AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
351Cevap
Mantıklı aslında. Kadınlara özel bir ulaşım aracı olursa sonuçlar çok feci olur.. yani bakarsınız ki oraya da kadın kılığına girenler yüzünden kadınları, çocukları tehlikeye atabiliriz ve mümkün değil. Seçenek olarakta ikinciyi seçtim..
Bence karma ulaşım devam edilmeli kadınlara, çocuklara, hayvanlara tecavüz eden şeref yoksunu kişiliksizlerde halkın önünde önce taşlanmalı sonra idam edilmeli acı çeke çeke idam edilmeli...🤬🤬
oldu olacak kadınlara ayrı erkeklere ayrı sokak da yapalım, gerizekalıları eğitemiyorsunuz diye kadınları neden soyutluyorsunuz? Bir de feminist takılırsınız
Ayrı ayrı nereye kadar böyle kadın erkeği ayıra ayıra kadının tamamlayıcısı erkektir kadının tamamlayıcısı kadındır böyle ayrımlara kesinlikle yer verilmemeli başka cezalar verilmeli
Olmamalı çünkü kadınlara özel ulaşım ağı bunların sonunu getirmez. Onun yerine o hastalıklı zihniyetlere bir dur demenin yolu bulunmalı. Mesela çok ağır cezalar verilmeli, idam dahil.
Ukrayna'da falan boyle seyler olmaz çünkü erkekleri sexe doymuş oluyorlar. kadınları alev gibi yanıyor heryerde yrrak arıyorlar. bizde öylemi erkekler cinsel olarak kendilerini tatmin edemiyor bazilarida boyle orospucocugu olunca boyle olaylar normal. kadina şiddet olsun her turlu yanlis olaya karşı duyarlı olmalıyız. tacizcilere idam cezasi verilsin baska cozum yok.
Hayir. O erkek musveddeleri skine sahip cikmayi ogrenecek !
❤️ güzel söz
Şehir dışına çıktın ailenle ve annen kız kardeşin neyse artık bilmiyor ne yapıcaksın
Sen mi kadınların içine gireceksin yoksa aileni erkeklerin içine mi sokacaksın
Ya arkadaşlar bu nasıl bir saçmalık. Ya insan olmamız gerekirken yapılan paylaşıma bak. Yapılması gereken kadınlara özel bir ulaşım aracı yapmak değil. Bunları yapmamaktır...
ne kadar geri bir ülke olduğumuzu bir daha kanıtlayalım.. ki zaten olan olaylarla kanıtlanmış ama biz daha neler yapabiliriz diye devam edelim.. üzücü..
Bu jenerasyonun erkekleri anca agir cezalarla durur egitim icin gec kalindi gelecekteki cocuk erkek ve en önemlisi kizlarimizi iyi egitmeliyiz cünkü egitimin cogunu cocuklar annelerinden alir
Neden bu olayi kadinlari ayristirmak olarak goruyorlar anlamiyorum. Kadin olarak rahat rahat seyehat etmek en guzeli. Cin de ayni uygulamaya sahip ben destekliyorum kadinlar ayri binmeli
Asiri sacma.. Icinden sadece 1 tanesini yanlislikla ellerinden kacirmis gibi yapsalar tarihi bir ayar olur da iste kanuna uyacaklari bir bu suclar da tutuyor.
Daha yaratıcı düşünmek lazım. Ayrıştırsan ne olucak tecavüzlerin önüne böyle mi geçiceksin. Doğru düzgün eğitim vermedikten sonra hiçbir şey değişmez. Eğitim şart.
Bunun yerine araç sayısını arttırıp insanların daha rahat gidip gelmesini sağlasalar olmaz mı? Demek ki metrobüs çok kalabalıktı ki adam kimse görmeden rahatça taciz etti.
Bu da mantıklı O. clar paket ediyor insanlari
@Elisolder görüşümü okuyup cevap veren olması da güzel.
Malesef ülkemizdeki kanun ve cezalar caydırıcı olmadığı in siz ayrı da yapsanız bu durum devam edecek öncelik eğitim daha sonra kanun ve cezalar düzeltilmeli
Abi ülkede hala bu tarz kimseler varsa bu eğitimden ve işsizlikten dolayıdır... Öyle bir eğitim vermelisin ki hem kimse işsiz kalmasın hemde herkes biraz kültürlü olsun!!!😅
bireysel eylemler için toplumun tamamını cezalandırmak çok doğru bir davranış olmaz. ancak toplum olarak daha duyarlı davranmamız sorunu çözer diye düşünüyorum.
