Biz kesinlikle bu ülkenin vatandaşı değiliz. Neden mi? Benim vatandaşım işsiz. Benim vatandaşım aç. Benim vatandaşım iş arıyor. Ama kime iş veriliyor biliyor musunuz? Afgana Suriyeliye. Biz buna sessiz kalıyoruz ve bize değil de başka ülkenin insanına bana vermesi gereken işi veren kişilere halen oy veriyoruz gerçekten çok yazık. Bunlar afganlar ve yalan yanlış bir haber de değil bu afganlar bekçi oldular. Evet yanlış duymadınız bekçi oldular bu da fotoğrafları. Hadi daha akpye oy verin.
Siz kendinizi bu ülkenin vatandaşı mı sanıyorsunuz?
Bir suriyeli kızla tanışmıştım. Arabası vardı. Üniversitede istediği bölümde okuyordu. Devlet destekte bulunmasına rağmen birde burs alıyordu. Her imkandan da sonsuz yararlanıyordu. Kısaca ülkede bunları görüp şahit olduktan sonra öldürseler oyumu vermem.
Dediğim gibi biz bu ülkenin vatandaşı falan değiliz. Avrupa insan hakları mahkemesine baş vursam başka ülkenin vatandaşı olmak istesem o zaman kıymet görürüm bu ülkede
Ben ilk fırsatta amerikaya yerleşmeyi planlıyorum. Asgari Ücret 2500 dolar arkadaşım araba aldı kredi ile ve vergi dahil aldığı araba 10 aylık maaşı aynı araba bizde 40 yıl kuruş yemeden biriktirirsen alınıyor. Alsak bu sefer benzinine güç yetmez. Onuda halletsek vergisini ödeyemeyiz. Ben burda en basiti güneş gözlüğü sordum kalitelisi 1000 tl den başlıyordu. Aksesuar değil güneşten zararlı ışınlardan gözü korusun diye takılan bir şey bizde lüks ürün sınıfında. Neyse aynı gözlük amerikada 15 dolar yani 15 birim.
Oy versin eyvallah mı? Senin ceddin bu ülkeyi korumak için canını ortaya koydu Bu am*nako*duklarım hiç birşey yapmadan senin ve çocuklarının geleceği için oy veriyor ve sen eyvallah diyorsun yok artık!!!
Şu durumda burda pek bişey söyleyemem malum kolundan tuttuklarını cezaevine gönderiyorlar Ama yandaş medya ve eğitim seviyesi yerlerde olduğu sürece akpye oy verir bizim cahil milletimiz
Duzgunse o olsun kimin oldugu degil nasil birinin oldugu onemli Afganlarla suriyelileride karistirmayin suriyelilerin bugune kadar bize hep zarari dokundu onceden pkk yi saklardi simdi multeci oldular Afganlar hep yanimizda hicbir zarari olmayan bir millet ayrica resimdeki kisileri turkmene benzettim 😅
Birader türkmen afgan suriyeli ne fark eder. Benim hakkımı başka ülkenin vatandaşına vermişler sen ne diyorsun. Bizim vatandaşımız adam akıllı yapmıyor mu işini de bunlara veriyorlar.
Ne alakasi var amerikaya git zenci polis cekik gozlu polis bile var adam asyali ama polis.. Bu adamlar isini hakkiyla yapicaksa helali hos olsun Cok gördük hak taninanlarin ne rusvet yedigini trafikde Kpss ye girdin mi? Basvurdun da almadilarmi 20 bin polis alincak git basvur onune geleni aliyorlar artik
gerçekse bu yazıklar olsun ya, hem kendi genclerimiz dururken bunlar bu işe neden alınır, hem de kendi vatan toprağını bırakıp gelenden bekçi mi olur polis mi olur... vs...
Biz bu ülkenin vatandaşı değiliz kardesim. Benim ülkemde savaş çıksa bırakıp gitmek savaşırım burası benim topragim ama toprağımdan ben değil elalem faydalaniyor
Benim kpss de aldığım 87 puan yansın , skmsonik bir sebepten beni mülakattan elesinler. Böyleleri devlette iş bulsun. Hey canına yandığım ülkesi. Keser döner sap döner gün olur devran döner.
En İyi Cevaplar