Bize suriyeliler oy kullanmıyor diye söylendi ama bugün apartmana seçmen kağıdı geldi binada suriyeli bir aile var onların seçmen kağıdı da gözüküyor yaptığım ırkçılık değil ama bu vatanın gerçek evlatları ile savaştan kaçarak gelen suriyeliler aynı sandığa mı gidecek daha doğrusu suriyelilerde mi sandiga gidiyor Allah aşkına birisi şunun mantıklı bir açıklamasını yapsın
Sen onu bu fırsatı verenlere konuşacaksın milletini vatanını düşünen hain asıl fötönün kendisine asabım bozuldu iyiceye yav yarın benim karsıma cıkan biz yanıldık Dien insana şimdi ben napayım biri anam biri babam napim bunlar peygamber tapar gbi yapıp beni ezen kişilere anadır babadır diyip acısam mı onların ya da sunların yüzünden yaşadıklarım için başlarına felaket gelse beter mi olun desem. İnsan olmak Allah demekle olsaydı keşke ben insan olmaktan usandım iyiler hep kazanır ıs babababa hadi be ordan bu bile hainlerin ürettiğidir. Kıyametin tez zamanda kopması dileğiyle hoşçakalın
Allah bildikleri gibi etsin. Türkiye burası bunlar ne hakla oy kullanır. Bu ülkeye başka şartta gelse vatandaş olsa tamam ama sığınan vatanından kaçan insanlar nasıl benim şanlı ülkemde oy verir!
2
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Güzel dedin şu soruya yazamadiklarimin devamini getirdin
Bu ülke zamanında nasıl savaştı hanımefendi sizin Türkiye tarihinden haberiniz yok mu? Kadınlara çocuklara asla lafım yok. Ama erkekler benim ülkeme gelemez. Ve hiçbiri vatandaşlık alamaz. Biraz oturun Türk tarihini okuyun bakın bakalım Mehmetçik ne yemiş kadınlar ne yapmış!!!
Kuran okuyorum hatta peygamber efendimizin de bir hadisi vardır beyazın beyaz olmayana siyahın siyah olmayana bir üstünlüğü yoktur aynı şey benim icinde gecerli ben neden başka bir devlet icin oy kullanım siz konuyu istediginiz yere çekip burda bana suç yigmaya çalışıyorsunuz herkes kendi devleti için oy kullansın tabi varsa
Bu arada benim bahsettigim sadece suriyeliler değil almanda oy kullanmasın benim ulkemde ispanyoluda ingilizide rusuda sadece doğma tc vatandaşı olanlar oy kullansin
Okumadığımı nerden biliyorsun 😏 ben ırkçı değilim benim sorunum burası benim ülkem Türkiye. Ne zorluklarla kurulmuş bir ülke hergün işten atılan şehit olan insanların olduğu ülke benim ülkeme gelen Suriyeli yatsın para alsın benim halkım aç kalsın sokaktan çöp toplasın onunla geçinsin hak mı? Ben hergün çalışayım üniversite onlara puansız olsun hak mı? Madem kuranı biliyorsun bu hak mı adalet mi?
Bu olayı destekleyen var mı cidden? Destekliyorsa da kesinlikle Türkliğün'den şüphe etsin yıllardır bizim yaşadığımız bu ülkede onların ne hakkı var ki bizim seçimlerimize karışmaya ne kadar saçma salak işler. Çok iyi böyle devam edelim inşallah daha fazla suriyeli alırız afgan alırız çok lazım biz kendi halkımıza zaten çok iyi bakıyoruz biraz da dışarıya yardım edelim :)
Bu adamların Mülteci statüsünde olması lazım ken. Biz vatandaşlık verip oy kullanıyoruz.. Hakkımı helal değil bu ülkenin yöneticelerine yazıklar olsun..
Onlarda artık buraya yerleşti alırsanız iyi olur geri dönüyorlar oy kullansalar nolcak başkalarını dışlarsan Allah'ın gücüne gider ne olursa olsun onlarda insan. Hem zaten kullanacaklara da engel olamazsınız anca arkalarından kızarsıniz böyle.
Ben geri dönsünler demedim savaştan kaçmışlar, mecbur yaşamaya alıştık zaten en cok da biz Gaziantepliler alistik biz onlara misafirperverlik yapiyorsak onlarda bana gelip Gaziantep bizim diyorlar begenmiyorsaniz siz gidin diyorlar kendi ulkemden kovulur duruma geldik suriyelilere verilen imtiyazlar hicbir zaman bizlere verilmedi kendi ulkemde multeci oldum onlara sunulan haklar bana da sunulsun
En İyi Cevaplar