İlk önce Videoyu İzleyin Sonra Alttakileri Okuyun!
Çoğu kişinin oy vereceği Binali Yıldırım'ın Eğitim seviyesini görüyorsunuz.
Olsun eskiden tüp guyrumuz vardı cehape yüzünden ilaç alamadık hastanede guyruk vardı dayibin gotinun gılıyık
:D Geçmişe bakarak ders çıkarabilirsin ama daha iyi de olabilir.
Neden olmasın ki, Chp'de ki kişilerin hepsi aynı değil!
Neyse konu açılmasın geriliyorum sonra :D
Bekle kopyala yapıştır yapıyım.
Bunu birine yazdım yapıştırma olarak ekliyorum
Chp demek sadece Kılıçdaroğlu demek değildir.
Öncelikle şunu belirtiyim. Ben Muharrem İnce'yi daha uygun görüyorum. Bana göre tam Atatürk'çü birisi. Erdoğan'ı da gördük. "Bu gariban burda olduğu sürece papazı vermem" benzerini diyordu. Papaz gitti. Ülke de torpil çok. Adalet yok!
Eskiden kötü yönetim olmuş, fakat iyi bir yönetim olma olasılığı da var.
Binali yıldırım'ın ne yaptığı belli değil.
Tecavüz olayları oluyor adam gibi ceza vermiyorlar, besliyorlar. Affedersin ama senin yakının başına gelse bir daha oy verebilir misin? Tabi ki de veremezsin.
Millet aç, çiftçiyi görmüyor musun? Doktor olabilirsin, kendini düşünebilirsin. Yapılan ithal ürünleri görmüyor musun? Konuşmaya gerek yok!
Ben sağcı değilim zaten ki sakin :D
Megri Megri İttifakı'nın (AKP-MHP-HDP ittifakı) adayı işte, ne beklersin?
Chp 4 4 lük demiyorum. Ama düzelebilir de diyorum.
Akp'den daha iyidir diye düşünüyorum.
İşsizlik rakamlarını, enflasyonu, ekonomiyi düzeltebilir diyorum.
Türkiyeyi bunlar mı kurtaracak adlı çalışma.
Ben paylaştım anlayan anlar!
Sana demedim🤦♀️
Bana demediğini biliyorum rahat ol!
Anlamayanlar için dedim :D
Cahile laf anlatamazsın. İslamla show yapıp halkın beynini yıkamışlar yeterince.
Umarım bir gün anlarlar.
Zor
Gerçekten çok zor yapacak bir şey yok!
Biz nereye kadar anlatacağız. Doğruyu söylediğimiz halde cahil diyorlar.
İki yol, bir köprüyle adam hipnoz etti herkesi😂
Aynen öyle bıktım bunlardan.
Fabrikaları kapattılar, işsizlik rakamı arttırdılar, Enflasyonu batırdılar.
Patlıcan ne kadar biliyorlar ve hala destekliyorlar.
Adam iki yol bir köprü yaptı sayıp seviyorlar ama Atatürk Türkiyeyi kurdu sövüyorlar😂komik yanı bir de Atatürkü kötüleyip onun ve askerlerin kurduğu ülkede yaşıyorlar sonrada vatanım falan diyorlar. Çok gülüyorum böyle insanlara ya😂Yakında millet açlıktan sokaklara düşücek ben o zaman hali vakti yerinde olan AKP'cileri görücem😂
Zaman her şeyin ilacıdır diyelim bırakalım. :D
Düşündükçe sinir oluyorum.
Aynen😂
Bu arada istek atsam olur mu?
Arada konuşuruz.
Tamam👍
Cevap
7Cevap
doktor yazısı okuyabileniniz var mı? yazmasın nolcak ki adam gemi mühendisi hakkını yemeyelim ama yazısı çirkin:)
bunu bile siyasi rant etmek için kullanacak kadar ezik birisin bir kere adam itü mezunu ituyü biliyon mu sen acaba üniversite okudun mu yoksa chpnin ezil cahil militanımısın sadece
Nerenin mezunu olduğu beni ilgilendirmez.
'g' harfi yerine 'ğ' yazıyorsa ben o adamın okuduğu okuldan şüphelenirim.
:D
Ben kendimi düşünürüm. Sizi düşünmeye gerek yok!
Çocuklarınızın, torunlarınızın nasıl bir noktaya geleceğini düşünmüyorsunuz değil mi?
Banane sizden siz vermiyor musunuz oyu gidin pahalı pahalı alın
Eğitim seviyesinin düşüşüyle kalın!
Kimin ne zaman ne olacağı belli olmaz!
Her şey seninle bitmiyor.
Çocukların, torunların olacak o zaman görürsün.
Her şey eğitimle bitmiyor. Cahile laf anlatmak kadar kötü bir şey yok!
Çekiliyorum. Sizin yüzünüzden bende cahil olacağım. Bir gün anlarsın!
Çocukça konuşuyorsun.
Cahil insandan çok ne var.
Akıllı insan arıyorum. Senin yaptığın da güzelmiş aynaya bakıyorsun
Keşke bende senin gibi olsam her aynaya baktığım da cahil görsem :d
Üniversite okumayla adam olunmuyor.
İşi iyi yapana vereceksin.
Binali Ulaştırma Bakanı, Binali Başbakan, Binali TBMM Başkanı, Binali İstanbul Başkan Adayı :D
Sen bu adamın katıldığı programda yaptığı açıklamaları dinledin mi? Ekrem İmamoğlu bunun çeyreği eder mi?
Video sen de kafa mı yaptı isimleri karıştırdın heralde
Amcamız kral ya :D
Ne yaptınız? Yol Yaptık! :D
99 yildir yaptigimizi senin AKP hala satiyor. Binali Yildirimin dogru düzgün okuma yazmasi yok hala ceyregi eder mi diyor.
Gercek Videoyuda izlemedin, cahil kalmayi tercih ettin zaten AKPnin temel sarti cehalet degil mi?
Müslüm Efendi adlı kişi yanıtı vermiş.
Fabrikaların çoğu Atatürk sayesinde yapıldı.
Fabrikaları kapattınız, Ekonimiyi batırdınız, İşsizlik rakamlarını yükselttiniz.
Sen yol yapsan, onu bunu yapsan ne olur ki...
Patlıcan ne kadar haberin yok değil mi?
Cahilsin sen kusura bakma ama biraz mantıklı düşün!
Doktor Bey'e cevap verilmiştir.
Rezalet. Adam yazı yazmasını bilmiyor. İstanbulu yönetecek. Bunu ben kapıya bekçi yapmam.
Helal, sizin gibi insanları görünce mutlu oluyorum be abi.
İyi ki varsınız, iyi ki biliyorsunuz, iyi ki konuşuyorsunuz. Cahilleri görmekten bıktım :D
Şu el pençe duran objelere uyuz oluyorum neyse banane halk düşünsün ben getirmedim onu oraya.
Eeeeee ne diyon yani 😂 İmamoğlu numu seçelim 😂 güzel bı provakasyon türü sevdim 😂😂😂
Ben size İmamoğlu'nu seçin demiyorum. Sadace oy verdiğiniz kişileri bilin yeter!
Eliyle şehir yonetmiycek karşındaki adam mühendis üzerinde yürüdüğün yolların mimari verdiği emirlerle yönetecek şehri bulunduğu semti yönetemeyenleri böyle adamların karşısına cikariyolar ne kadar utanç verici
Adam okuyamıyor "İmamoğlu numu seçelim diyorsun" haha :D
Cidden yazdıklarımdan bunu mu anladın 😂😂😂
Onu anlamadım ama anladığım bir şey de yok!
Senin bana bir şey anlatman için "İmamoğlu numu seçelim" yazını düzeltip gelmen lazım.
Boş oy mu atalım diyosun yani anlamadım ki
Fabrikaların çoğu Atatürk sayesinde yapıldı.
Fabrikaları kapattınız, Ekonimiyi batırdınız, İşsizlik rakamlarını yükselttiniz.
Sen yol yapsan, onu bunu yapsan ne olur ki...
Patlıcan ne kadar haberin yok değil mi?
Bunu birisine yazmıştım copy past yaptım oku!
Hangi fabrika kapanmış ya tanzim satış çıktı hepsine karşı çıktılar böyle bı saçmalık olur mu ya pahalı olur laf edersiniz indirim yapar laf edersiniz sen önce kol kola omuz omuza yürüdüğünüz adamlara bak sonra gel burda laf et hadi paşam gittikce küçüldün
Bu arada sorun kalmaz umarım seçim akşamı burda buluşmak üzere 😊kötülüğünü istemem yinede Allah'a emanet ol 😂
Sen ne anlarsin lan egitimden.. kac kez muhendis yazısı gordun cahil pic
@Highlader tsk ederim kardeşim
Öncelikle şunu belirtmeliyim ki: Eğitim sisteminin içindeyim, bunlar yüzünden bende fazla gelişemeyeceğim. Neden dersen bu adamlar yüzünden eğitim sistemi bitti. Beni anlamıyorsan ilerde torunların olacaktır onların da geleceğini düşünmek lazım. Nereye kadar böyle gideceksiniz.
