AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
Çok yerindr bir protesto
Çok hosnut olanlar yallah batiya batinin sülükleri
Birincisi sen Atalarimi tanı da onları eleştirme sıfatına sahip ol benim ve bizim atalarimiz yillardir batinin itleri ile savaş vermiş ve şehit olmuşlar o insanlarin her birine can ve minnet borcun varken onları tanımadan bilmeden elestirmeye calisan aklina yazıklar olsun yazan ellerin kırılsın biz şerefimizle hz Ömer s. a. v in adaleti ile sömürmeden hoşgörü ile Türkiye Cumhuriyeti olduk benim ve bizim Atalarimizin bilgilerini çaldılar birleşip sinsi düzenler kurdular yillarca uc bes bati sempatizani halk icine karismaktan aciz bir eli yagda oburu balda olan insanlar sayesinde ilerleyemedik sen ne hakla yapamazlar diyorsun yillarca bizim ülkemize müdahale ettiler inmediler sırtımızdan dömürdüler iligimize kadar uc bes müslüman protesto etti diye mi bu şamata
Sözüm sana @kusgibikiz
Bunlar seni rahatsiz ettiyse sende yallah batıya
Anan baban seni batıda mı yapmış?
Bu arada Hz Ömer radiyallahu anh yalnış yazmisim
@atknbrns annemi babami cümlelerine karıştırma
Arkadaşım ben seni de anneni de babanı da tanımam sana karşı haddimi de aşmıyorum sen kimsin ki sülük diyosun insanlara? Savunduğun görüş ile kendin biyolojik olarak varlığın ters düşüyo bu cehaletin kaçıncı evresi?
@atknbrns ben kimlere suluk demisim altindaki yazimda var zaten uzerine alinmasi gereken uzerine alinir alinmamasi gerekende alinmaz ayrica brnim savundugum dusunceyi anlayamiyorsan o senin sorunun kucucuk bir cocugun xihnine bilinc altina cinsellik yerlestiriliyor bunun yasi bu degil kaldiki eski bir cagda yasamiyoruz tanistiriyim gunumuzun cagi internet var insanlar her seyi biliyorlar eskisi gibi mi ogreten biri olacak sacma bir uygulama anlamiyormusunuz kucucuk cocuk bunu anlamaz lakin bilinc altina yerlesir merak eder bu sekilde normallestirilmeye calisiliyor bir seyler goremiyormusunuz burda sanada cevabim var su @kusgibikiz a da cevabim
Ayrica bahsedildigi gibi hos gprulu bir ulke (!) ise sayet protesto yaparak seslerini duyurmus oldular gereken de yapilir veya bir seyler esnetilir
Sen hiç ingiltere de taciz te. cavüz haberleri duyuyomusun bugün iki yaşında küçük kız öldü türkiyede çocuklara cin. sel istirmarlar kadınlara gasp ve küçük erkek çocuklarına tecavüz eden hoca üvey babası tarafından hamile kalan 15-16 yaşında kızlar doğuda aynı evde yaşadığı eniştesinin tecavüzüne uğrayıp ailesine açıklayamaması çünkü açıklarsa namusumuzu kirlettin iddiasıyla babası tarafından öldürüleceği korkusu... koskoca ingilizlerde senin vereceğin terbiyeye kalmadı bir onların çocuklarındaki huzura bak bir de bizdeki çocukların perişanlığına...
Eğitimde ahlaksızlık olmaz!
@atknbrns tecamuz isdismar bireylerin sorunudur egitimsizlik degildir bu nefislerin sorunudur olmaz cunki onlarda cinsellik yasak degil bunun egitimle alakasi yok aklin almiyor mu adamlar istedigini elde ediyor zaten niye tecavuz etme gereksiminde bulunsunlar ne yani egitim aldi diye daha mi bilincli ve guzel sevisecekler benim agzimi actirma yorumumuda daha fazla kirletme
Gunumuzdede zaten ahlak derslerimiz daglam olsaydi insanlara islamiyet terbiyesi verseydik bu durumlar olmazdi
Ellerinden gelseler dini dersleri kapattircaklar
Ah Osmanlinin yoluna kurban batiya ozrndikte gorduk osmanlida vardi sanki dinini unutturdunuz seriatini unutturdunuz asimile oldu Türk milleti
Haksız turkiyedede var cinsel eğitim burda farklı bişey yok
İstemeyen gitsin zorla tutan yok😀kfşvçvçh
Kadın öğretmenlerin erkek öğrencileri istismar ettiği bir ülke için isabetli bir karar 😀
Nerde o nerde! Batıda cinsel eğitim veriliyor diyen. Biz boşuna mi diyoz olmaz. Veliler okulları taşlar, çocuklarını okula gondermez.
Nerede iyi bir şey varsa müslümanlar karşı, nerede beleş, iyi yaşam koşulları varsa müslümanlar orada.
İngiltere her dine musamma eden , her dini dinleyen bir ulke yakinda kalkar seks egitimi bakin gorun
Müslüman her yerde aynı, sadece Türkiye’dekiler değilmiş...
Haksız köylülere bak.
O kadar istemiyor veya sizi rahatsız ediyorsa defolun ordan. Zorla Tutan yok.
Yeryüzü Allah'ındır müslümanlarda bu yeryüzünün her zerresindedir beğenmeyen Allahın hüküm koymadığı yere defolup gitsin
Bunları sabun yapmalı. Madem istemiyorlardı gitmeselerdi Avrupa ülkelerine
O yaş için uygun değil ortason ve sonrası için olabilir bence
Böyle yaparlar müslümanlar ama taciz tecavüz de eksik olmaz
Esnek olmalı, isteyen girsin istemeyen girmesin arkadas.
verilmediğinde mesela saçma salak sorular soruyorlar burada
Ben de tepki gösteririm ahlaksızlığın bu kadar artmış olması bundan olsa grrek gol yapanlarda zina yok
Anaokulda ki bir çocuğa seks eğitimi verilir mi la haklılar bence bunu sadece müslüman değil herkes yapmalı
Gereksiz bir protesto olmuş. Dünyadaki müslümanlar iq seviyesi işte bu.
Bu gayet gerekli bişi, siyah öcüler haddini bilecek.
Cinsel eğitim verilmesi guzel bisey lakin nasil verildiği önemli
Gitsinler kendi ülkelerine bunlara iyi sabrediyorlar
Babası "Benim oğlum doğuştan zkici, tıpkı babası " diye tepki göstermiştir
Gittigin ulkenin kurallarina uymuyorsan yallah arabistana
Cinsel eğitim verilmeli bence sonra nasil sikişeceginizi bilmessiniz
Küçücük beyinlere seks dersi vermekte nedir yaa!!
Doğru şekilde verilen eğitim küçük çocuklarda bile ters tepmez. Büyüyünce türlü sorunlar yaşamasından ve kafasında cevap bulmamış sorularla büyümesindense eğitim alması çok daha mantıklıdır. Seks olarak bakmayın sadece. Cinsel hastalığı, sorunları, ergenlik... İçeriğinde bir sürü detay var eğitimin.
@SinirliBiber ergenlik ayrı cinsel yasam ayrı simdi herseyi daha o zmn akıllarına koymanin mantikli oldugunu dusunmuyorum hersey zamanla olmali
Cinsel yaşamın içinde ergenlikle alakalı çok nokta vardır.
@SinirliBiber onunda zmnla ogrenilmesi lazim hersey zamaninda olmali
@redw1ne 1. sünnet sağlik açısindan cok iyi bisey oldugu icin bicok asya ülkesinde bile cocuklara uygulaniyor. ve bizim dinimiz bu şekilde ön görmus o yüzden ailelerin tepkisine karsı gelmemek lazım. ve bekareti hayatin sonuna kadar tutmak diye bisey yok ama isinize geldimi bakire olmayan bir kizla asla evlenmem diyorsunuz ayrica bu benim dusuncem saygi duymak gerek ileride cocuklariniz olunca ingiltereye yollar seks egitimi verdirirsiniz..
@SinirliBiber peki çocukları istismar etmeye çalışan hocalar çıkmayacak mı?
Tamam, kadın sünneti de çok yararlı değil mi? Afrika vb ülkelerde yapılıyor. Kadınların göğüsleri ütü ile yakılıp kurdele ile sıkıca bağlanıyor, büyümemeleri için. Klitorisleri kesiliyor vs. Benim kimseden bir beklentim yok. Sen anlamak istediğin gibi anlıyorsun. Sünnetin yararı mı olur lan, göz kapağını kez, tırnağını sök, sünnet ol hepsi aynı arkadaşım. Dinini bilmezsin gelmişsin akıl vermeye çalışıyorsun, dinde yapılması zorunlu değil. Küçücük çocuğun 18 yaşına gelmeden bir dini olmaz. Bunu yapan aile sapık, tecavüzcü ve istismarcıdır. Benim nasıl insanları gördüğümü, tanıdığımı bilmiyorsunuz, düşünemezsiniz ve aklınız alamaz. Sizlere tecavüzün kötü olduğunu anlatmaya çalışıyorum lan! Tabii işin sonu “kapat kızım bacaklarını!”, “erkek adam öyle yapar mı!” oluyor. Hastalıklı toplum hastalıklı!
@redw1ne 1. cocuklarin hepsi musluman olarak dogarlar sonra yaaadiklari topluma gore dinleri degisir oncelikle bunu bil.2. Olarakta o saydiklarin dinimizce farz olan seyler degil.. ve lanlı manli konussmussun karsinda arkadasin yok duzgun konus.
“Çocukların hepsi müslüman olarak doğar.” -Bilim adamları
@redw1ne bunu ben degil kuran diyo istersen ac bir oku!!!
@redw1ne 😂😂😂
@redw1ne yazıkk sana keske dogru yolu bulabilsen uzuldum sana kuranın ne kadar gercek oldugu bicok bilim insani tarafindanda kanitlandi. necip fazil demisti ya hani bu ulkede sana cahil ve yobaz deniyorsa dogru yoldasin diye tesekkur ederim... noktaaa
Şunu virgül yapayım, “Görünmezlik gerçek, kanıtladık!” -Bilim İnsanları
“Ülkenin %60’ı aptal.” Aziz Nesin
Görüş sahibi kişi dinine ve sana hakaret ediyor... Polise git en azından karakola alırlar. Sabikasinda izi kalır. ya da engelle daha fazla yazmaz. Seni taciz etmesine izin verme...
@redw1ne yaa yorumum neden bu kadar rahatsiz etti ki seni kardesimm benim fikrim bu bu ulkede senin hosuna gitmeyen bisey yapilsinda dur 2 dakika hemen nasilda karsi cikarsiniz sanane benim fikrimden ve o muslumanlarin dusuncesinden sananee
Biz kalbimizde ki iyiliği biliriz onlar ne konuşursa konussun müslüman insan karşıdaki gibi olmaz. Farkı da bu helal olsun 👏🏻
@_KARAKTERLİ_ yok kardesim yaa burda tartisiyoruz sadece soylediklerinin hicbiri umrumda bile degil ama kendisine uzulmedim degil yanlis yolda yazik.. ve dusuncen icin tesekkur ederim😊
Aslında mesajları alıp polise gideceksin. Sabikasinda kalacak. Sonra insanlara ve inançlarına hakaretin bedeli hayatı boyunca karşısında 🤚🏻
@_KARAKTERLİ_ yok yok onemli degil saygi duymak lazim
@_KARAKTERLİ_ şu an ülkemize baksana
Cinsel eğitim yok ama çocuk istismarcısı dolu.
@SinirliBiber diğer ülkelerde peki? Az mı? İşte bu namussuz insanlara bahane verilmemeli.
Eğitim olarak sağlık meslek lisesinde cinsel iliskide korunma yollarını, cinsel eğilimleri, cinsel organı, regl, cinsel hastalıkları işledik biz. Kitabımızda geçiyordu. Bizim ülkede müslüman çok fazla karşı çıkmıyorlar çünkü ahlaksızlık yok. Bence bu işte karşı çıkmalarını gerektirecek birşey vardır. Görmüşlerdir belki.
Beyin bedava:)
Oldu koskoca ulke azinlik icin egitim sistemini mi degistiricek
Şaka gibi böyle ders mi varmış
Tabiki haklilar
Eksilere bak bee
Koca bir ülke kurarim heralde
Haya denen bişey birakmadiniz tabi eksileyenlere normal bu çünkü normalestirildi bu durum
O zaman çıkacak arabistanına iranına arap ülkelerine geri dönecek. Adamların ülkesinde adamların gelenek göreneklerine karşı çıkıyorlar bu nasıl bir terbiyesizliktir?
Aynn
@Profilontheboard o ulkede yasamalari onlara karsi olan biseyi kabullenmeleri anlamina gelmiyor ki..
Tamam bu konuda haklısın ama arabistana irana dönemlerine gerek memleketleri müslüman ülkesi zaten
@pepbemmsiiii ya da söylede diyebiliriz bicok yabanci dubaiye arabistana vs. Gidiyor ama hicbiri ordaki kurallara uyuyormu? Uymuyor.!!
Orası İngilizlerin toprağı arkadaşım. Adam isterse Londraya çıplaklar kampı uygulaması getirir. İstediğini yapar sen niye yaptın mı diyeceksin bu durumda? Madem işlerine gelmiyor madem kafir pislik İngilizler diye bağırıyorlar dönecekler o zaman arap diyarlarına. Kimsenin evinde kimseye posta koyamazsın.
İranda Arabistanda bir kadın olarak başı açık gez direk ya hapse atarlar ya da kırbaç cezası veya duruma göre idam cezası bile verebilirler. Turistte olsan durum değişmez İran Büyükelçiliğe gelen diplomatik dokunulmazlığa dahip kadın görevlileri bile türbana kara çarşafa sokuyor sen orada rahat rahat gezebileceğini mi sanıyosun.
@Profilontheboard yaa arkadasımm onlarda o ülkede müslümanlar var diye biraz daha ince davranabilirler mesela zorunlu ders yapmalarina ne gerek var simdi bu ülkede senin hosuna gitmeyen bisey yapilsa hemen cikar protesto edersin artik demek ki orasida onlarin ulkesi gibi olmus
Haklılar diye bişi yok arkadaşım sana mı kaldı ekonomide dünya beşincisi ülkenin yönetimine eleştride bulunmak keşke ülkemizde de olsa bu eğitim sen ingilterenin en cahil ingilizi kadar kültür sahibi misin?
Dunyanin civisi cikmis
Yazik
İçeriğinin ne olduğunu bilmeden yorum yapamayız.
İngiltere’de ne işi var bunların anlamıyorum
Tamamen bilinçsizlik
Konuşur konuşur durur onlar bakman siz onlara
Bir virüstür, islam...
yallah türkiyeye
Sexs eğitimi diye bir ders mi var.
Ülkemizde de verilse nasıl olurdu acaba
seks eğitimi ne mk herkes kendi öğrensin
lut kavminin belirtileri
Ne kadar cahiller var ya yorumlara baktımda
Cinsellik şarttır haklı değiller
Beğenmiyorlarsa gitsinler cinsellik olmayan bir okula versinler