip eski esinin parasina bagimli kalmayi hak goruyor hayati garantiye alma. yollari evlen bosan sonrasi belli
Eşinin parasına bağımlı kalayı savunmuyorum
@Yeontanny nafakayı savunuyorsun ama?
Evet
@Yeontanny esin parasina bagimli kaliniyor ama adi ustunfe nafaka teroru
Aynen öyle
Bunun yerine tacizcilere caydırıcı cezalar verilmesi daha doğru.
Tacize çözüm bulmuyosunuz kadını ortamdan uzaklaştırıyosunuz.. Adam akllı ceza getirseniz kimse cesaret edemez
Engelleyecek tek şey bu demek yanlış ama ben rahat hareket etmek için kadınlara özel ulaşım isterdim.
kendilerine hakim olsunlar akli başında insanlar onların pisliği için niye biz şey yapıyoruz onlara ayrı olmalı tacizci metrosu diye
Aynı ulaşım aracında ayrı bölümşere ayırılıp kadınlara ve erkeklere göre dizayn edilmesi daha makul olur bence
kimse saçmalamasın kadınlar neden ötekileştirilsin o şerefsizler cinsel organlarına nefsine hakim olmayı öğrenecek (!)
Bence kadınlarımıza ayrı toplu taşıma olmalı yazık günahtır 3/5 sapık yüzünden kadınlarımız madur oldu yeter artık
Bence her ailenin aile hekimi olduğu gibi aile psikiyatristi de olmalı ve insanları bu sapkınlıktan kurtarmalı
Ayakta yolcu alınmasın alınacaksa cok fazla olmamalı. Koltuklar biraz daha saga sola cekilirse sorun olmaz. kalabalık olan yerlerde oluyor bu. otobüste ayakta gitmedikten sonra ve koltuklar hatta tekli olursa
niye olsun
Hayır kesinlikle olmamalı. Bu şekide erkek - kadın ayrımı yapılarak hiçbir şey düzelmez hatta daha kötüye gider
Çözüm ayrı ulaşım değil bunu yapanlara hakketiği cezayı vermektir bu milletin nice delikanlıları var bize emanetsiniz herkes hakettiğini bulucak ✊🏽☝🏼👍🏽
Avrupa da bir çok ülkede var , ama bizdeki din düşmanları islama saldırmak için onu bile istismar ederler
Haremlik uygulamanın türkiye standartların'da pek uyulacağını zannetmiyorum
Keşke hiç böyle seyler olmasaydı kadınlar üzülmeseydi
Ne yaparsak yapalım sapık zihniyetli varlıklar geçmişte olduğu gibi gelecek zamanda böyle kötü olaylar devam edecek.
Bence kadınlara özel ulaşım araçları olmalı.
Sanıyorlar ki sadece erkekler taciz ediyor. Kadınlar bile hem cinsini taciz ediyor ona ne demeli? Kadınları toplumdan soyutlamak saçmalıktır. Taciz eden dingillere de gereken ceza verilmeli.
Bu sefer kadınlari da bölerler 🤣🤣
@Elisolder Hiç insan ayırmaya gerek yok. Tacizci kadın-erkek gözetmeksizin cezalar verilmeli. Nasıl ki kavga olaylarında iki tarafa da 3 bin lira ceza veriliyor, bunlara da caydırıcı cezalar verilmeli.
Katılıyorum direkt onlari cezalandirsinlar
@Elisolder kadınları iki ayrılır eğer düzgün ve keskin bir kılıç kullanırsan. saşlksadf
Katanaaa 🤩🤩
@Elisolder ya da Tayland usulü pala :D
Haremlik selamlık ulaşımla çözülmez bu işler. Önce Eğitim şart. Sonra da bazı önlemler alınmalı tabi.
Ilkel çözümlerle bir yere varilamaz. Otobüsten iner sokağın köşesinde sıkıştırır. Cezalar caydırıcı olmalı.
Ne kadar geri kafalılık da deseniz evet olmalı ! Daha önce kadınlara özel toplu taşımaya geçilmişti kısa sürede yok edildi. Avazımız çıktığı kadar da bağırsak maalesef tacize istenilen adaleti sağlayamıyoruz bizi buna mecbur eden pislikler utansın !
bunu akpliler söyleyince yobazlık oluyor. evet olmalı ve isteyen karışık isteyen özel bölmede gitmeli
Ayrı taşıma aracı ya da bölümü kadına bir ayrıcalıktır soyutlanma değildir
Nitekim zorunlu bir seçim değil özgür iradesi ile verilecek kararıdır ister karma yolculuk yapar ister ayrı lakin bu tacizi engelleyecek bir yöntem ya da önlem değildir
Of hayır ben bir kadınım ve kadın olarak şunu söyliyeyim bunun erkeklerle alakası yok. Tacizi yapan adamının karakterliği bozuk. Kadın sapıkda çok var. Cimsiyet yaptırmaz tacizi insanın pis karakteri yaptırır
Sapıklıklar oluyor ve sen bu fotoğrafı paylaşıyorsun. Üzücü.
Bir şeyi Yarıştırmak o konuyu çözmez aksine başka sorunlar doğurur. İlla birşey yapılacaksa kterlere bakılmalı taciz mi çok kadın mı tabiki kadın o yüzden az olanı çözmek lazım. Uzvun ağrısa dr gidilir uzuv kesilmez.
Hayır, daha bugün bir kadın bir kadından sözlü şiddet gördü. Bunun erkeği kadını yok. Erkek erkeğe de tecavüz ediyor, kadın kadına da tacizde bulunuyor. Bu iş KARAKTER meselesidir. Bu olaylar İNSANLIK meselesidir.
Karmadan çıkarsan ortadoğuya daha da yaklaşırsın birilerinin ekmeğine yağ sürülür.
Bir yonden hayır diğer yönden evet. Bence kadınları Dünya'dan def etmeliyiz ancak o zaman huzura erebiliriz. Resmen Dünyaya fazlaliksiniz
fazlalık olan sen ve senin gibi düşünenler
Hayir biz kendimizi kisitlamamaliyiz... onlar picliklerini biraksin!
Bu haremlik selamlık olayınının başlangıcı demektir. Kadını erkeği ayıracaklarına erkeklere eğitim versinler adam akıllı cezalandırsınlar bak nası düzeliyor heeşey o zaman
Ülkemizde önlem olabilecek bir durum olacağını sanmıyorum metrobüste olmazsa dışarda sokakta yapar
aynı saçma fikirleri her olay sonrasında ısıtıp ısıtıp cignemekten bıkın.
Boyle sacma sey olamaz bunu destekleyen mi var cidden arkadaslar lutfenn
Maalesef cok var inanilmaz
Bu konu hakkında yorum yapamıyorum, karar veremiyorum çünkü
Çirkef ve carcar cı ağızlardan kurtuluruz..
Ama pozitif ayrımcılığı desteklemem, karma devam..
Yobaz düşüncelerden bitanesi. Sorun ulaşımda değil taciz eden annesi babası belli değil bu o*spu çocuklarında !