Provakatif aciklama yapacagina tarih oku biraz ben doktorum.. mutemelen sacma sapan bir bolumun icindesindir.. egitim sistemini gec kendi egitiminin seviyesinden bile haberin yoktur.. adiniz okuyor sadece..
Doktor oldun diye her konuda bilgili olduğunu mu düşünüyorsun.
Bana burada doktorum diye, eğitimliyim diye , aptal olmadığını mı kanıtlamaya çalışıyorsun.
Senin gibiler yüzünden ülke bu halde, gelişmiyor. Adam yazı yazamıyor, utanmıyor.
Ben sevmediğim halde üzüldüm ya utanç verici bir şey.
Sizin gibiler de doktor olur bunlara oy verir.
Binali ulaştırma bakanı, binali başbakan, binali tbmm başkanı, binali İstanbul başkanı adayı.
Binali yakında doktor olsun, gelsin bana senin gibi nasihat versin. Tarih kitapları okumamı söylesin. bAnA yAzMaYı ogiretsin. Haha :D
Ne kadar üzülüyorum senin gibi kendini gelistirme yoksunu zavallari insanlara.. bu memeleketi ele gecirip binbir yalanla satin gitsin tabi.. ziira bu muhabbet bile alimle zalim sohbetinden öteye gitmez zaman ayirmama bile degmez.. aldiginiz nefes bile zararken olmayan beyniniz ne yapsin.. haklisin gulmek lazim senin gibi "durumunuza" :D
Ben size kılıçdaroğluna oy verin demiyorum.
Oy verdiğiniz kişiyi bilin yeter!
İnsanları siz ayırdınız. Akp'li, Chp'li, Mhp'li... diye insanları ayırdınız. Ayıptır ya.
Sırf bir parti için neler yapıyorsunuz her partide fazla ama akp'li kişiler de daha fazla.
İnsanlar ayrılacaksa da Müslüman mı değil mi? diye ayırmak gerekiyor.
Chp'li kişiler dinsiz algısı oluşuyor yazık ya en kötü olanı da imanı olan bir kişiye imansız demek o kişiyi dinden çıkarabiliyor.
Bak yine bilincsiz yorum yapiyorsun.. biraz oku biraz arastir biraz dusun.. parti ayrımı yapan chp dir.. ne dedi sozde milletvekiliniz "bu iktidar dunyanin en iyi islerini yapsa dahi yine muhalefet olurum yine olurum" dedi.. otesini konuşmaya gerek var mı .. bu ulkenin basina hangi parti gelirse gelsin onemli degil yeterki satmasinlar.. sonucta ben dr memurum.. hersartta maasimi alirim ama onemli olan milletimiz topragimiz devletimiz ve gelecegimiz.. bu dort benzemezin ittifak durumlari aleni olarak orta.. orgutlerle birlesmeleri zaten icler acisi.. ki bunu gormemek icin mal olmak lazim.. kilicdaroglu dedigin adam iki lafi bir araya getiremeyen bombos biri.. ki partisini yonetemiyor daha.. biraz dusun biraz sadece.. tek basina herhangi bir yardim almadan bile cozebilirsin bu cok bilinmezlikmis gibi gorunen basit havuz problemini
Chp demek sadece Kılıçdaroğlu demek değildir.
Öncelikle şunu belirtiyim. Ben Muharrem İnce'yi daha uygun görüyorum. Bana göre tam Atatürk'çü birisi. Erdoğan'ı da gördük. "Bu gariban burda olduğu sürece papazı vermem" benzerini diyordu. Papaz gitti. Ülke de torpil çok. Adalet yok!
Eskiden kötü yönetim olmuş, fakat iyi bir yönetim olma olasılığı da var.
Binali yıldırım'ın ne yaptığı belli değil.
Tecavüz olayları oluyor adam gibi ceza vermiyorlar, besliyorlar. Affedersin ama senin yakının başına gelse bir daha oy verebilir misin? Tabi ki de veremezsin.
Millet aç, çiftçiyi görmüyor musun? Doktor olabilirsin, kendini düşünebilirsin. Yapılan ithal ürünleri görmüyor musun? Konuşmaya gerek yok!
