Abilerim ablalarım gerçekten yardıma ihtiyacım var. ailemle memlekete giddik şu an da hala burdayiz bayram tatili bitince gidicektik ama bir şey oldu ne yapmam gerektigini bilmiyorum. 4kardesiz ve annemle babam küçüklükten beri hepimizi dover ama en çok da beni dövüyor. Birtane abim var 22yasinda ben 18yasimda kız kardeşim liseye geçecek ve en küçük kız kardeşim de 2. sinifa.2gun önce annemle babam çarşıya gitmişlerdi geldiklerinde ben abim ve kuzenim oyun oynuyorduk online ben arka odada oynuyordum. annem aşağıdan domates getir demişti bende afk kalırım diye getiremem dedim ztn sonrasında babam birden yanıma geldi ilk vurmaya başladı sonra yataga atti ve ustume çıktı iki eliyle boğazımı sıkmaya başladı oldurcem seni diye sonra ananem geldi üstümden atmaya çalışıyoruz ananem yapma etme diyor bende nefes alamiyorum diyorum oldurcem onu demeye devam etti ananem ben bir şekilde yataktan aşağı attık ve ben aşağı kaçmaya başladım kaçarken de polisi arayın diye bağırmaya başladım arkamdan seni oldurcem diye geliyordu aşağı geldim yengemler dayıma polisi arayın babam beni öldürecek vs dedim dayım hiç bisi yapmadı babam geldi üzerime yürümeye başladı dayim tutmaya calisiyor öldurcem onu diyor babam hala teli kaçarken cebime atmistim dayım tutarken hmn yukari banyoya kaçtım kitledim kapıyı geldi ve aç kapıyı oldurcem seni vs diyor açmadım babam da bidaha benim parami yemiceksin ssni evlatliktan red ettim vs diyor bende tamam banane dedim annem abim kardeşlerim telimi ariyolar bende o sıra hmn polisi aradım geldi polisler bogazimda sırtımda kolumda izler var gosteriyorum babam yalan söylüyor kardeşlerinle kavga ettin ya diyor annem acitasyon yapıyor ağlamaya başlıyor babamı savunuyor dayimda babam gibi bi ebeveyn polislerin yanında mükemmel bi babaymis gibi dayımı savundu abimde babamı savundu yalan söylüyor vs diye olayı gören ananem de babamı savundu tek kaldim ve bana deli muamelesi yaptılar bizimkiler en sonda iste polis sikayetci mi olcaksin tutanakmi vs kadın sığınma evleri kötü diye duymustum hani neyapcam vs diye tutanak tutturabildim sadece bana dokunmicak ve telimi almicak elimden diye ama gelirim yok hiç bisiyim yok yanımda bi kaç parça kıyafet getirmistim hepsi evde kaldi ve tatil bitince eve gidicektik eve gidersem beni evde öldürür ve ananem polis gidince sen gördün hiç bisi yapmadan öldürmeye calisti onu savundun dedim kızım sen haklisinda baba o işte vs dedi dedim hiç birinize hakkımı helal etmiyorum. ama şimdi asıl sorum neyapicam ben artık lütfen yardım edin izler hala duruyor boğazım 2gun olcak çok kötü açıyor hastalandim üstüne de nolur okuyun hepsini lütfen yardımcı olun bana.
Ve üni 2. sinifa gectim sos ogretmenligi okuyorum bunuda annemler zorladı ve aynı şehirde okumam için tercihlerimij hepsinionlar yaptı. okulu birakmalimiyim neyapmaliyim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer