AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
351Cevap
Evet biz erkekler abaza olduğumuz için tabi 😒😒😒 sanki kadınlar o. rus. buluk yapmiyo 😒😒
O iğrençliği yapan insanları savunacak kadar karaktersizsin demek ki. Böyle biseyin savunulması yapılamaz!!! Hayvanlarda tecavüze uğruyor. Onlarda mi ( senin tabirinle) o. rus. buluk yapıyor?
Ben o iğrenç insanları mi savunuyorum yoksa erkekleri mi savunuyorum ilk baş bunu bı düşün erkekleri birer seks manyağı olarak lanse etmenizden dolayı böyle bişey yazdım yoksa iğrenç insanları savunacak değilim o. rus. bular ve pezolari yani 😒😒😒😒😒
@Dilank1
Kimse erkeklere bisey demiyor zaten bütün erkekler böyle değil Ben onları erkek sıfatında hatta insan sıfatında bile saymıyorum. Bu arada sapığın erkeği kadını olmaz. Sapık denilince akla erkek gelmemeli
Heh bende bundan söz ediyordum kanka ben bunu söylemeye çalıştım ama yanlış konuştum kusura bakma kanka 😜 @Dilank1
Sorun değil
Bence bu tacizciler ayrı ulaşım araçlarına bindirilmeli.
Bakarsın şarampole uğrar nesilleri kurur geberesiceler.
Neden özel ulaşım ağı olsun ki? Bunu yapan şerefsizleri can çekiştire çekiştire öldürsek daha mantikli değil mi?
Napıcaz bu abazanlar yüzünden şeriat yonetimi ile mi yol alicaz
İnsanlara ahlaklı olmaları için bol bol eğitici fimler eğitimler verilmeli
Turkiyenin böyle farkli özel ulaşım ağlarını kaldıracak potansiyel yok bence. Böyle girişimde bulunanlara ibret-i alem birşeyler yapılması lazım.
Olmalı evet ama o olayda gerçekler ortaya çıkıyor her onu ne gelene inanmamak gerek
Bence bu çözüm değil. Ama tabi kamera olması ve bunun yaygın olması önleyebilir bir ihtimal
Daha tehlikeli olur ve öyle bir sistem yürümez zaten.
Bu sorunun çözümü özel ulaşım değil caydırı cezalar gelmesi ancak ve tabiki aileden başlayan eğitim
tamam diyelim ki kadınlara özel metrobüs yaptık. peki erkek çocuklarına, hayvanlara tecavüz edenlere ne olacak? mantıksız. işin özü eğitimdir.
🤣🤣 bunu düsünemiyorlar iste
@Elisolder damacanıyı becermeye çalışan adam var ülkede. ne yapalım damacanaları taşındığı komyonetle erkekleri ayıralım mı?
Yani cansiz mankenleri ne yapalim ya da en önemlisi cocuklar
@Elisolder haklısın :D :D
Ayrı ulaşım yapana kadar insanları bilinclendirin otelestirmeyin gruplastirmayim üzmeyin itmeyin kenara
o şekilde ayrım yapmak daha kötü sonuçlar doğuracaktır onun yerine ilk önce kadınlar karakterli böyle sapık olmayan erkek evlat yetiştirmeyi öğrenmeli
Iyi dedin 👏🏻
@Elisolder teşekkür ederim
Cezalar hafif olduğu için biz bu haldeyiz, ağır olsun bakalım kim ne yapabiliyor? Bu yüzden en sevdiğim ülke İran. Cezalar onlarınki gibi ağır olmalı, hatta bazı suçlara idam gelmeli.
zihniyet değişmedikten sonra ne olacak. arabadan inince gider bir yerde kıstırırı yapacağını yine yapar. 100 olay olmaz da 50 olay olur. ama olan olur. kafa kafa. bırak ayrı otobüs olayını.
Neden ötekileştiriyoruz? Onun yerine insanları eğitelim, ulaşım da ayrımla sadece tacizi orada anlık engellemiş oluruz diğer yerlerde ne olacak peki? BUNLARI AKILLANDIRMAK ŞART ÖTEKİLEŞTİRMEK DEĞİL!
Saçmalık. Eğer böyle bir şey olursa kadınların akşam ezanından sonra dışarı çıkması da yasaklanır bu ülkede. Bu ayrıcalık değil, kısıtlama olur kadınlar için.
