Ne kadar doğru bilmiyorum ama çoğu yerde dua sitelerinde karşıma çıktı... bazen benim isteklerim dualarım anında kabul oluyor.. oyuzden kendimi kötü hissettim..
Derler ki “ Allah sevmediği kulunun duasını hemen yerine getirirmiş, onun sesini bir daha duymak istemediği için” bu doğru mu?
öyle bir şey yok dua ibadetlerin en güzellerinden dua yürekten sami mi halis kulların işidir , firavun dünya hayatında herşeyi sahip olan bir ateist di , onun dünya da herşeyi eksiksizdi , o yapılan herşeyi kendinden bilir ALLAH ı tanımazdı , ALLAH onu şöyle dedi ölünceye kadar serbestsin dünya nimetlerinin en iyisini verdi ona , firavunda bir kere olsun ALLAH demedi , evet rabbim sevdiklerinin sesi çok duymak ister ALLAH demelerini ama bunu acı vererek degil musibet vererek degil , sen bir ALLAH dersin o sana bin kere gelir sen kapıyı çalmasını bil yeterki , sen ALLAH ın dostu olki yolundaki engeller kalksın
yukarıdaki söz dogru ama o şekilde değil o , ve hadis degildir bu söz adam işki içiyor zina yapıyor ama ALLAH ın varlıgını birliğini biliyor , yüce ALLAH bütün kullarını sever dua sını kabul eder , senin yukarıdaki bir ateist degil o bir günahkar çok istediği şeyi beni haram yolda anmasın içki masasında adımı anmasın , zina yaparken anmasın diye dileğini yerine getirin der ve o dilek yerine gelince o günahkar kul ALLAH demeyi bırakır
üzerine alma sakın ama birileri g. tünden element uydurmuş adına da hadis demiş. allahın yarattığı kulunu sevmemesi diye bir şey olabilir mi ya. O zaman dünyada sadece inananlar kalırdı çünkü Allahın sevdiği kulları ona yakın olanlar ona inananlar olurdu saçma hadi resmen g. tünden element uydurmuş teberani denen zerzevat
detayını şimdi gördüm. saçma saçma düşünme. Allahın seni sevip sevmediğini ettiğin duanın kabul olup olmadığıyla anlayamazsın sakın sakın saçma düşüncelere dalma
şeytan ; bak gördün mü sordun hepsi onayladı. sende sanıyorsun ki seni sevdiğinden. neden ; çünkü safsın
seni sevmeyen bir Allah a neden dua ediyor inanıyorsun. bırak zaten demek ki dua etmesen de olcak. hatta etmesen daha çok olcak.
istemez misin dua etmeyi burakıp zengin olmayı :D
şeytan tam bir o . cu dur. sakın. sen bdualarına şükrüne devam et
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Derler ki “ Allah sevmediği kulunun duasını hemen yerine getirirmiş, onun sesini bir daha duymak istemediği için” bu doğru mu?
En İyi Cevaplar