Güncellemeler
+1 yıl
Güvendiğiniz muharrem ince sizi sattı Kazanan Erdoğan!
Güncellemeler
+1 yıl
15 temmuzu nasıl unutursunuz Gavur sen ben demez İzmir li İstanbulu demez üstünden gecer!
Bu elit şehirlerin kimlerin yanında oldugunu görmüş olduk Bunların şehitlere vatana millete bayraga sempatisi yokmuş Bunlar menfaatleri için zevkleri için Erdoğanı reddettiler ama birşeyi düşünmediler ülkelerinin işgal gücleri tarafından esir alınacağını 15 temmuzda da görmediler hayatı kolaya alıp hep böyle sanıp deli dolu yaşıyacaklarını sandılar yeni eski bircogu öyle Gavur bunların kızlarını kullanıp atsa bundan zvk alırlar Dedikki mesele vatan meselesi ama siz anlamadınız kültür edep yaşam tarzlarımız farklı Lgbtye destek cıkan lar her zaman tutuldu pk destek cıkanlarda tutuldu yazık olsun İstanbul İzmir size?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ulan arkadaş balkona çıktı diye kazandı diyen birisiyle benim oyum nasıl eşit olabilir. Zaman Aysun kayacıyi. hakli çıkarttı
Yüzde 50 fark
Yüzde 50 mi fark. O nasıl seçim kemal yuzde 2 oy aldı ozaman.
Kanka sen ne yasiyon
Ulan o kadarda içtim şu kafaya erisemedim
Kazanmadı kendi kendine balkona çıkmış konuşma yapıyor ndndndnswnnend
Kazandı diyelim Erdoğan kaybetti Başına neler geleceğini hiç düşündünmü
Bs g m k salgi
Senin de karşında Kemal gibi vasıfsız olsa, sen de kazanırdın delikanlı. Başarı reisin değil, karşısındaki vasıfsızındır. En büyük reisçi bu lavuktur
Kandilden emir alan mı vasıflı olacak tı aklınız nerde
6 partili Kemal yıkıldı
Aynı şeyden bahsediyoruz
@_justimagineit_ reis kazandı ne oldu yollu solcu
2 ay önceki şeye yorum yapman onun bunun zina çocuğu
@_Justimagineit_ sensin o xoç
Ecdadını xsikerim senin kurban ol erdoğana
@_Justimagineit_ anani çok mu xsiktiler
belli degil daha yurtdisi oylari ve acilmayan %4 sandik var
Henüz kimse kazanmadı :D
O iş bitti yüzde 50
Hayır hala 49.4 :D :D
Tayyip aldı skecek sabah hepsini
Sus akkoyun
Skecek sabah sizi
Valla sizde gram akıl yok
Lan s! ktir ol git
Yüzde 50 fark
Matematik hocanı s! keyim senin bêyinsiz
Yani Erdoğana anca köylüler oy verir
Köylünün kaybetcek bişeyi yok sizin cok neden köylüler verirmiş Sen bu bayragın altında değilmisin
koylu milletin efendisidir : mustafa kemal ataturk.
KAPAK SESİ GELDİ Mİ.
Kandilden talimat alanlara oy verecek kadar gurursuz ve onursuzsunuz babanız yanında kısa etek gşyenden ne olur
Köylü namuslu İzmir kızları gibi ensest ilişki yasamıyorlar Erdoğan giderse başınıza neler gelecek ama o aklınız almaz
Max hüdaparlı şeriatçı cahil kafası. Babanın yanında mini etek giyebiliyosan bu babanın seni * riskinin olmadığı anlamına gelir aslında oropsu evladı şeriatçi köylü pic seni
Lan mk kızı şeriat tcavuzculer için zorunamı gitti bu skemeyen kalmadı sizi koylu sensin kerane kızı
Kuranı peygamberleri al da götüne sok 15 temmuzun da amınakoyim
Kudur oropsu evladi :D
İnş seni tcavüz edip kafanı keserler mk yavrusu Ben kdurmam kazandık gömdükmü dibine kadar
sen köyünde yaşa o zaman puahaha itin duası kabul olsa gökten kemik yağardı annenin sikicisi tayyip oy çalarak kazandı hem daha bişey belli değil ikinci turu bekle dua et tayyip kazansın da annenin amı götü yetim kalmasın
Akpnin anneni sikmesine bağımlı hale gelmişsin dua et kazansın da oropsu annen sikilmeye sen de oropsu evladi olmaya devam et :D
Kız kılıgına giren güzel kardeşim hadi yallah Erdoğan kazandı catla
Mk fakiri benim için hava hoş benim başka ülkede vatandaşlığım var zaten sen annenle birlikte sikilmeye devam et dkskkd
Soğan ekmek ve makarna yemekten beynin küçülmüş mk senin yıllık yediğin eti ben haftada yiyorum bifteğin tadından haberin yoktur senin :D
Ben domuz eti yemiyorum mk güzel kardeşim
Köylü mk bifteği sadece domuz etinden yapıldığını sanıyor puahaha
Seni bulup tcvuz edecem bilıyorum kim oldugunu mk cheni
senin yetersiz beslenmeden sikin çıkmamıştır ki neyle tecavüz etcen dkekkd
Köylü oropsu evladı annene tecavüz ediyolar her gün onu kurtar önce sen :D
17 cm yeterlimi m k topu
17 cm kimin anneni en son sikenin ölçüsü mü puahahah
aşağılık oropsu evladı sana küfür ettikçe kendimi iyi hissediyorum :D
Hem köylü hem fakir hem cahil tam zorbalık yapabileceğim türden bi asalak homo sapien :D
Köylü olsam da ben rahatım köylü sensin adamsan şehrini yaz