Rize’de Mng kargo çalışanlarının, kargoları kamyonete fırlatma olayı videosundan sonra işten çıkarıldılar, bu video nedir böyle?

Rize’de yaşıyorum. Buralıyım. Açıkcası Mng den beklemezdim ama son zamanlarda elemanlarını değiştirip 18 lik aklı havalarda birilerini almışlardı.
Çalıştığım şirkette Yurtiçi kargoyla çalışıyoruz. Allaha şükür çok memnunuz. Olgun kibar ve güleryüzlü kültürlü elemanları var. Resmen seçerek alıyor yurtiçi.
Aras kargoya gelecek olursak gelmek istemiyorum 😀 kargonuz arasta kaybolduysa çalışana söyleyin kamyonetin içini arasın, kenarda kıyıda köşededir. 😀 ayrıca aras kargo asla telefonlarıda size açmaz.. hadi 2 ay sonra ilkkez açtı diyelim, noldu ne var der😀 niye aradın banane be der kapatır (şirket işleri için aras kargo bana bunu çok yaptı) .. ve ürünleri kırık getiriyor
Valla ben Yurt içi kargo gibi iyi bir ekip görmedim. Sadece Rize’demi iyiler bilemem. Diğer şehirlerlede işimiz oluyor ilgileniyorlar sağolsunlar..
neyse konumuz şu an Mng.. vay mng vay.. top yapmışlar kargoları😀 ağlanacak halimize gülüyoruz... ne yapalım...

Rize’de Mng kargo çalışanlarının, kargoları kamyonete fırlatma olayı videosundan sonra işten çıkarıldılar, bu video nedir böyle?