Kaynağı nedir bu haberin? Erdoğancı birisinin böyle bir açıklama yapacağına pek ihtimal vermiyorum doğrusu. Erdoğancı gibi görünüp amaç başkaysa onu bilemicem.
Senin amacın yanlış olan birşey düzeltilsin diye bir derdin yok o yüzden öyle birşey olsa bile takdir etmezsin mesela erdoğanın heykelini diken belediye başkanını erdoğan fırçaladığında takdir etmediğiniz gibi. Bende ak partili birisi değilim ama kuru düşmanlık etmekte ahmaklık. Bu haberin kaynağını zaten biliyorum bu imam mevzuunun kaynağı nedir
Öyle bir yuzsuzluk yaparlar evet. O zamanda biz " O kadar bağırdık da duymadiniz' diyebilmek özgürlüğüne sahip olacağız. Ama çok geç olacak tabi Türkiye için o ayrı konu. Bir müslüman olarak bu tür yobaz insanlardan zihniyeti bozuk vicdani kıt insanlardan nefret ediyorum. Umarım "bazılarının" gözü açılır da neyin ne olduğunu anlayabilirler.
Bir kısmının gözü açıldı ama seçim zamanı yine kanarlar. İşin ucu o seçmenlere dokunmadığı sürece vazgeçmezler. Ben de Akp'li idim. Ta ki Apo'yla pazarlık masasına oturdukları 2012 senesine kadar.. İşin ucu milli duygularıma dokundu.
Çok oy kaybetti zaten. Hele şu krizden sonra sanmıyorum eskisi kadar oy toplayacağını. Sen şimdi bu ay gor. Dolar iyice artacak tahiminimce. İşte o zaman hala arkasında duracaklar mi supheliyim. Ülkesini"Turkiyesini" seven herkesin kanına dokunur bu durum. Her ne olursa olsun ülkesini seven her "evlat" terörist sepmatizanligi yapan onların yanında duranlar ile iş birliği yapmamalı. Yaparsa orada bir sakatlık var demektir.
Maalesef öyle. Zaten hep öyle değil midir? Her şeyin farkında olanlarin sesi hiç duyulmaz. Hep bir kılıf bulurlar. Gerçek ortaya çıkınca da "kandirildik" derler. 😉 Kahraman sen olursun işte o zaman.
@Leading_Leader Ben chp lidir ya da değildir dediğimi hatırlamıyorum. Bunları defalarca söyledik. Şahsi fikirler kişileri bağlar. Kurumları temsil etmedikleri sürece de bağlayıcılığı yoktur!
En İyi Cevaplar