Rezalete bak biz taciz edenleri engelleyemiyoruz o yüzden sizi ayiralim demek bu. Ne yapacaklar metroda orada burada ayırdılar sokaklarda ne olacak peki...
Bnce olmalı bir nebze olsada azaltır. Gerçi amacı olan yolda vs ger yerde de yapar ama bu gerekli oldu ülkemizde. Bıktık artık can güvenliğimiz kalmadı.
Bence engellemek adına cezaları ağırlaştırsalar daha mantıklı olur kadın erkek ayırmak yerine
"Bu tacizleri engelleyecek tek şey kadınlara özel ulaşım ağı" Bu şey değil mi ya? Pisliği halının altına süpürürsem pislik kalmaz?
Toplum gittikçe ayrışıyor
İran gibi olacaz yakında
peki japonya iran gibi mi olmus? 😅
bence düsünce stilin yanlıs
Sana göre yanlış herkesin görüşü var saygı duymak zorundasın
Ha japonya diyorsun onların kültür seviyesi çok yukarıda en azından senin gibi cahil değil
Ayrıca buna görüşe bile tahammül edemiyorsunuz...
Valla ozaman iran rejimi gelsin ülkeye ne saçma bir adam sapık diye diğer tertemiz erkekleri böyle bir zan altına bırakamayız düşüremeyiz.
Kesinlikle hayır. Birlikte yaşamayı öğrenmeliyiz. Ayrışmanın anlamı yok.
Haremlik-selamlık durumunu benimseyenlerin dislike atmasını anlıyorum.
Karma olsun tabii herkes kendine çeki düzen versin.
kadınları ayrıştırmak çözüm değil tabi de kendine çeki düzen vermesini bir sapıktan mı bekleyecen açlıktan düz duvara tırmanıyo davar
Karma ulaşım devam etmeli ama bu tarz olaylar karşısında cezalar öyle bir ağırlaştırılmalıki böyle bisey yapmayi değil düşünmekten bile korksunlar !!!
Kadınlara özel ulaşım ağı kadınların kendine olan güvenini sarsmasına neden olacağını düşünüyorum bireyin özgürlüğünü kısıtmalak yerine dışardaki sapık bacım çocuklarını gözetim altına alınmalı
Yurtdışında böyle bir uygulama var bence bizdede sadece kadınlara özel ulaşım ağı olmalı en güveniliri en rahatı bu
Bir yandan iyi bir yandan saçma. Eşiyle bir yere gitmek istese gidemeyecek tuhaf. Bunun yerine tecavüzü tacizi önlemek için çözüm bulsunlar.
"Bu tacizleri engelleyecek tek şey kadınlara özel ulaşım ağı"
Bu şıkkı işaretleyenler düz ahmak ve köledir.
Aynen öyle
Karma ulaşımda sapıkları o an linç etmeli izleyici olunmamalı, kadınlara ayrı olursa bunun sonu gelmez haremlik selamlık ayrımı başlar
Kesinlikle olmalı bunlar iyice azıttı. Şuursuz insan çok maalesef memlekette ve sürekli artıyor karaktersizler
Bu bir çözüm değil.. Halkın kin ve nefret duygularını besler sadece. Ayrışır gruplaşırız. Birkaç şeref sizin hesabını tüm topluma kesemezsiniz
15 - 20 sene önce taciz tecavüz bu kadar yaygınmıydı? benim hatırladığım değildi... demekki sistemde bir sıkıntı var.
Gündeme gelmiyordu
Ondan önce anne baba çocuklarını bilinçli ve ahlaklı yetiştirmeli
Bundan sonraki nesil için en azından şu anki ebeveynlere duyurulur
Anne baba olmak doğurup dışarı salmak değildir
Neden olsun erkekler pis zihniyetini değiştirsin ya da onlara ağır yaptırım uygulansın kadınlar neden kaçmak zorunda
Yani bence baska cozumler bulunmali boyle bayanlari ayri bir ulasim aracina koymak pek de mantikli degil adamin niyeti kotuyse arabada yapmasa bile baska bir yerde taciz edecektir
Kendini bilmezlere gerekli cezalar vermeyip bunu bu şekilde yapmak yanlış bence. Kadını neden izole ediyoruz ki? Şu tacizci tecavüzcü sanıkları izole edip yok etmek daha mantıklı
4 metrobüs aynı anda hareket ediyor ve her kapıdan biniliyor. 1 tanesi sadece kadın olsun. Pembe metrobüs yapsınlar.
Benim merak ettiğim adam boşalana kadar neden sabretti ve ya nasıl sabretti.
Oldu olacak mahalleleride ayıralım kadınlar bir mahallede erkekler bir mahallede bu ne saçmalık
Ayrı bir gezegen bulalım kadınlar tek başına yaşasın orda evrilirler hatta mobil sperm bankası felan kurarız saçmalamayın arkadaş 2 3 tane it oğlu it yüzünden bütün erkekleri aynı kefeye. koymaktan başka. nedir bu ayrımcılık yapmayın
ben buna karsiyim. sapiqlar egitilsin ya da fişlensin
Kadınlara özel ulaşım araçları olmalı. Uçağa binerken bile kadın ve erkek ayrı olmalı. Ve son olarak kesinlikle ve kesinlikle kadınların normal ulaşım araçlarına binmeleri YASAKLANMALI!
Oldu baskaaaa burası arabistan mı kaçıncı yüzyıldasın sen
Sen bence kadınlardan hoşlanmiyorsun 😀
Kadınlar neden kısıtlanacak, ayrıştırılacak ki... Çok saçma. Adam olmayı öğrensin bu barzolar. Kuduruklar, önce kendilerine çeki düzen vermeyi öğrensinler. Kadını izole etmek niye?
Kadınlar kısıtlanmıyor ki daha çok öncelik tanınıyor onlara
@Nokt9 Bir kadın erkekle yan yana oturabilir, gayet normaldir anladın mı? Haremlik seramlığa gerek yok. Bu ülke bu kadar geriye gitmemeli. Karakter yoksunları kendine çeki düzen vermeli. Toplumdan ayıklanmalı bu hastalıklılar ve deneylerde kullanılmalı.
Özel ulaşım araçları yerine yapılan bu suçlara köklü bir ceza gelmesi daha iyi olur. Kadın erkek ayrımı yapıp sınıflandırmak daha çok iç savaşa neden olacaktır
İçindeki hayvanı tutamayan erkekler, toplumdan uzaklaştırılan kadınlar..
Cezalar yeterli gelirse erkeklerin bınu yaptıktan sonra yaşayacakları ortaya çıkarsa, vicdanı yetmeyenin kıçı yemez hale gelecektir..
Cezalar caydırıcı olmalı..
Taciz ve tecavüzcülere hadım veya idam getirilir ise bir daha kimse korkusundan yapamaz. Bir diğeri de iyi bir ahlak eğitimi verilmeli...
Karma ulaşıma devam edilmeli çünkü kadinlar bu sefer ozel otobuse degil de karma otobuse binince kotu gozle bakacaklar
Aynen
Taciz tecavüz olmasın diye magdur olan insanları karantinaya alamazsiniz. Kimi koruyalim şaşırdık artık. Bebekleri mi? çocukları mı? kadinları mı?
Sacmalik olur bence ordada sorun olur bence buna cözüm bulunmali bence
Biz neden feragat edeceğiz ulan kapaliyim yine bakıyorlar m. a. l gibi bir bitin bitin bizi bir salin çocukları bizi insanları birakin
Kadın kadına bile yanaşıyor toplu taşımada şahit oldum 🙄
İstanbul'da normal
Niye kadınlar ötekileştiriliyor sapıklar defolsun her erkek mi sapık.
evet kadınlara özel ulaşımla taciz ve tecavüzde kadının suçlu olduğunu bir kez daha kabullenmiş olduk. lütfen market ve kantınleri de ayırın. hatta sokak sokak ayrılmalıyız.
Bu ne alınganlık :)
Özel ulaşım agi bence ayrıştırmaktir kadinlar birlestiricidir cok sacma bir hal alır kadınları ayristircagimiza erkeklere adam. olmayi kadina deger vermeyi ogretmek lazim
Kadinlar ve yaslilari alin erkek erkege gideriz biz. Orataya da bir okey masasi oh. Kadin istemiyoruz. Yaslida. 3 otobus sekli olmali. Kadin, erkek, yaslilar.
Bence olsun.. yazik oluyor gucsuz ve savunmasizlar.. onlarin iyiligi sagligi icin isterim baska birseyden degil..
Bunun tek çözümü eğitimdir eğitimsiz cahil bir toplum yetişiyor otobüsde ayırsanız eğitim olmadan taciz olayları önlenemez ya da ağar cezalar uygulanmalıdır
kadınları ayrı araca bindirerek bunu çözemezsin. Erkeğin aklındaki pis düşünceyi silmen ve daha ağır cezalar vermen gerek.