Akparti milletvekili Rümeysa Kadak 22 yaşında imiş. Valla öğrenince kıskanmadım değil... Siz ne düşünüyorsunuz?

Türkiye'de festivallerde içki tüketimi için yaş sınırını 23 yaşına mı ne çekti Akp 'Amerika'da da böyle' diyerek.
Ama milletvekili olmasında sakınca yok herhalde.
Ne özelliği, ne birikimi, ne vasfı var da bu yaşta milletvekili oldu merak konusu.
Milletvekilleri genelde ya belli bir alanda ismi ağırlığı olup siyasete davet edilen, ya da parti içinde senelerce çalışmış insanlardan seçilirler.
Bu kızın milletvekili olması saçmalıktan başka birşey gibi gelmiyor bana.
Babalarının tarlası ne de olsa ye babam ye zikkim olsun
Torpil. Ayni yaşıtım ama kendi bölümümde dahil çoğu bölüm torpille işe alıyor. Kendi işimi yapamıyorum. Büyük ihtimalle tanıdığı vardır ki orada. Şu devirde hakkıyla başarılı olan insan sayısı az.
Milletvekili olabilmesi içinde nasıl bir torpilmiş bu yav. İmkanı yok. Acaba nasıl Tayyibin gözüne girdi
Tanıdık. Belki ailesinden biri önemli biridir bu sayede girmiş olabilir. Ya da 18 yaşında işe giriş yapmıştır bir şekilde o aşamaya sokmuşlardır.
2yil sonra emekli olacağını düşünüyorum, bende hala atanmaya bekliyorum 🙄
Cevap
7Cevap
Ne 22 si ya 28 yaşında bu babadan torpilli, başıma akıllı kesildiler özgüven sahibi oldular bide, yan gelip yatıyorlar.
Rümeysalar Sümeyyeler niye hep aynı tip oluo ya
22 çok erken bence...
Çok diyet yapmış gibi
bune lan dfgdfhgdhfghdfghdfgd
Ulan açtırma ağzımı silivri soğuktur şimdi a. k
Salla gitsin hep torpil işleri
Saçmalık..
Haram olsun aldığı herşey
Ne alaka? Halk seçmiş ne haramı olacak
Verenler zaten köyün ona bişey dediğim yok sonuçta benim maaşımdan kesilen gidiyor ayrıca sanane, sen memnunsun galiba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar