Tarihte bugün 10 Kasım, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi aleme intikal edişinin 79. yıl dönümü. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, ülkemizin kurtarıcısı, büyük komutan Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 79. yılında, saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz. Bugüne özel ne söylemek istersiniz? Mustafa Kemal Atatürk sizi duyuyor olsaydı ona ne/neler söylemek isterdiniz?
Vefatının 79. yıl dönümü! Mustafa Kemal Atatürk sizi duyuyor olsaydı ona neler söylemek isterdiniz?
Yok etmeye çalışanlar var devrimleri, uyan! Silmeye uğraşıyorlar adını mücevher taştan! Eser kalmadı "yurtta sulh; dünyada barış"tan, Üflüyorlar yaktığın ateşe, kurtar bizi karanlıktan.
Senin ve silah arkadaşlarının sayesinde şu an sıcak evlerinde oturup sana hakaret eden, seni umursamayan, sana kin besleyen bazı insanlara bu imkanı sağladığımız için özür dileriz
Beni de yanına alır mısın derdim sanırım çünkü bu tarafta pek iyi şeyler olmuyor. Ama bir kez görmek için hayatımın geri kalanından vazgeçebilirdim. Bu farklı bir şey benim için bir insan düşünün ki bir milleti yoktan var etsin! Bu ülkede yaşadığım her an , her dakika biraz daha övünç duyuyorum. eğer şu an bu yazıyı yazabiliyorsam , onun sayesinde ve eğer bu milletin başında böyle bir adam olmasaydı halimiz nice olurdu bilmiyorum. Ne kadar unutturmaya çalışılsa da zihnimin en uç köşesinde daima duracak. Saygı ile anıyorum bize bunu bahşettiği için Elbette bir gün tüm yurttaşlar anlayacak onu , anlamayanlar zorla anlayacak umarım iş işten geçmiş olmaz...
O taraflarda havalar nasıl? "Beni Anadolu'nun Valisi yapın" diye mektup yazdığın Kraliçe, kurtarabildi mi seni o tarafta?
Not 1; kimseye hakaret ettigim yok. En küçük bir eleştiriye dahi tahammül edemeyip dakikada aykırı yorumlari uçuran mod vb takımı sözüm sana; "neyi sorgulayamiyorsan, ilahın odur"...
Not 2; yorumuma Salça olma 3. kişi. Ver eksini geç...
Sevgili atam senin gençliğe yaptığın hitabeye uymadik anlamadik bugun icimizdeki dusmanlar devletin butun kalelerini zapdetti ordulari dagitti ülkenin butun mal varligi satildi hile ve ihanet en ust seviyeye geldi butun devlet adamlari gaflet ve delalet cogu ihanet icinde kaldi ve biz birsey yapamadik OZUR DILERIM ATAM..
Vefatindan 100 yil sonra bile unutulmadin saygiyla anan milyonlar var kimisi de 16 yildir snin gibi olmak istiyor ama iste kalite yk ortada kalitesiz uc kagit firildaklik firlamalik cakma liderlik pesindeler... Sni cok ozledik atam keske olsaydin keske...
O kadar kemiklerin sızlatılıyor ki içim acıyor seni sızlattıkları zaman. Sana öyle sarılmak isterdim ki keşke senin zamanında doğsaydım diyorum. Seni unutturmaya çalıştıkları her gün her saat her salisesinde seni milyon kere onlara hatırlatıyorum Ata'm ❤️ Keşke şu an sen olsaydın, keşke yeni nesiller, sonraki doğacak gelecek nesiller seni görebilseydik hep birlikte 😭😭😭 Rahat uyu ATA'M her ne kadar uyutmasalarda, bu vatan bize emanet 😭😭😭😭😭
"Ey Olağanüstü Türk, Ey Atam, Ey Paşam! Sen bu gençliğe mi emanet ettin ülkeyi? Heyhat.. İyiki bu rezillerin ahlaksızlığına şahit olmadın Biz bunları aramızda eritip yok edeceğiz söz veriyorum" derdim.
Senden sonra herşey düşündüğünden çok farklı oldu. Farklı batı köpeği vatan düşmanları senin ismini kullanarak halka çok zülmetti birbirine düşürdü Çanakkale'de beraber savaşan larin torunları birbirini taniyamaz oldu. Bir kesim sana dusman edilirken bir kesimde herşeyin onune seni koydu ak kara birbirine karıştı derdim
Seni asla unutturamayacaklar atam. Senin vaatlerinle, dediklerinle, senin çizdiğin yoldan ilerleyeceğime söz veriyorum. Biz cumhuriyetin bekçileriyiz. Rahat uyu atam, biz uyanığız derdim
Putperestsem putperestim arkadaş sana mı kalmış? Elhamdülillah müslümanım ve bütün atalarımı saygıyla anıyorum. Bu putperestlikse putperestim. Hadi sen önce okumayı öğren ondan sonra gel ciğerim hadi. Daha öğreneceğin çok şey var. 😀
@forjustice 😃 canım derken sizin çağdaşlık herkese canım demek değil mi ay ne kadar da hoşsunuz 😃 tamam söylerim kocama kuma satın alalım kaç parasın kız sen? Ederin neyse verip seni kendime kuma alacağım 😃 paramız yetmezse de kaçırırız gerçi sizcagdassiniz beleşe de verirsiniz 😃
Aşırı boş ve gereksiz bir insansın. Anneni parayla mı satın almışlarda herkesi öyle sanıosun. Evet çağdaşım bununlada gurur duyuyorum. Zaten yediğin eksiler sana yetmiştir hadi canım uza şimdi mağarana
Ahh sevgili çağdaş bozulma hemen yaaa kıyamam sana dicem ama kıyarım yaa 😃 satın alma işlemini ilk defa seninle deneyeceğiz bakalim dayanıklı iyi misin dayanıksız mal mı ona göre kriterimizi değiştireceğiz 😉
Çok kalitesizsin. Allah kocana yardım etsin. bir dk kocan burada takıldığınıda bilmiyordur Allah bilir😄 Evde oturup millete laf yetiştireceğine çolun çocuğunla ilgilen teyze. Vala baydınız. Yediğin eksilere bak belki demek istediğimi anlarsın hadi canım işim gücüm var yazamam daha
Biri kalite mı dedi 😃 ne kadar kalitelisin ederini söyle dedik söylemedin korktun mu yoksa kalitene fiyat biçemedin kıyamam sana ben fiyat biçiyorum ciğeri ve beyni 5 para etmez seni hanım diye koynuna almaz kocam üzülme.. hadi şimdi değerli zamanını harcama git kumla oyna
Bugün daha güçlü ve daha kalkınmış bir ülkeyiz. Sıkıntılarımız da var ama en büyük gücümüz insanımız. Doğru yönlendirilir ve çok çalışılırsa eğer hedeflerine daha hızlı varacağız.
Minnettar oldugumu soylerdim cocuklarimi senin ilkelerin dogrultusunda egitmeye calisiyorum toprak olmus olabilirsin ama sen hic olmedin olmeyeceksin cunku ataturkler olmez bir olur bin dirilir
Atam ülkeyi ırıspı çocuklarına kaptırdık sen bizi affet derim.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Alatini Efendi gibi bir siyonist senin akıl hocan mıydı diye sorardım , zira okuduğun okul ve ittihat terakkinin Abdulhahimidi ev hapsine kapattığı ev Alatini efendinin eviydi. Gerçekten ata mısın yoksa bunlar siyonizmin büyük oyunu mu?
Kardeşim herkes işine geldiği gibi görür. Onlar kamalı haşa tapılacak bir ilah gibi görüyorlar. Tarafsız araştıran herkes İngilizlerin valilik teklifini reddedip, İngiliz emiri olmak için çabaladığını ve başardığına Şahit olur...
Sen Vefat ettikten sonra ismet inönü şerefsizi sana duyduğu kıskançlık yüzünden inşaa ettiğin kurduğun her şeyi yerle bir etti! Öteki tarafta bulabiliyorsan nolur bul ve hesabını sor...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Seni asla ama asla affetmeyeceğim yaptıkların için Derdim.
Yahudileşmekten kastın nedir? Şu an ki gibi bir amerikanın bir rusyanın bir taraflarını yalamak mı? Eğer öyleyse senin yahudileşmek dediğin şeyleri yaşamaya razıyım. Ama okuyup bazı şeyleri idrak edemediğin için yahudileşme diyorsun orası ayrı bir konu.
@doritos 😂 marifet kitap okumak değil, kaynağı doğru olan kitabı okumak. 1923ten 2000 li yıllara kadar sadece müfredatta bile (ata)? türk dediğiniz şahsı süper kahramanlaştırma kozunu kullandınız. Çocukların, gençlerin zihniyetini körelttiniz. Korkun artık, andınız bile yok ve atatürkün tarihteki gerçekler arasında yerini alması çok yakındır!!!
Ah be Paşa'm sen yine gel Samsun'dan, Titret bastığın yeri sarı saçlım mavi gözlüm. Gel Ata'm ihtiyacımız var sana 😔😕
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
''İşte tam da şu an sana ihtiyacımız var. Hiçbir şey bıraktığın gibi değil, söylediğin sözler, çoğu kişinin umurunda değil. Kalk ve her şeyi düzeltelim, şu an sana çok ihtiyacımız var. Seni çok özledik...''
siyasi düşüncelerini, fikirlerini ve bilim-akıl mirasını bırakıp adeta taparcasına sende takılı kalmış milyonlarca kişi hakkında ne düşünüyorsun diye sorardım
ne kadar gereksiz insanlar var gereksiz tartışmalar üstün gelmek için uğraşanlar vs. çalışın arkadaşlar çalışın iyi bir insan olmak için vatana millete faydalı birey olabilmek için iyi bir kul olabilmek için ve daha bir çok örnek
Sayesinde devletin en işe yaramaz kurum olduğunu öğrenecek bilgiler edinme özgürlüğü yakaladım, sağ olsun.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Senin izinden yürüyüp kendilerini ön plana çıkarmak isteyenler şimdi düzeni iktidarı bozmak isteyenler var atam keşke sen olsaydın da bunları bir azarlasaydın.
En İyi Cevaplar