Oğlum 23 Nisan kutlamasından gelirken, keşke iki bayram verseydi diye söylendi, gözü de doymuyor 😄
Sizin çocuklarınız 23 Nisan'ı nasıl geçirdi?
#MaviGözlüDev
#AtatürkSevgisi
#23Nisan
#CanımKendim 😘 😘

Kocasının ardında yürüyen babasının iradesinden çıkamayan kadını baş tacı ettiğim erkekle eşit haklar verdiğin için teşekkür ederim Atam... Seni sadece 10 kadınlarda 29 ekimlerde değil Seni özgürce sokakta dolaşabildiğim her an, geleceğimi planladığım her gün, arkadaşlarım da rahatça kahve içebilidiğim zaman, özgürce fikrimi söyleyebildiğim her saniye, iffetlice attığım her kahkaha minnet ve saygıyla anıyorum..
"-Ülke kurucusa hakaret, vatana ihanet değilmidir atam?" derdim.
Heykellerini kirli bıraktılar,
Portlerini indirdiler,
Büstlerinin üzerine çöp döktüler.
"Kim bunlar atam? Nereden geldiler?" derdim.
"Sen dünya çocuklarına hediye ettin bir şölen, bir hak...
Şimdi minicik çocuklarına tecavüz ediyorlar olsaydın ne yapardın Atam?" derdim...
Neler derimde ah işte giden gelmiyor...
biz senden razıyız allahta senden razı olsun.. azgın kopekler gıbı ıcerıden dısarıdan saldırı altındakı bır ulkeyı bızlere tam bagımsız bır sekılde bıraktıgın ıcın mutesekkırız yoldaşın peygamberler olsun..
Laiklik anlayışını genişlik anlayışına çevirdiler atam derdim. 🤔
laiklik ile genişliğin ne alakası var...
Cevap
77Cevap
Atam bir güz sabahı gittin. Gittin ama Türk milletine yaptığın fedakarlıklar, bıraktığın hediyeler, verdiğin şuur o kadar büyük ve anlamlıydı ki.. ne yapsak hakkını ödeyemeyiz. Bu şanlı günü çocuklara armağan ettiğin için teşekkürler. Bizim Ata'mız olduğun için sonsuz teşekkürler. Seni asla unutmayacağız.
Keşke sadece bir kez olsun sana sarılabilsem...
Savaşta neler oldu onun ağzından dinlemek isterdim.
Ne olacak bu siyasetin hali? Senin partini mahvettiler. Adını kullanarak siyaset yapmaktan başka bir icraatı olmayan düşmanlarla ortak hareket eden birileri partini ele geçirmiş ne düşünüyorsun derdim. Diğer yandan diğer partiler de milliyetçilikten uzak takılıyor nasıl düzeltelim derdim.
Ben:Kimse senin açtığın yolda gösterdiğin hedefe doğru yürümüyor
Atatürk:Atatürkçüyüm diyen milyonlarca insan var bunlar ne peki?
Ben:Onlar sadece senin resmin heykelin ve isminle ilgilenen insanlar
Atatürk:Ama ben böyle olmaması gerektiğini söylemiştim onlara
Ben:Gelde anlat işte :D
@Dardayım_ Kendini daha fazla rezil etme. Atatürk’e yahudi demek nedir mk? 😂 Hayatını Türk Miletine adayan, yaşamı boyunca Türk düşmanlarına karşı savaşan ve Türkiye Cumhuriyetini kuran birine mi yahudi diyosun sen? Gerizekalılığında bir sınırı olmalı mk ya. Pes doğrusu. şu an Ülkede devlet kadrosunda tek yahudi var o da rte. Madalyasını bile aldı pç kurusu.
@Liiiyaa Kamenitz Oteli’nde yahudi Eliezer Ben Yehuda’nın oğlu Itamar Ben-Avi ile sohbeti:
M. Kemal: “SABETAY SEVİ’nin soyundan geliyorum. Kendisine hayranım. Keşke bu dünyadaki bütün yahudiler onun mesihliği altında birleşse..” (yani hem burda bir yahudi olduğunu hemde yahudi inancına bağlı olduğunu söylüyor..)
M. Kemal: “Evimde Venedik’te basılmış eski bir TEVRAT var. Babam onu okumam için bana Karaim Yahudisi bir muallim tutmuştu. Öğrendiğim ayetlerden bazılarını hala hatırlayabiliyorum.”
Yuhh artık yuhhh. Babası oku diye vermişmiş. Atatürk’ün babası Ali Rıza Bey Alevi bir aileden gelir ve yahudilerle uzaktan yakından hiçbir alakası yoktur. Saçmalama.
Atam kurduğun ülkede ne değiştik ne de değiştirildik. Ne geçmişi unuttuk ne geleceği unutacagiz... boyun egenlerden asla olmadık egenler karşında da dimdik durmasını bildik ve adamlığı senden öğrendik. 23 Nisan ülkem adına kutlu olsun. Ne mutlu türküm diyene C*
Öncelikle çocuğuna iyi bir istikbâl dilerim. Sormak istediğim soru şu olurdu: Bu milleti İngilizin, Yunanın elinden aldın, aldın da iyi mi ettin? "Keşke Yunan kazansa" diyenleri alkışlıyor milletin derdim.
Hilareti Neden kaldırdın? misakı milli yi neden korumadin? Şapka giymeyen ihtiyarlar neden asıldı? Osmanlıca neden kaldırıldı?
Trabzonlu millet vekili Ali Şükrü Bey neden bogdruldu. Çerkez Ethem neden vatan haini ilan edildi.
Cahil haaaa. Siz ve sizin gibiler Türkiye'yi terk edecek Bizans kalıntıları. Bu topraklar gerçek sahiplerine kalacak
Her adıni duyduğumda icimde sevinc ve bir o kadar burukluk oluyor ve gözlerim doluyor 😑
Kimbilir karsimda olsa nasil bir duygu haline bürünür tasavvur edemiyorum 😔
Emanetine sahip çıkmıyorlar atam 💕 senin gibi bir lider gelmiyecek tek ve idolsün derdim ama görsem heyecandan konuşamazdım
savaştığın embesiller adının gölgesinde siyaset yapıyor
Türk düşmanlarına kalkan oluyorlar
ellerinden gelse Türk adını Türk yurdunda yasaklayacaklar
Atam, rica etsem tekrar laikliği anlatır mısınız?
Sonuçta laiklik fizik, dekolte sergilemek değildir.
Kanka çok süper dedin en kral kemalistsin👍👏
Teşekkür ederim kanka 😌
Rica ederim Furki 😌
Ülke kurdun sevmiyolar, makarna, komur dagıttı, yol yaptı tapıyolar. Sen yınede rahat uyu pasa sıkıntı yok herkes gıder sen kalırsın : ))
Bugünü çocuklara armağan ettiğin için bu vatanı silah arkadaşlarınla kurtardığın için sana öylesine minnet borçluyum ki bir ömür içimden atamam derdm
Yiğit muhtaç olmuş kuru soğana türküsü gerçek oldu Atam zengin daha zengin fakir daha fakir oldu siyasetçiler seçilmiş olduğunu unuttu ne adap kaldı ne görgü insanları birbirine düşürdüler kurtar bizi mavi gözlü dev
Gözümün gördüğü, kalbimin en bir gururla çarpmasını sağlayan.. Sen rahat uyu, biz buradayız derdim.
Biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.
Sen ne büyük bir adammışsın. Ver şu ellerini bir öpeyim derdim.
Atam senin peşinden geldiğini söyleyenler ülkenin anasını belledi.
Kurduğun Cumhuriyetin yılmaz bekçileriyiz atam. Bugün yarın ilelebet tam bağımsız Türkiye için mücadelemiz devam edecek derdim.
Negatif oy verenler; bağımsız Türkiye olmasın diyen kişilerdir.. Açık ve net.
varligin turk varligina armagana oldu atam 😂😂 ATAM SEN KALKDA BEN YATAM 😂😂
Seni başka ülkenin atası değil de Türklerin Atası yapan Allah'a binlerce şükürler olsun derdim
Atam Osmanlı torunları adi altındaki Arapları ve Avrupa hayranlarını asalim , Komünistleri surelim memleketlerine
Bize çokluk değil Türklük yeter
Bunu dersen seni asardı önce 😂😂
Sevgili Atam söyleyiniz milletvekili maaşlarını memur maaşına indirsinler. Belki ozaman bu ülkenin gercek vatanseverleri artık milletvekili olur.👌
Ben Hayatım Boyunca Tek Bir ADAM SEVDİM TABİKİ DE SENSİN ATAM İZİNDEYİZ SENİ VEREN ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN 🙏
Yorumları sakın okuma atam derdim. Başkalarının yaptığı genişlikleri, laikliğe bağlayanlar mı dersin hakaret edenler mi dersin. Okumasında hayal kırıklığına uğramasın.
23 nisanın atatürkle ne alakasi var bugunu resmilestiren kenan evrendir.. utanmasanız aya ilk adımını atan da m. kemaldi diyeceksiniz.. tabi ilkokul ve lise tarih kitaplarinda bunlar yazmaz
@Chocolatemilkkk ilk kufreden sesin
Yooo
@Ökaryot troller mi :) hic baktin mı doğru mu degil mi diye?
Keşke hayatta olsaydın ama senin eşin benzerin yok. Verdiğin bu topraklar için çok teşekkür ederim.👏🇹🇷
Hiçbir şey söyleyemezdim ki. Mutluluktan ağlar sımsıkı sarılırdım. ❤️
Seni çok özledim atam diyip sarılırdım göz yaşlarıyla
Teşekkür eder beton yetmez derdim.. çünkü din tüccarlarını haklardi reis
Yaninda Olamadik O gunlerde. Aramzida Zaman Farki Vardi. Bu Hayattaki En Buyuk Buruklugumdur
o bana çok şey ferdi mesela emanet ettiğim gençlik bu mu
Şu an ülkece yaşadığımız sıkıntıları nasıl çözebiliriz diye sorardım.
Affet ATAM, ne hitabedeki gençlik, ne de arkandaki ordun olabildik. Sadece lafta kaldı icraatlarımız. Affet, suçumuz büyük.
Bize bu güzel ülkeyi armağan ettiği için minnettar olduğumuzu söylerdim Ruhu şad olsun🙏😊
Onca yazdığın şeyi okumuyorlar sadece şrfsizler sözlerle kandırıyolar derdim..
Düşündüm de karşısında olsam Nutkum tutulurdu 🤣
Özümsediğim Kadar Özledimm Baba der, Bir daha gel Samsundan der ve sarılır Öperdim..
''
Atatürk isminin arkasına sığınıp terörü destekliyenleri izmirden denize dökmesini isterdim
Adam aşırı derece #cool duruyor !..
Allah öldürür, dünyadan alır, sen bizi öldürdün hayatta bıraktın.. Misali
Senden sonrakiler ulkeyi batirdi atam ama hala bu topraklardayiz
Pasam siz gittikten sonra ülkenin ahhaa böyle mına kodular giderken benide yanında götürr... ya da sende gitme 🙊
Ellerini ayaklarini öpmek isterdim. O konuşsun ben dinleyeyim isterdim. Gölgesi bile yeter❤️
@KızlarSoruyor ile @ksBence tatile çıktılar diye biliyorum, cevap vermeyebilirler.
Teşekkür ederdim. En çok da öğrencilerimi tanıştırmak isterdim.
iyi ki biz Türk milletine nasip oldun demek isterdim.
Büyük işlere imza attığı için kendisine ve arkadaşlarına teşekkür ederdim.
Derdin neydi bu milletle? derdim koçum. Bir de oradaki o zamiri küçük olacak!
Büyük deha hedeflerin ışığımız yol göstericimizdir emperyalist ülkelerin önünde eğilip saygı duyduğu lider mekanı cennet olsun
Seni kalbimizden silemezler derdim
Dini inancını soradım yahudi'mi yoksa ateistmi bende ateistim
Ateistti diye biliyorum. Ama tabi bu onun kendi görüşü. Yahudilik ne alaka saçmalama. Ailesi Türk - Müslüman’dı zaten. Önemli olan dini inancı değil, ülke için yaptıklarıydı.
@Erdem343460 @afrabinti1
Edirne Selimine Camii giriş kapısındaki kitabede yazan ayeti okuyabiliyor ve anlayabiliyor musunuz?
@Dardayım_ Annesi bir Müftü kızıdır , babası payitaht'ın namuslu adil eşit hukuka göre davranacağından emin olup fermanla Selanik gümrük memurluğuna atanmış biri, dedesi de bir islam dergahında post ihsan edilmiş bir din alimi.
Adam yaşadığı zamanda Edirne Müftüsü'nün yanlış çevirdiği Mimar Sinan tarafından kapı girişine nakşettiği ayeti düzeltip doğrusunu söyleyen , yattığı yerden inançlı bir soyu sopu olduğunu kanıtlayan biri...
Şimdi sen her nereden öğrendinse git onlara sor bir ; Yahudi olduğunu neye dayanarak nasıl kanıtlayacaklar? Ve sen de neden bunların borazanlığını yapıyor da , yarın bir gün mahşerde 3500 şehit ve kendisinin önünden geçerken nasıl selam verebileceğini düşünmüyorsun?
Yaşayan birinin hakkına girmek de ölmüş birinin hakkına girmek arasında hiç bir fark yok. Sen de o hesaptan , üstelik saklayamadan geçeceksin...
@Dardayım_ Kaçış kelimesi " araştır öğren " ... :) Nedense köşeye sıkışan bunu öneriyor, kendileri her ne kuyudan araştırdı kanıtladı öğrendi ise , bak gökte leylek uçuyor ben gördüm sen de bak diyor , gerçekten cevaplanması gereken kanıtlı altı boş olmayan dayanaklı sorulara.
Madem sen kanıtladın İsrail hikayesi ile.. Neden koskoca Pekin Meydanı'nda heykeli olduğu, Çin okullarında ve özellikle üniversitelerin Siyasal bilgiler ve Hukuk kürsülerinde Atatürk ve Savaşlarının nedenleri dersleri okutuluyor bunların da cevabını o yahudicilere sormalısın.
Kendi cebinden bir camiye üç kuruş bağış yaptın mı bilinmez ama adam kendi cebinden Japonya'da cami yaptırmış. Şimdikiler ise devlet hazinesinden kent tepelerine Sinan'a aşık atar camiler yaptırmış.
Hadi adam yahudi , peki siz necisiniz? Hz Muhammed ehli olduğunuz şüpheli zira gıybet onun hiç bir zaman yapmadığı bir şeydi.
@Dardayım_ Kanıtla
@Dardayım_ Leyleklere bakmam gerekiyor mu?
Nerede ve ne zaman demiş mk kanıt göster kanıt? Adam sana yukarıda kanıt göster diyo sen diyosun ki, google bak bilmem ne yap. Kulaktan dolma, Arap yalayıcısı bir güruhsun belliki.
yahudiler o kadar çok atatürkü seviyor ki israil de mustafa kemal adında bir sokak ve atatürkün heykeli var
Benim Atam Ertuğrul Gazi ve Osman Gazi
Bu ne diyo ya
Ne dediğimi gayet iyi biliyorum ben sizin gibi geçmişimi silip çöpe atmadım
Kim silip çöpe atmış be manyak
Laiklik ve Milliyetçilik: Fransa
Borçlar Hukuku: Almanya
Ceza Hukuku : İtalya
Medeni Hukuk : İsviçre
Kılık Kıyafet ve Şapka
Takvim ve Tatil günleri
Daha yazmamı ister misin?
Bu arada Atatürk’ün şapkasını beğendim güzelmiş 😀
Hak ile Batıl bir olamaz zaten
Peki soruyorum o zaman Osmanlı Tebaası niye sürgün edildi yurtdışına Cumhuriyet Zamanında ?
80 milyonun babası da Mustafa Kemal Atatürk. Biat et.
Hadi Osmanlı Dönemini geçtim Ali Şükrü Paşayı niye öldürdüler Kazım Karabekir Paşa’nın neden evini yaktılar?
Peki soruyorum senin gibileri neden imamhatiplerde yetiştiripte kendi çocuklarını yurt dışına yolluyorlar burda sürünüp gidiyorsunuz lanet gitsin cahilliğeki o ne kötü şeydir. Ne anlatabilirsin ne anlayabilirler cahille tartışılmaz ikide bir oku oku araştır diyorsun ben gerizekalımıyım yüzlerce kitap okuyup bitirdim sen bir şu içine beslenip büyütülen kini sokanların düşüncelerinden çıkıp dışarıdan bak bastığın toprak kolay kazanılmadı ona borçluyuz bugün saraylarda yaşayanlara tapmayı kesin artık madem bu kadar okumaya düşkünsün çık bu zihniyetten ve biraz dışarıdan oku sana dayatılanı değil
Madem öyle neden İngilizler İstanbul’u tek kurşun dahi atmadan terk edip gittiler?
Hadi onu geçtim Zsa Zsa Gabor denilen kadında mı yalan söylüyor?
Kardeşim bak oku okuma demem herkesi oku herkesi gör sen sadece sana dayatılanı okuyorsun bugün internette bile dogru düzgğn bilgiyi bulamazsın yabancılarla ile iletişime geç bir tek senmi akıllısın sanıyorsun bunca ileri görüşlü okumul bilgin insanımız nedme bu ülked ekalmıyor neden burda yaşamıyor bunlara bak neden çok okuyan çok bilenler atatürkçü bir akıllı senmisin ya
https://youtu.be/y2jO7M2Y7UU
Beyinlerinin nasıl yıkandığını adam anlatıyor.
Bak bu tarz videolar beyninizin nasıl yıkandığını anlatmaz senin beynini yıkar kendi görüşünü kendin oluştur birilerine mecbur değilsinki bunların ne kadar dogru konuştugunu bilmezsin ve tarih bugüne göre yargılanamaz bu adamların en büyük yanlışı dünü bugüne yorarak konuşmak bu yanlış yani olayların sonucundan önce nedenine bakmalısın çünkü o nefret ettiğiniz adam sayesinde bugün buralardayız gerçi bugün bura diye hitap ediyorumda her geçen gün geriliyoruz ilimle bilimle ilerlemek yerine boş muhabbetlerle geriliyoruz bence doğru düşünce sistemine geçememişsin daha ama zamnla olur
Okullarda öğretilen Tarih aslında yalan tarih okulda bana Osmanlı’yı hain olarak kötü olarak gösterdiler ve Atatürk’ün çürük bir vapura binerek gizlice Samsun’a gittiğini söylediler sonra bunun yalan olduğu ortaya çıktı bu sefer Vahdettin’ten izin alarak ve İngilizlerden Samsun’a Vize alarak gittiğini söylediler aslında neyin ne olduğu belli görmek isteyene tabi ki.
Okuldaa alalallala milli eğitim atatürkün naaşınamı bağlıymışki milli eğitim bunu anlatıcak git bir bak bakim kimin köpeğiymiş
Ben kendi yaşadığım dönemi anlatıyorum hatta kadın öğretmenlerin pantolon giymesi yasaktı çok iyi hatırlıyorum şu an ki dönemi bilemem
Ben kendi zamanını anlattım zaten
https://youtu.be/nC-kYvOqbUY
Kadir Mısıroğlu yalan mı söylüyor şimdi yani 😂😂😂
@Liiiyaa sen söylemen gerekeni söyledin boşver herkes doğruyu er ya da geç görüyor geç olsund agüç olmasın elbet görecektir
Adam doğru söylüyor bu kadar heykel olan başka bir devlet gösterin
Habu serefsizleer icinmi meclisii kurrdunn
Partinin başındakilere nasihat et derdim
Senin yiktigin saltanatı bile mumla aratıyor şimdikiler
Her şey için bir teşekkür borçluyuz.
Pasam kerkuge ne zmaan girecez
Ne solemek istedigimi Atatürke sen mi iletceksin?
Evet!
Ona deki zamaninda ismet inonuyu ortadan kaldirsaydi Şu an cok farkli gelismis bir turkiye olurdu vatan genclere emanet diyen ulu onder bu sozu soylerken genclerin onunu kesen ismet inonuyu yok etmedi ya da edemedi
Dilim tutulurdu tek kelime edemezdim.
Her şeye minnettarız Atam..
Olmasaydın olmazdık ver elini opim paşam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar