İsviçre de ( sanırım) kullanılan bu yöntemi Türkiye ye entegre ettirmeye çalışıyorlar ve günden güne ahlaki olarak Manevi olarak çok yozlaşıyoruz. Böyle devam ederse maneviyat ahlak diye bir şey kalmayacak Türkiye’de
sizin düşünceniz nedir?

eyyyy cahil yobaz kafali pembeli kafan konik o kesin... oncelikle cahil kalmissin ogren bu sinema salonu İstanbul'da acilali 2 yil oluyor... varoslar gelemesin diye bilet fiyati 150 tl cunku uzerinde yatilan tempur yataklarin fiyati 2000 usd…. firma sponsor olduda bu salonlar oyle yapildi.. once oku ogren sonra fikir beyan et,... yataklari seks yapip film seyredin diye koymadilar oraya akliniz fikriniz pompada iste.. neden yapamadiginiz icin... millet esofmanla gidip yayilip seyrediyor.. nevar bunda acik hava sinemasindada buyuk yastiklara yatip seyrediyoruz.. araba sinemalari acilsin bir sen ozaman gor neler oluyor... senin aklin ahlaksizlikta oyuzden bakis acinda bu zaten
Ahlak ile ne alakası var, millet oraya film izlemeye gidecek, p*rno film çevirmeyecek.
Şahsen Sinema da evde ki rahatlığı isterim.
Bana saçma geldi açıkcası
Her şeyin olması mümkün, biraz edep ahlak olmalı toplum önünde oturuşta davranışta
Eğer bunlar yoksa ve kaybolmaya devam ediyorsa gelecek yılları düşünemiyorum
Ve zaten böyle böyle yozlaşıyoruz yavaştan sinsice
Bu tür uygulamalar pahalıdır, kullandım.
150 - 200 Tl arası. Eğer birileri sevişmek istiyorsa bu parayı Sinema'da yataklı koltuklara para vererek değil, ev tutarak yapar. Buraya gelecek insanların niyetini o şekilde görmeyin. Ergen ya da sevişmek için can atan insanlar bu paraya buraya gelmez zaten.
Ahlakla ne alakası var anlamadım. Tek kişilik kapalı oda veriyorlar sanki. Ki İstanbul'da ve ankara'da oda sinemasi hayli yayginlasmis durumda. Kullanmak isteyen ona gider. Ev keyfi havası veriyor bence. Aşırı pahalı olmasa giderdim. Yatağa uzanıp film izlemek gibisi mi var
oda fiyatları normal sinemadan da ucuz. Ankara kızılayda oda kiralamak 2 saat boyunca filmi 2 kişi izlemek 30 lira mesela. yataklı acaba ne kadar merak ettim
3 yıldızlı oteller ankarada 100 lira günübirlik evlerde 100 lira. İstanbul'da da 100 lira aslında. vip sinema diye geçen odalar ise 30 lira.
sinema salonunda öpüşmek sevişmek bana normal geliyor
Ya oyle demeyin ama ben ilk gordugumde gayet guzel bulmustum bu fikri yatark izliyorsun iste tabiki bunu pis bir sekilde kullanacak alcaklar vardir o yuzden salonu denetleyecek görevli olmasi lazim ve arka. siralar kesinlikle ciftlere verilmemeli
Cevap
47Cevap
2 kişi girerler artık kaç kişi çıkarlar Allah bilir.
Çift gelmezse kadın yanına başka erkek yatamıyor ya da erkek içinde geçerli çünkü verdiğin para tüm yatak için geçerli ama sinemaya gidip o yatakta yan yana farklı şekillerde yatmayı sorun etmeyecek çiftlerin ahlaki değerini bu sinema biçiminin bozacağını zannetmiyorum zira oraya bunu bilerek gidecek olan çiftler bişeyleri zaten aşmış olmaları gerekiyor
Bu çok öncelerin haberi. Bununla ahlaksızlığı nasıl bağdaştırdın? Genelevin olduğu ülkede yatarak film izlemek mi ahlaksızlık?
Sen günübirlik evlerde olanları bilmiyorsun sanırım. Şartları düzeltemezsen öyle olur.
Güzel işte, yayıla yayıla film seyrederiz. Kusura bakmayın da İsviçredeki ahlak kimsede yok.
Kimin eli kimin neresinde olucak artik ben normal koltuklu sinemada bile rahatsiz olan biriyim bu nedir ya
Maalesef aynı düşüncelerdeyim çok yanlış bir durum. Artık seks için uygun ortam bulamayanlar buraya akın eder :(
istabulda karaköy de genel ev var. Siz gitmediğiniz sürece kimse size birşey diyor mu. Yatakta sinema izlemenin neresi ahlaksızlık. Gitme kardeşim kimse sana zorla git diyor mu zorla seni yataklı sinemaya mi alıyorlar
Ülkemizde her şey tam idi simdi tastamam oldugunu dusunuyorum. Hey Allah'ım
Bence güzel birşey ama bunu kesinlikle kötü amaçlar için kullanırlar midesi kaldırmaz normal insanların da gidenler aynı kişiler olur herhalde
Hamam da da çıkınca böyle yatıp dinlenme yerleri var olmamış bencee
Oldu baya açılalı. Demet akalın ve seren serengil gitmişti.
