Ben bu dünyada ayrım gördüm! Zengin fakiri hor görür köle gibi, fakir zengini akıllı üstün görür neden? Ama düşünmezki zengin onlar çalışır biz yeriz onlara maaşı tam vermeyiz, biz yeriz. Fakir garibim netsin hayaller içinde yüzüp durur duası bir şükrü bir olur Allah"tan ister. Dünyanın dört bir tarafında fakirler var kendi ülkemizde çok da mevcut.. Ama bunları neden görmüyor çok zengin kişiler, neden mi görgüsüz olduğu için,. Ama hiç bir zaman hakkımı helal etmiyorum, neden mi hakkımızı yiyenler başımızda yer alırlar diyem ben siz☺️ Ülkemde AKP sayesinde o kadar zengin olan oldu ki. Torpille çok güzel yaşamları var, gösterişli şah şahlı. Devlet dairesinde bedava oturup para alıyor. Hiç bişey bilmeden! Milletin hali ne olacak düşünmeyen kafaya sahibiz neden mi çıkar için6! AKP hani Takva sahibi harbi Müslüman onlar evliya onlar şunlar bunlar.. Ölünce malın önemi kalmadığını kendileri bilmeli.. Mihri Süleymana kalmayan zenginlik sanamı kalacak,,,! Ünlülere tarikatcılara kendi adamlarına yardımcı olsunlar bakalım ne olacak bu yolun sonu. Onlar düşünsün diymi. İslamı kullanarak nereye geleceksiniz daha bakalım ... O kadar aç varken o kadar sıkıntı varken ulan zalim kader diyorum be yazık ya artık!
Ailemin maddi durumu iyi ama kimsenin hakkını yemeyle bir yerlere gelmediler. Dedem yıllardır büyük disiplinle iş yönetiyor. Genellemelerden hiç haz almıyorum. Bu dediğiniz insanlar evet dini insanlar üzerinden sömürge aracı olarak kullanıyor. Ama gerçekten çalışıp çabalayarak bir yere gelen insanları, hiç bişey yapmadan oturup duran insanlar yüzünden eleştiremeyiz.
Yıllık 37bin gelir zenginlik mi? Eşimin geliri yıllık 78.000tl zengin filan değiliz anca kendimizi gecindirip insan gibi yaşayabiliyoruz. Burada en dandik kiralar 1.000liranin üzerinde. Kimsenin hakkını da yemiş değiliz eşim çok çalıştı çabaladı bunun için Allah'a şükür kimsenin torpiliyle gelmedi biyere.
Fakirim diyemem orta halliyiz ama zengin sınıfına girmiyoruz. Durumu daha kötü olanlar var evet ben halimize şükür ediyorum ama eşim hakkiyla kazanıyor bu parayi, yeri geliyor bilgisayar başında sabahlayip işleri yetiştirir, devamlı kendini yeniler. Dil öğrenmek için, kendini geliştirmek için, hep kursları eğitimleri kovaladı. Bu yüzden için rahat benim
helal olsun sana çok güzel konuya değinmişsin👍 bence milletin kapısında köpek olup sahibinden aş beklemektense dağlarda aç gezen kurt olup kendi çabamla kimseye minnet etmeden yaşamak daha onurludur.
Zaten para için ülkeyi orta doğu düşüncesinden çıkarmadı sebebi? Ülke gelişirse en güçlü ülke olur. AKP Türk milletine değil. Başka birilerine hizmet erdiği bence gerçektir bana göre
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
10
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Her şey için AKP suçlanıyor ama her iktidar kendi zenginlerin çıkartıyor bunu da görmek gerek. AKP dini kullanıyorsa CHP de Atatürk'ü kullanıyor. Tek taraflı bakmamak gerek AKP kaç yıldır kuruldu onun öncesini de görmek gerek
En İyi Cevaplar