Akrabalarim ciftci durumlarida gayet iyi.. coguda devletten hibe kredi aldi.. bu konuda sallama.. ziira hastalarimdan da biliyorum.. muharrem ince kilicdaroglundan belki daha iyi olabilir ama tutarsiz sabah baska aksam baska konusuyor yani baski altinda.. baskiyida chp myk dan yapiyorlar.. binali Yıldırım erdoganin gudumunde ki butun akp myk si ayni ama en azindan hain degil.. chp abd nin gudumunde olan bir parti ataturkle bir alakasi yok ziira bende ataturkcuyum.. laikligin ataturkculugun arkasina siginip yapabilecegi butun hainligi yapip yetmezmis gibi orgutlerin gudumune girmesi bu millet icin yeterli.. tecawuz ws.. gibi suclarin karsiligi yaptirimlar meclise gelip chp nin muhalefeti yuzunden askida kaliyor.. ki muhalefetin anlamini birilerinin chp ye hatirlatmasi ya da ogretmesi lazim.. chp parti olarak neden hala kilicdaroglunu baskanlikta tutuyor acaba.. adamlar istanbuldan ankaraya yuruyor parti merkezine adaylar icin ona ragmen muhatap yok.. kaldi ki sadece kendimi dusunmus olsam bu sohbete girmem bile banane der gecerim.. biraz bilgi sahibi ol olup biteni iyi analiz et.. erdogan papazi wermedi dolar aldi başını gitti ki bu erdoganin degil dunyanin bile cozemeyecegi bir sorundur dolar konusu.. erdogan ulkenin ekonomisini we istikrari bozmamak icin mecburen werdi.. ama olurda uluslararasi dolarin hukmu kalmaz kalmazsa o zaman isler degisir.. oku arastir ilgili ol bilgili ol.. we uluslararası dengelere bir bak kim ne ugruna neler yapiyor.. oku oku oku...
Akrabaların beni ilgilendirmez.
Ben genele bakarım. Sorun yok diyebilmen için herkesi bilmen gerekiyor.
Hastaların da beni ilgilendirmez. Umarım bir gün pişman olursunuz!
O ilgilendirmez bu ilgilendirmez.. senin o bu su dediklerinden olusuyor bu millet kamil.. git ogrende gel bos bos konusma burda.. okumaya calismis egitimsiz bilgisiz cahil !
Haha doktor olmuşsun ama adam olmamışsın.
Olumlu yaklaşmayı bilmiyorsun :D
Millet demek Türkiye Cumhuriyetin'de yaşayan Ülkemizin insanları ben senin gibi akrabalarımdan örnek vermiyorum. Fox izle biraz.
Fox izledigin belli zaten kamil sende bir malsin iste.. kilicdaroglu gibisin lan ayni :D icide bos disida bos beyin zaten yok.. de get kamil..
Haa sen kim kopeksinde benim adamligimi tartisiyon lan ziina.. kafani tasima bos yere agirlik yapmasin.. dunya bir mal daha kurtulur :D uzaaa!
Sen kimsin de bana hakaret ediyorsun lan başlarım sana da sözlerine de ayıp lan ama laf anlatmaya gerek yok. Allah çıkartır bu sözlerin acısını. Sana dinlemesini öğretmemişler. Kişiliğini belli ettin sayın doktor.
Hadi git isine gucune lan.. ogrende gel hadi.. yeter sana yazdigim.. adam olacagin yok bari bedava konusupta adam gibi adamlarin onune gecme.. git ogrende gel hadi
Haha benim sana diyecek bir şeyim yok. Her şeye chp diye bakma!!! Tarafsız bakmayı öğren.
Taraf olmadigimi anlamis olman lazimdi.. ama yordun beni.. cwp wermicem artık sana.. ogrenmeye niyetin yok
Tamam burda bitirelim.
Hala bunlara oy veriyorlar ülke ne halde
Anlamayanlar anlasın diye paylaşıyoruz. Yine anlamıyorlar.
Yapacak bir şey yok!
Aynen öyle alıştılar koyun gibi gudulmeye
En azından yol yaptı Haha :D
He evet yol yaptı yurt dışında yaşayanlar o yollar var diye oy veriyor onlara adama soruyorsun niye verdin ben gelirken yollar baktım diyor ya deli ediyorlar
Gülüyorum bunlara, adam nerdeyse şunu diyecek.
Ben 5 sene önce bu arabayla 50 tl olan benzinle 240 Km gidiyordum. Şimdi neden 50 tl olan benzinle 160 km yol gidiyorum, acaba arabanın motor'u mu bozuldu?
Bilmezler ki petrol pahalandı :D Eminim ki böyle insanlar vardır.
🤣🤣🤣aynen öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar