Tatil & Seyahat Sizce de dünya yuvarlak mı? MrConfused Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 81 Yapay Zekaya Sor Yuvarlak olduğunun kanıtı sizce nedir? ( mizah amaçlı bir sorudur bilginize) Sizce de dünya yuvarlak mı? Cevapla Nedir Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,6b cevap paylaştı. Dünya geoittir evet. ama düz olduğunu idda edenler var 1 0 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Düzdür. Coğrafiya dersim de iyi değildi zaten , o zaman öğretmen açıklamışdı niye düz olub yuvarlak göründüğünü sjsjjh 1 1 Yorumla MrConfused +1 yıl Hahah tam açıklayamamış galiba 😇 Yorumla
Firu_Zen Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Racona ters😅delikanlı adamın (adam tabiri kadınlar için de kullanılabilir) dünyası da düz olur! 1 2 Yorumla MrConfused +1 yıl Düz İnsan iyi değildir 😂 Yorumla Firu_Zen +1 yıl Düz mantıklı insan iyidir iyi😄 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Bazı insanlar daha yuvarlak yani şöyle top gibi böyle yusyuvarlak🤣 1 2 Yorumla MrConfused +1 yıl Haha bak bunu çok sevdim 😂 Yorumla fesfs +1 yıl Ahahah😂 Yorumla
illyada_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Tabii ki hayır düz tepsi şeklinde ve öküzün boynuzlarında 1 1 Yorumla MrConfused +1 yıl Öküz mantıklı evet 😂 Yorumla
Balbiri Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bilime göre yuvarlak ama bizim gördüğümüz düz 🙄😅 1 3 Yorumla MrConfused +1 yıl Hangimiz doğruyuz 😂 Yorumla Balbiri +1 yıl Biz tabi ki 😂 Yorumla MrConfused +1 yıl Her zaman biz dimi 😂 Yorumla
Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yuvarlak olsaydı her yeri su basmıştı şimdi o kadar okean deniz var sonuçta 😂 1 1 Yorumla MrConfused +1 yıl Hahaha o da doğru bak 😂 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Dünyanın üçgen olduğunu bilmeyen kalmış olamaz hâlâ 1 1 Yorumla MrConfused +1 yıl Cahilim yüzüme vurma 😂 Yorumla
daktırmaktırr Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bence düz. Yuvarlaksa güney yarım küredekiler nasıl baş aşağı durmuyor ve düşmüyorlar hııı? (!) 1 3 Yorumla MrConfused +1 yıl Bak mükemmel yaklaşım bu arada küçükken bende böyle düşünüyordum 😂 Yorumla daktırmaktırr +1 yıl Hala bu şekilde savunanlar var bilim insanları bir şey bilmiyor diyerek dhjdndhjdjd Yorumla MrConfused +1 yıl Ah ah zaten bu yüzden bu halde değil miyiz 😂😂 Yorumla
imamınmankenkızıı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Herkesin dönek olmasından anlayabilirsiniz dünyanın yuvarlak olduğunu (!) ksk 1 1 Yorumla MrConfused +1 yıl Bak güzel yaklaşım 😇 Yorumla
Son_esmer Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Yuvarlak diyorlar mantıklıda fakat inanasım gelmiyor 😏 1 0 Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Yuvarlak derdi bizim hoca 😄 1 2 Yorumla MrConfused +1 yıl Zamanında 😂 Yorumla Misakisaki +1 yıl Bir zamanlar 😄 Yorumla
VEGA0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yuvarlak da değil zaten Geoit 😀 1 2 Yorumla MrConfused +1 yıl Şimdi buna mı takıldık 😂 Yorumla VEGA0 +1 yıl Evet dnfmfkfkfjfjfjf Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 922 cevap paylaştı. Yuvarlar olmasa bu kadar ibn€ olmazdı 😂 kanıt gibi kanıt 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence üçgen 😒 2 22 Yorumla MrConfused +1 yıl Senin için yaparız 😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Öyle değil mi zaten 😅 Yorumla MrConfused +1 yıl Öyle ki aksini demeye cesareti olan var mı 😇 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl İspatlarla gelsinler sjjd Yorumla MrConfused +1 yıl Bizi geçemez o ispatlar 😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl He var yani ispat :D Yorumla MrConfused +1 yıl Biz kanıtsız konuşmayız sosyetik 😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Siz kimsiniz olmmm Yorumla MrConfused +1 yıl Ben sen o biz siz onlar Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Doğru dedin :D Yorumla MrConfused +1 yıl Ben hep doğru derim senden öğrendim 😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Hıı, işte böyle şeyler öğrenin benden djjd Yorumla MrConfused +1 yıl Öğrettin de yok mu dedik 😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Öğreteyim madem :D Yorumla MrConfused +1 yıl Hazırım öğretmenim 😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Okumaya ve öğrenmeye hevesli ilk öğrenci Yorumla MrConfused +1 yıl Bilgiye açım ben 😇 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Seni bilgi makinası yapıcam :D Yorumla MrConfused +1 yıl Gönder bana bütün bilgileri esip kavurayım buraları 😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Nasıl olacak o :D bu bir tehdit midir Yorumla MrConfused +1 yıl Sana tehdit değil gerisini boş ver 😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Vay be djdj Yorumla
simlitavsan Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yuvarlakımsı jbjh 1 6 Yorumla MrConfused +1 yıl Ne olduğu belirsiz 😂 Yorumla simlitavsan +1 yıl Simli de olsa keşke kdjgjf Yorumla MrConfused +1 yıl Patlayalım mı yani 😂 Yorumla simlitavsan +1 yıl Patlayan şekerler de olsa patlardı amaa dkgjkfkg Yorumla MrConfused +1 yıl Canım çekti bak 😂 Yorumla simlitavsan +1 yıl 🤭😂 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 594 cevap paylaştı. Ne fark eder ahsh 1 4 Yorumla MrConfused +1 yıl Kime göre dimi 😂 Yorumla HeartofFire +1 yıl Şeklin ne önemi var içeriği bomb. k ahshs Yorumla MrConfused +1 yıl Haklısın ama biraz olsun güzelleştirelim ya 😂 Yorumla HeartofFire +1 yıl Zaten biz olmasak ahsh Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Dikdörtgen 1 1 Yorumla MrConfused +1 yıl Yeni bir teori 😂 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 607 cevap paylaştı. Yuvarlak. 1 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 493 cevap paylaştı. evet 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı. tepsi şeklinde 1 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 575 cevap paylaştı. Elips şeklinde 1 0 Yorumla
Invincibleee Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Düz. 1 1 Yorumla MrConfused +1 yıl Çok emin konuştun 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Dünya geoittir evet. ama düz olduğunu idda edenler var
Düzdür. Coğrafiya dersim de iyi değildi zaten , o zaman öğretmen açıklamışdı niye düz olub yuvarlak göründüğünü sjsjjh
Hahah tam açıklayamamış galiba 😇
Racona ters😅delikanlı adamın (adam tabiri kadınlar için de kullanılabilir) dünyası da düz olur!
Düz İnsan iyi değildir 😂
Düz mantıklı insan iyidir iyi😄
Bazı insanlar daha yuvarlak yani şöyle top gibi böyle yusyuvarlak🤣
Haha bak bunu çok sevdim 😂
Ahahah😂
Tabii ki hayır düz tepsi şeklinde ve öküzün boynuzlarında
Öküz mantıklı evet 😂
Bilime göre yuvarlak ama bizim gördüğümüz düz 🙄😅
Hangimiz doğruyuz 😂
Biz tabi ki 😂
Her zaman biz dimi 😂
Yuvarlak olsaydı her yeri su basmıştı şimdi o kadar okean deniz var sonuçta 😂
Hahaha o da doğru bak 😂
Dünyanın üçgen olduğunu bilmeyen kalmış olamaz hâlâ
Cahilim yüzüme vurma 😂
Bence düz. Yuvarlaksa güney yarım küredekiler nasıl baş aşağı durmuyor ve düşmüyorlar hııı? (!)
Bak mükemmel yaklaşım bu arada küçükken bende böyle düşünüyordum 😂
Hala bu şekilde savunanlar var bilim insanları bir şey bilmiyor diyerek dhjdndhjdjd
Ah ah zaten bu yüzden bu halde değil miyiz 😂😂
Herkesin dönek olmasından anlayabilirsiniz dünyanın yuvarlak olduğunu (!) ksk
Bak güzel yaklaşım 😇
Yuvarlak diyorlar mantıklıda fakat inanasım gelmiyor 😏
Yuvarlak derdi bizim hoca 😄
Zamanında 😂
Bir zamanlar 😄
Yuvarlak da değil zaten Geoit 😀
Şimdi buna mı takıldık 😂
Evet dnfmfkfkfjfjfjf
Yuvarlar olmasa bu kadar ibn€ olmazdı 😂 kanıt gibi kanıt
İkiside değil bence huni 😂