Çünkü maliyet olarak çok yüksek olur bunun yerine daha alternatif yollar var örneğin sade ce koltuk sayısı kadar yolcu alınsın ve ya dolmuş içinde bayan yerleri ayrı yapılsın
Bu sapıklar yüzünden biz neden izole yaşıyoruz?
Katılıyorum sana
B Ayrı olmalı bence de artık bizim kekolar baya bir abazalaştı artık kızlar desen ona keza kezo ve de kezolar körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı...
Olsun tabi 70 yaşındaki insan ayakta giderken 3 yaşındaki bebesine bir koltuk tahsis eden insan bozuntusuna hepsi kadın olan metrobüste ne yaparlar görelim. Bizden utandiklari için rahat kavga edemiyorlar
Bence herşeyin başında iman ve eğitim gelir. Onlar olursa diğerleri iplik söküğü gibi gelir.
güçlü yorum 👍
Teşekkür ederim
sana mesaj atamıyorum takip edermisin beni...
Mesaj atabilme aktifdir.
Kesinlikle yanlış! Bu sefer mecburen diğer otobüse binen kadına yapılan tacizin indirimi kadın otobüsüne binseydi olacak. Caydırıcı cezalar verilmeli. Bütün suçlar için değil de bu çocuk istismarları için idam gelmeli.
Abi saçmalamayın zaten koskoca şehirde trafik sorunu var iyice işin suyu mu çıksın
Erkekler size soruyorum sizce bu taciz tecavüzü yapanlar hiç mi ablasını kızkardeşini ya da annesini düşünmüyor?
Simdi erkekler derken bazen kadınlar da taciz ediyor
Sinek salgını varsa kaynağı kurutacaksın ilaçla üç beş sineği öldürmek çare değil
taciz eden kişi her yerde bizimle malesef ki bunun tek çözümü tacizcilerin idam edilmesi
biz ceza veremıyoruz barı bunları ayırmakta bulalım çözümü dıyorlar.
Kadınları toplumdan soyutlamanın bir anlamı olacağını düşünmüyorum. Bu tip sapıklar aksine daha da arsızlaşabilir.
Eğer suçu olanlara gerekli cezaları verip bir başkasının yapmasını engelleyebilirlerse her şey düzelir. Yoksa kadına ayrı otobüs yapsalar ne olur ki otobüste yapmadığını dışarıda yapar yapacak olan
Tacizcilere gereken yapılır. İstisnalar kaideyi bozmaz. Centilmen erkekler ne olacak?
ADALET OLMALI ADALET O ADAMI HASAT ETTIKTEN SONRA CEZA VERILMEMELI VATANDAŞA !!!
Karma devam etmeli kadın erkek diye ayrım yapilmamali ve tacizcilere en ağır cezalar verilmeli ki tekrarı olmasin
Müslüman değilim ancak pimpirikli kadın çok fazla pembe otobüs uygulaması onlar için uygun olabilir.
Bebeklere tecavüz edenler var Kahrolsun insanlık dan nasibini almamış acizlere
Çoğunluk erkekler karma ulaşım demiş niye acaba 🤣🤣🤣
Kötü bakış açısı...
Şaka yaptım ciddiye alma be
Biraz zor be ama kadında kendisi kaşımmış bir saat taciz ediyorsa aklın neredeydi adam boşladıktan sonra ortalığı elli altıya veriyorsun
Ne kadar iğrenç bir yorum
İğrenç olan ne söyler misin kim isterki böyle birşey olsun bizde avcılardayız durumu biliyoruz adamın yaptığı zaten şerefsizlik ama kadın erken davranmadı lazımdı
Tacizciye hak veren bir yorum gibi duruyor az ve ya çok. Psikoloji okuyorum olay anı travması denilen bir şey nasıl bir tepki vereceğini bilememiştir, sesi çıkmamıştır vs. bu onu azıcık bile haksız yapmaz yapmamalı.
Bacım sen galiba anlamıyorsun ne olursa olsun baka adamı savunmuyor adamın yaptığı zaten şerefsizlik ama ama kadın bir saat neden bişi demiyor neden yardım istemiyor o adamı orada öldürmeleri gerekirdi kadın bir saat sonra söylüyor önceden davransaydı insanlar zaten o şerefsizi linç ederdi ben kesinlikle tavizciyi savunmuyorum inşallah idam ederlerde bir daha insallar böyle bir şey yapmazlsr çoluk cocuklara bayanlara böyle tacizde bulunmazlar
Buradan düşünceleri okuyamam tabi ama yorumunuz öyle geldi öyle değilse ne ala iyi günler.
