Diziler & Filmler Sinemayla aranız nasıl? cesurol34 Takip Et Yoda Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor 1 hafta daha tatildeyim eğer İstanbul'da oturan ve sinemayı seven varsa kız erkek fark etmez ben ısmarlamak istiyorum bu sıcakta yapılacak en iyi aktivitelerden biri sonuçta. Bilet + yemek + mısır kola. Tek başına sinemaya gidenlerden olamadım hiç Sinemayla aranız nasıl? Cevapla Tatil Soruları Sinema Soruları En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
çpkn_kuruFASULYE Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 96% +1 yıl acayip güven verdinevden çıplak geliyorum yoldayım 2 0 Yorumla
Doğasevenbiri Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Pandemiden önce neredeyse her hafta giderdim şimdi aklıma gelmiyor 😅 evde netflixle idare ediyorum 0 7 Yorumla cesurol34 +1 yıl Netflix eskidi artık. Disney plus harika Yorumla Doğasevenbiri +1 yıl O da var. Her platformda izlediklerim farklı Yorumla cesurol34 +1 yıl Çok güzel.. sende ben gibi sinema delisisin Yorumla Doğasevenbiri +1 yıl Kaliteli bi yapım olursa evet ama onun dışında zaman kaybı Yorumla cesurol34 +1 yıl Prey izle disneyde. Harika Yorumla Doğasevenbiri +1 yıl Bakıcam teşekkür ederim Yorumla cesurol34 +1 yıl İyi seyirler Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Pakete sadece bunlar mı dahil sjsjjsj 0 11 Yorumla cesurol34 +1 yıl Paket sınırsız yeterki biri olsun. Yol da dahil olsun hadi 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben izmirdeyim 😅😅 Yorumla cesurol34 +1 yıl Gelirim nolcak ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadi canım Yorumla cesurol34 +1 yıl Tabiki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şaşırdım valla uzakta ya geldiğine değmeyedebilir sonuçta 😅😅 Yorumla cesurol34 +1 yıl İstersen gelirim tabiki sana kalmış Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben güvenemem ki sen nasil güveniyorsun Yorumla cesurol34 +1 yıl Güvenmeyecek ne var ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neleeer neler var ben ana kuzusuyum 😅😅 Yorumla cesurol34 +1 yıl Kıyamam sana 😀 öğrenci misin? Öbür taraftan yazsanaaa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
acayip güven verdin
evden çıplak geliyorum yoldayım
Pandemiden önce neredeyse her hafta giderdim şimdi aklıma gelmiyor 😅 evde netflixle idare ediyorum
Netflix eskidi artık. Disney plus harika
O da var. Her platformda izlediklerim farklı
Çok güzel.. sende ben gibi sinema delisisin
Kaliteli bi yapım olursa evet ama onun dışında zaman kaybı
Prey izle disneyde. Harika
Bakıcam teşekkür ederim
İyi seyirler
Pakete sadece bunlar mı dahil sjsjjsj
Paket sınırsız yeterki biri olsun. Yol da dahil olsun hadi 😀
Ben izmirdeyim 😅😅
Gelirim nolcak ki
Hadi canım