Merhaba arkadaşlar bugün Müge anli da işlenen bir konu vardı annesine eziyet eden babasını öldürmek zorunda kalan 17 yaşında bir kiz.. Cok üzüldüm belki aynı şeyleri yaşayıp onun kadar cesaretli olmadigim icin kendimi suçladım bilmiyorum. Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz merak ediyorum
Yakılma olayı olmasa hiç ceza almama ihtimali olabilirdi belki ama o noktadan sonra maalesef ceza alır az da olsa. Emsal teşkil etmemesi adına adalet tamamen affedemez. Yoksa herkes her kötü ve zararlı gördüğünü çaresiz kaldım diyerek öldürebilir ama o kız adına inanılmaz üzgünüm. Hayırlısı olsun onun için
Allah’ım karşımıza iyi insanlar çıkartsın. Kaderi kötüymüş kadının zaten en büyük cezayı cefayı bu adamla evlenerek olmuş. O kadar kötü bir durum ki çektiklerini sadece onlar bilir allah yardımcısı olsun adalet bu kızımızdan yana olur inşallah🙏🏻
Almalı tabi hadi kaza oldu yakmak nedir töbe töbe malesef şiddet her yerde var savunması öldürmek. mi? he buraya neden çıktılar ve şuda var kaza nası oluyo silahla bilerek yapıldığı kesin baba kötü olabilir ama çok var böyle aile o zaman herkes baba katili olsun
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu kızı anca evinde sıkıntısı olanlar anlar, ama işte ölüm olunca insanın boğazı düğümleniyor.
Ne saçmalıyorsun bilmediğin şey hakkında yorum yapma ozaman. Kızın yerinde sen olsaydın dayak yer otururmuyun anneni dövüp öldürmek isterken gözünün önünde hiçbir şey yapmazmısın?
@tuğba1111 gecdi simdi yasim 34 Ama dabikide hayatimda normal insan olarak cikmadim Anne ola bildim ama mutlu bir yuva sahipi olamadim biraz piskolosikmen delirtim olan kime oluyor cocuklara bize
Herkesin bir kaderi vardir kimse annesini babasini secmiyor babam kumarciydi annemi dobuyordu olduresiye kadar biz 4kardes titriye titriye birbirimize sariliyorduk. annen depresion hastalina yakalandi sonunda ve oda bize siddet oyguluyordu hayata bazi seyler oluyor ama asl oldurmek aklimdan gevmedi
En İyi Cevaplar