Bende siz psikoloji okumayın çünkü insanların ne düşündüğü ya da ne yapmak istediğini anlayacak pasatisede değilsiniz sen okul okuyorsun ama ben hayat okulunu okudum güzel kardeşim hadi sanada iyi günler
Akılın neredeydi derken kadını sucluyorsun bilmem farkında mısın sadece savunmanı yemiş gibi yaptım uzatmamak için eğer yansıtmak istemediğiniz görüş bu değildiyse hayat okulu okumak yerine kitap okuyun da kelime hazneniz gelişsin iyi günler.
Kadını tabi suçların bir saattır bu şerefsizliği yapıyorsa anneden susuyorsun zaten insanlar sustukça herşey başına geliyor sizi yorumu iyi okuyamadınız sanırım benim kitap okumak bir bir ihtiyacım yok sağol onu siz okuyun ben hayat okulunu okumaya devam ederim daha gençsin bu yüzden bir şey anlatamam sana çünkü anlayabilecek kapasitede değilsin büyümen gerekir güle güle
erkekler kadınlara taciz etmemeleri gerektiğini öğrenmeli
Olmasin derdim ama olanlar artik cok kötü olsun ve agir siddetli cezalarinda gelmesi lazim yoksa kimse akillanmayacak
Bu tacizleri engelleyecek tek şey kadınlara özel ulaşım ağı
Şu %37lik kisimin kafasi neye çalışıyor merak içerisindeyim
İran’da ayrı ayrı gidiyorlar kafa rahat bizde de olabilir hem mecburiyeti yok eşin varsa erkek tarafında da gidebilirsin tek sorun çok kalabalık
Çok mantıklı o zaman kimse bişi diyemez
Öyle bir saçmalık olurmu, hadi otobüste ayrıştırılcak bunun sonu var mı ya önce insanlar edep ve ahlaklı olmak zorundadır. (ahlakı olmayanlar)
Kadınlara pik saatlerde yogun hatlarda bir güzellik olsa iyi
Görsele bakılırsa ayrı olmamalı; bebek sütü istediği şekilde alma tercihini yapabilmeli. 😅😅😅
Her türlü ayrımcılığa karşıyım.
Ama taciz, tecavüz teşebbüsünde bulunan insanlara bir arada tutup yakmak lazım.
En sevdiğim 😀
@Elisolder Benzin döksünler üzerine yemin ediyorum kibriti ben çakarım.
Bende harlarım yeminle
@Elisolder Aklın yolu bir. :)
İmamoğlu Duy Sesimizi 😏
Metrobüs ile en çok ulaşım sağlayan Şehir İstanbul.
Bir an önce çözülmeli bence.
Ee a’q okul, bar, club, cafe hatta yürüdügümüz kaldırımlar bile farklı olsun o zaman.
Aynen devam, iyisiniz iyi.
Sg..!
Ikiside olmali bence diledigine binsin ozellikle gec saatlerde cok uygun olur
Öyle bir saçmalık olmaz
Karma ulaşıma devam edilmeli
Olsun artik biktim surekli bana surten kadinlardan 😂
Adalet yok bari ayrı çıksın kadınlara zarar gelmesin yapıpta eli kolunu sallayıp gezen çok olan kadına oluyor
ayrım olursa saldırılar artar. Yasak olan daha cazip olur. İnsan doğası.
Kesinlikle 😀
@Elisolder :))
Böyle rezalet bir soru görmedim cinsiyetçilik kokuyor
%100000 👏🏻👏🏻
Kadın soyutlamaktan toplumdan izole etmekten başka amacı yok
Katılıyorum buna eksi veren arkadaslar Aptalsiniz yeminle
Eşimi bu dağ maymunlarıyla aynı otobüse bindirmem, ya arabamla götürürüm ya da çalışmaz.
Insanlarin zihinlerini degistiremedikten sonra bir anlam ifade etmiyor
Ya bırakın bu saçma tartışmayıda, fotodaki bebeğe bayıldım valla :D
Hayır toplum olarak erkeği kadını eğitilmeliyiz bunun tek çözümü eğitim
Bunlara gerek yok herkese gerektiği ceza verilse bunlar olmaz zaten