Ayrıca Soylu, 211 bin vatandaşın 91 bininin çocuk olduğunu söylemiş.
Suriyelilerin oy kullanmasını nasıl karşılıyorsunuz?

Ayrıca Soylu, 211 bin vatandaşın 91 bininin çocuk olduğunu söylemiş.
Suriyelilerin oy kullanmasını nasıl karşılıyorsunuz?

Bu oyunda hile yapmak resmen.
Misafir olan kişileri vatandaş olarak gördüler şimdide. Sırf bu seçimi de kazanalım diye ellerinden geleni, hatta daha fazlasını yapmaya çalışıyorlar.
Çok samimiyetsizler.
Önce matematik bilginizi geliştirin. Suriye kökenli Türk vatandaşları... Yani sizin tabiriniz ile Suriyelilerin seçime etkisi % 0,003 oluyor. Anlayabileceğin dilde yazayım... Ortalama 80 Bin nüfuslu bir bölgede sadece 6 Suriye kökenli oy kullanmış oluyor.. Yani Suriyelilerin seçimlere hemen hiç etkisi yok.
Önce anlama kapasiteni geliştir arkadaşım.
Seçimi kazanacaklar demiyorum, seçimi kazanmak için ellerinden geleni hatta daha fazlasını yapmaya çalışıyorlar diyorum.
Hatta senin için biraz daha açayım, sırf Suriyelilerin etkisi yok diye, vatandaşlık almalarına göz yumanlar sen ve senin gibi matematik profesörleri.
Senin halen anlamadığın, seçimi kazanacaklar...
Bunu "hile" ifadesi ile yaftalamanız utanç verici... Diyelim ki hile yapıyorlar... Ülkeyi yönetmeye aday muhalifler, bu hileyi gördüğü halde müdahale edemeyecek kadar BASİRETSİZ ise ülkeyi yönetmeye ADAY BİLE OLAMAZLAR.
Arkadaşım, ben senin siyasette tartışacağın biri değilim. Soruya görüşünü yazarsın ve gidersin. Benim görüşümü beğenmek zorunda değilsiniz. Ama katılmıyorum emojisini kullanmakta özgürsün.
Yanlış olanı düzeltmek vatandaş olarak görevimiz.. Şu emojiyi de kullanayım.
Cevap
3Cevap
Hayır kullanmamalılar
Asil mesele yillardir milyonlarca Suriyeli oy kullanacak yalani ile insanlarimizi provake etmeye calisan muhalif kesimin iki yuzlulugudur.
Ne suriyeli ne afgan oy kullanmamali. Bunlar ülkelerine geri gönderilmez ise 10-15 yıl sonra yeni pkk ortaya çıkacak
Şu karikatür her şeyi özetlemiş
İyi yapmışlar birde kendilerine vatansever derler yazıklar olsun hepsine
Vatandaslik alanlar mecbur kullancak
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?