Tartışılacak bir konu yok. Dünyanın çevresinde dolaşan birçok uydu var. Hepsinin binlerce fotoğrafı var. Uluslararası uzay istasyonu var. Kaldı ki daha bunların hiçbiri yokken Galileo dünyanın düz olmadığını yüzlerce yıl önce kanıtlamış. Böylesine malca bir şey tartışılamaz bile. Suyun 100 derecede kaynayıp kaynamadığı nasıl bilimsel bir gerçek olduğu için tartışmaya kapalıysa bu da aynı şekilde kapalıdır. Tartışanların IQ'su en fazla 50'dir.
Hali hazırda birçok toplumsal sorun, mesele, konu ve envayi çeşit problem varken böyle gereksiz şeyleri tartışanları kaale almamak, görmemek, duymamak en iyisi olur.
sen baya geride kalmışsın.. dünya düz safsatası oldukça gerilerde kaldı.. son yılların en sağlam global trolüydü.. aşın bu cahillikleri.. yeni trol , matrixte mi yaşıyoruz.. ve aynı önceki safsata gibi yüzbin tane kanıtla sunuyorlar şu an... seni düz dünyadan matrixe alalım.. bu cehaletle o konuda da çığır açacağına eminim..
Bunu kim tartışıyor bir bilimsel makale atsana suanda dunyanin egri büğrü yamuk girintili cikintili bir basik küre oldugu bilinen bir gerçektir. yani ne duz nede tam bir küre degildir.
Komiksin. ne ks de takılması. heral burada bir müneccim var ki bilmeden konuşuyor. ömrümde okuduğum makaleleri önüne koysam kendi zekanı sorgularsın. spordan tut astronomi ye kadar ilgi alanimdaki her türlü bilimsel makaleyi okurum. sana makale dedim sen milliyeti atiyorsun. makale nedir sana söyleyeyim örnegin pubmed ncbi bu bilimsel bir makallerin oldugu sitedir. sen önce makale nedir öğren öyle sekil yap.
www.ncbi.nlm.nih.gov/.../trending Al ornek bir deney ve makale. yazisi. sen gelmis adanada bir vatandaşın seylerini bilimndiye atiyorsun. bu gun butun bilim bilir ki dunya egri bir kuredir. hayir biraz oku arastir kendini gelistir oyle konuş. beyinlerimiz savassin isterdim ama goruyorum ki silahsizsin
Uzayda dan dünyanın tonla resmini çekip dünya geoiittir diyen nasanın tonlarca şekilde kanıtlamış nasanın gidip hangi yaptığı hareketi baz alarak düz demişsin vallahi komik
He arkadaşım he. Sanki biz de bir elimiz penis'imizde soru cevaplıyoruz sanki sitede. Soruna salak demem ile sorunun cinsellik kategorisinde bir soru olmamasının ne alakası var?
Sizi kastetmedim atılan yorumlara bakarsanız , anlarsiniz. Eğer siz öyle degilseniz ne mutlu , tebrik ederim gönülden. Ama maalesef sitenin erkeklerinin niye üye olduğu ve seviyesi ortada.
Hayır hanımefendi bendiniz yabancı basını da bilim dünyasını da yakından takip ediyorum her sene bu saçmalık basın tarafında tekrar tekrar hortlatılır bilim dünyasının tartıştığı bir mesele değil bu
En İyi Cevaplar