Arkadaşlar Hepsi Bizim Liderimiz Önce ALLAH (C. C) Sonra HZ MUHAMMED (S. A. V) Sonra FATİH SULTAN MEHMED HAN sonra SULTAN ABDÜLHAMİD HAN sonra MUSTAFA KEMAL ATATÜRK sonra ADNAN MENDERES sonra TURGUT ÖZAL sonra ERBAKAN TÜRKEŞ ERDOĞAN ayrımcılık yoktur ama sizce hangisi daha iyi 3 şık var buyrun bu arada bu fotoğraflara Başbuğ Alparslan Türkeş & Mehum Necmettin Erbakan Hoca
Alparslan Türkeş
Necmettin Erbakan
İkiside. Benim İçin %50 - %50 ApAyrı İkiside.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Alparslan Türkeş mi Necmettin Erbakan mı? Hangisi Daha İyi Bir Lider?
Bunlar lidrken ülke şaha kalktı herkes zengin oldu herkes ihya oldu ya bırakın yaa millet gene kan ağlıodu hangisi daha iidi değil hangisi kötünün iyisiydi denir. Bu ülke iyi göremedi daha görse asgari ücret bu ülkedede AB ve ABD de olduğu gibi +1500 dolar olurdu
1970'lerde iç savaşı tetikleyen, biri şeriat isteyen biri 60 darbesinin sebebkarı. İstiklal marşını yuhalatan Erbakan, Maraşta alevileri katlettiren Türkeş.
Onlar yüzünden ülkede 80 darbesi oldu.
Listeye Süleyman Demirel'i de ekleyelim. Kontrgerillanın sağ kolları
Türkeş, Turancı bir anlayış ile yola çıkmış biri. Şu anki MHP'yi hiç sevmesem de Türkeş'in yeri ayrı. Erbakanın her ne kadar iyi yanları olsa da bir şeriatçı ve şeriatçı birini lider kabul edemiyorum. Cevabım net olarak Türkeş.
erbakan şeriatçı değil sufi bir anlayışa sahipti laikliğe ve demokrasiye karşı değildi sizin yöneticiler başörtüyü yasakladı bu mu laik ve atatürkü severdi erbakan
Başbuğ Alparslan Türkeş ve Necmettin Erbakan hocaefendi ne kadar iyi birer dost olsalarda benim için her zaman başbuğ Alparslan Türkeş babamdan bile önce gelir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Darbeci güzel kardeşim turanciymisss.. amerikanin ipiyle inmedi sanki kuyuya.. az okuyun la, acitmaz
2
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Dislike canlar, azicik okuyun lan... Turkes donektir. Onde amerikanin ipiyle darbe. Basarisiz olunca ben Turkcuyum... Recebe cok benzemedi mi acaba? :)
En İyi Cevaplar