Hayatı zenginler yaşıyor ama fakirler ne yapıyor?

Ben bu dünyada ayrım gördüm! Zengin fakiri hor görür köle gibi, fakir zengini akıllı üstün görür neden? Ama düşünmezki zengin onlar çalışır biz yeriz onlara maaşı tam vermeyiz, biz yeriz. Fakir garibim netsin hayaller içinde yüzüp durur duası bir şükrü bir olur Allah"tan ister. Dünyanın dört bir tarafında fakirler var kendi ülkemizde çok da mevcut.. Ama bunları neden görmüyor çok zengin kişiler, neden mi görgüsüz olduğu için,. Ama hiç bir zaman hakkımı helal etmiyorum, neden mi hakkımızı yiyenler başımızda yer alırlar diyem ben siz☺️
Ülkemde AKP sayesinde o kadar zengin olan oldu ki. Torpille çok güzel yaşamları var, gösterişli şah şahlı. Devlet dairesinde bedava oturup para alıyor. Hiç bişey bilmeden! Milletin hali ne olacak düşünmeyen kafaya sahibiz neden mi çıkar için6!
AKP hani Takva sahibi harbi Müslüman onlar evliya onlar şunlar bunlar.. Ölünce malın önemi kalmadığını kendileri bilmeli.. Mihri Süleymana kalmayan zenginlik sanamı kalacak,,,!
Ünlülere tarikatcılara kendi adamlarına yardımcı olsunlar bakalım ne olacak bu yolun sonu. Onlar düşünsün diymi. İslamı kullanarak nereye geleceksiniz daha bakalım
... O kadar aç varken o kadar sıkıntı varken ulan zalim kader diyorum be yazık ya artık!