Biletler 150-200 TL gibi.
Orda kondomda dağıtsınlar patlamış mısır yerine, bide vizyona giren filmleri değilde yatakta olanları yayınlasınlar
Fuhuş yuvası açmışlar yani. "Zaten koltukta yapıyorlar biz bunlara yatak koyalım" demişler!
Devir değişti ahlaksızlık modern adi altinda süsleniyor.
Kesinlikle yazık
Sinsi bir şekilde toplumumuza yerleşiyor
Türk ahlakı bu değil maalesef
Bizi bizden koparıyorlar
Bir eksik o vardı birde p*rno oynatsınlar tam olur..
Kardeş bu sinema açıldığında cumhuriyet yeni ilan edilmişti günaydın.
Türkiye'de olmasına inanamadım. Zannetmiyorum yani yapmaları zor gibi geliyor
İstanbul Anadolu yakasında
Lan alt tarafı yatak ak yatak ne vizyonsuz abazasınız ak herkesin aklı orda ne var gidio uzanarak film izlemekte
Bir de bu çıktı başımıza. Sonumuz hayrolsun
Avrupa'ya benzemek için kclarını yırtıyorlardı al benzedik.
Gec haberin olmus bu sinema acilali 1 yildan fazla oldu ayrica o yatakta sevisilmiyor film izleniyor ve dünya değişiyor biraz algilariniz açık olsun
Bu yeni degil ki İstanbul'da var. Ozel sinema salonu 2 kkisi 240 tl vip hizmet normal
Öyle gözüküyor, hem sx hem film keyfi bundan sonra :D
Böyle devam ederse derken.. ?: )))
Türkiye' çok mu maneviyat var? Herkes yapıyor zaten.. Bırakın bu işleri..
Uyuyanları uyandırıyorlar mı bitti kalk git diye :)
Japonya - kore gibi ülkelerde kapalı oda veriyorlar. Namustan birşey eksilmiyıor.
Sinemaya gitmekten soğur hale geldim zaten. Gidin evinizde sevişin veletler.
Çok pahalı oraya vereceğim parayla ev tutarım daha iyi 😂
Ergen gencler duymasin kaldir sevisme yeri ariyolardi beylikduzunde
Benim dusuncem nufus artis orani biraz daha artacak ulkede picc sayisini arttirmayi hedefliyolar
Bu Türkiye de sıkıntı olur yalnız 😂
O değil de ayak kokusundan geçilmez. :D
Açılalı aylar oluyor.
Güzel bir uygulama ben sevdim
Bana saçma geldi açıkcası
Her şeyin olması mümkün, biraz edep ahlak olmalı toplum önünde oturuşta davranışta
Eğer bunlar yoksa ve kaybolmaya devam ediyorsa gelecek yılları düşünemiyorum
Ve zaten böyle böyle yozlaşıyoruz yavaştan sinsice
Görüsünüze saygi duyuyorum ama size katilmiyorum herkesin ahlak edep anlayisi ayni olmal zorunda değil bana göre sakincali bişey değil eğlenceli zevkli hoş bence önyagili yaklaşilmamali bende filmi yatarak seyretmeyi severim hatta çok romantik sevgilimle böyle film seyretmek isterdim ama muhafazakar bir yönetimin buna izin verecegine pek sanmiyorum
Otel mi açıyor sinema mı belli değil
o çarşaflardan e dna lar çıkar..)
Türkiyede yoktur inanmıyorum...
İstanbul Anadolu yakasına açılmış
İnanamıyorum. Gidenler varmıymış peki?
Bilmem artık
Toplumun buna hazır olduğunu sanmıyorum.
aynı anda sevişen 50 kişi
Saçma olduğunu düşünüyorum
bol çığlıklı sinema salonu olacak desenize..
Allah sonumuzu hayretsin.
Zaten türkiyede de var
Güzel bir uygulama bunu kötü kullananlar utansın.
Sence kullanmama ihtimali var mı?
Tabiki de Yok
Ahlakımız böyle sinsi bir şekilde elimizden alınıyor. Maneviyat da kalmıyor
Gelecek seneleri düşünemiyorum çok yazık
Buna çanak tutanlar utansın
Çocukta yaparlar orda.
Çocuk da yaparlar orada*
Burayı yıkarlar bizimkiler
herkesin ahlakı manevisi kendine sana deyen vaki
ne filmi izletiyorlar
Kapalı gişe oynar her film...
Ben uykuya dalardım ya