Dünyanın düz olduğunun bu kadar çok kanıtı varken ve uzay fotoğraflarının sahte olduğu gün gibi ortadayken hala dünya yuvarlaktır demek hangi cehaletin ürünü?

Dünyanın düz olduğunun bu kadar çok kanıtı varken ve uzay fotoğraflarının sahte olduğu gün gibi ortadayken hala dünya yuvarlaktır demek hangi cehaletin ürünü?
Dünya yuvarlaktır. uzaydan çekilmiş fotoğrafı var. ayrıca dünya düz olsaydı saat farklı olmazdı güneş battığı zaman dünyanın altına giderdi ve her yerde aynı anda gece olurdu. ayrıca gel gitler olmazdı. ayrıca bütün gezegenler ay güneş yuvarlak sadece dünya mı düz?
Umarim saka yapiyorsundur. Kure seklinde oldugunun 1 milyon tane kaniti var. Ama hala goremediysen bizim sana anlatmamizla olmaz
En basitinden gunes battiginda dunyanin hicbir yerinden gorulmemesi lazimdi. Ama amerikadaki birini ararsan batmadigini soyleyecektir. Sizin teoriye gore sadece uzaklasiyor ama biz gozumuzle goruyoruz ki ufukta yarisi gorunup sonra da batiyor. Bunu cozebilmek ovin cok zeka gerekmiyor zaten. Bu sadece bir kanit. Ama cok bile vakit harcadim zaten boyle sacma bir idda icin
Şu tabloda gece diye bir şey olmaz Dünya aynı anda aydınlanıp aynı anda kararır 🤣 mantık ve bilgi yoksunluğu Dünyanın en keskin görüntüsü budur
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Dünya düz olsaydi Kuzey yarimkürede Yaz yasanirken Güney yarim kürede Kis olmazdi.
Bizim Temmuz Ağustos aylari TC de Kavurucu sicak iken Güney yarim Küre Kitasi Avustralya Kis mevsimi Yasiyor.
Sayet Düz Olsaydi Fiorindaki bir düz tava gibi Bütün Yerküre ayni Sicaklikta olurdu nerdeyse esit miktarda. bu da Küre oldugu ap acik belli.
Kuzey yarim küre 6 ay karanliktayken güney yarim küre nasil 6 ay gundüz yasiyor.
o düz tavanin konumu nasil olabilir de bu mümkün olur?
Avstralya Kitasinda yaz iken ( Ocak Subatta biz neden Kis ayi yasiyoruz?
Uydular Yörüngede nasil duruyor?
Bütün Gezegenler ve bagli uydular Eliptik Yapiya sahipken bizim Istisnamiz nedir? ( Ay da düz olmaliydi dimi?
Kulaktan dolma bilgilerle konuşmaya çalıştığı belli zaten. O yüzden basit sorular sordum. Onunla yazıştıklarımızı okursan anlarsın zaten.
Keşke düz olsaydı hiç olmazsa buradan Amerika'ya gidince gün farkından abandone olmazdık.. Sümer tabletlerinde bile dünya yuvarlak diye geçiyor.. Ancak bir yerde haklısın her şeyi yazan Kuran'da dünya yuvarlak denmiyor..
O zaman uzay diye bir şey de yok, hatta güneş ve yıldızlar da yok.
Evet uzay ve galaksiler kocaman bir yalan. güneş ve yıldızlarsa sandığımızın aksine dünyadan çok daha küçükler ve gök kubbenin içinde yer alırlar
Dünya güneş ay ve yıldızlar gökkubbenin içinde yer alıyor gök kubbenin dışındaysa bir şey yok hiçlik muhtemelen
Gök kubbe bir boşluğun içinde dedin ya.
Peki basit bir soru daha: O boşluk neyin içinde?
O henüz bilinmiyor çünkü gök kubbeyi aşmak günümüz teknolojisiyle imkansız
Gök kubbenin dışına hiç bir mekik uydu ya da insan çıkamıyor bu yüzden dünyayı dışardan görüntüleme imkansız. dediğim gibi ay güneş ve yıldızlar dahil her şey gök kubbenin içinde zaten
Gökkubbe neyin içinde olduğunu kimse bilmiyorsa, o zaman kim gökkubbe var diyor?
Ayrıca bir nesnesin başka bir nesnenin içinde olması gerekiyor.
Dunyq düz olsaydı güneş ışınları her yere eşit dağılımı ve her yerde aynj anda aynı mevsimi yaşardı
Düşürmüşsün kardeş
bunu seni tanıyan insanlarin yanında soyleme tamammi :)
millet coluguna cocuguna bile onla oynamayin der
İzle de biraz beynine kan gitsin. belli ki nasanın yalanları oraya giden yolu tıkamış
https://www.youtube.com/watch?v=z5bImEYY0gs
aaaaa hakliymissin bak sayende bizde ogrendik :)
sen genede toplum icine cikma nasa seni kacirmasin :))))
Sen gerçekten aya çıkıldığına USA bayrağı diildiğine inanıyor musun? hadi hepsi yapıldı okşijensiz alanda bayrak nasıl dalgalanıyor? ? çıkın artık şu toplu hipnoz halinden...
ben bundan sonra birtek senin nerede oldugunu merak ediyorum :) allah muhafaza :) denk gelmeyelim es dost akrabayi uyaralim :)
Bilgin olmadığı için elindeki tek silah olan karşındakini dalgya alarak manipule etme yöntemini kullanıyorsun ne acınası! Bana okşijenve hava akımının olmadığı ay yüzeyinde o bayrağın nasıl dalgalandığını mantıklı bir şekilde açıkla?
bakin eger gr akademik zekaya sahip olsaniz oturur sizi dinler ve anlatirdım ama birakin akademik zekayı :) maalesef sizde kase bos zaten :) olmaz yani :)
Hiç bir küreci zihniyerin cevaplayamadığı soruyu sen mi cevaplayacaksın? kaldı ki mantıklı bir cevabı da yok zaten çünkü aya ve uzaya henüz çıkılmadı!
Bu adam bile bu düşünceyi destekliyorsa dur ve düşün derim
https://www.youtube.com/watch?v=LBEEyzACTK8
Okan Bayülgenin konuşmasını izledin mi? orada çok güzel bir yere değinmiş 69 dan sonra neden tekrar aya çıkılmadı? neden koloniler kurulmadı? hadi ben cahilim tamam bu adamda mı cehalet içinde?
sen video izlemeyi birak ve oku sadece :) kolay gelsin gencsin kendini boyle yok etme
Okan Bayülgenin konuşmasını izledin mi? orada çok güzel bir yere değinmiş 69 dan sonra neden tekrar aya çıkılmadı? neden koloniler kurulmadı? hadi ben cahilim tamam bu adamda mı cehalet içinde?
bakin bunla baska 69 dan sonra gonderilen hatta bircok ulkenin gonderdigi uydular var zaten :) yani koloni niye kurulmadi su var mı yasam var mı bunlar baska konular neyse az daha sana ciddi ciddi cevap yazacaktim neyse :) uyu sen uyu belkide uykusuzsun iyi gunler :)
Uzay da yok o zaman demişsin o ucuz ironi sanatını katarak. evrenin zemini dünya , uzay boşluğu diye bir şey yok. Evrenin çapını kim nasıl ölçmüş Allah aşkına biraz düşünmeye davet ediyorum! . Biz uzayda küçücük boş değiliz . senin gibi her verileni yutan küreci zihniyet dünyamızın evrenin zemini olduğunu yani düz dünyayı öğrendiğiniz zaman insanın ne kadar değerli ve uzayda başı boş olmadığını anlayacak. dünyamız düz ve evrenin zemini. Dönmüyor sabit.
bizi uzayda o kadar küçücük göstermeye çalışıyorlar amaçları insanların kendini değersiz ve boşuna yaratılmış hissine kaptırmak. Dünyamız düzdür ve uzayın zeminidir önce bunu bilmek lazım. öğrenmenin yaşı yok düz dünyayı araştırmanız lazım
dunya degil insanlar yuvarlak
Amerika Japonya'yi nasil bombaladi o zaman a.. q
Evrende düz mü peki 😂
Evren diye bir şey yok galaksiler yalan. güneş ay ve yıldızlar dünyanın içinde yer alır bilinenin aksine dünyadan çok daha küçükler en tepede de gök kubbe yer alıyor
evrenin zemini dünya , uzay boşluğu diye bir şey yok. Evrenin çapını kim nasıl ölçmüş Allah aşkına biraz düşünmeye davet ediyorum! . Biz uzayda küçücük boş değiliz. senin gibi her verileni yutan küreci zihniyet dünyamızın evrenin zemini olduğunu yani düz dünyayı öğrendiğiniz zaman insanın ne kadar değerli ve uzayda başı boş olmadığını anlayacak. dünyamız düz ve evrenin zemini. dönmüyor sabit.
Peki gece gündüz neden sıralı şekilde geliyor hocam, düz olsak herkes aynı anda ya gece ya da gündüz yaşamaz mi
Güzel soru! bunu nasanın iddia ettiği devasa güneş boyutunu düşünerek sorguluyorsunuz ve vhaklı olarak mantıksız geliyor ancak! biraz önce de belirttiğim gibi güneş dünyadan çok çok daha küçüktür 110.994 km² kadar yani yunanistanın bile yüz ölçümünden daha küçük.. sorunun cevabı gece gündüz olayı dünyanın güneşin etrafında değil güneşin yer kürenin üzerinde bir tam tur atmasıyla oluşmaktadır.
Güneşin yer yüzünün üzerinde bir tam tur atmasıyla oluşmaktadır. o halde aynı anda birden fazla ülke nasıl aydınlanıyor diyecek olursandan da? cevabı basit güneşin yükseklik konumu ve yeterince uygun açıda bulunmasıyla ilgili
Alakasını merak ettiğin konuyu belirtiesen daha kolay yardımcı olabilirim?
Kısaca ve basit bir özetle gece ve gündüz güneşin dünyadan küçük olması ve etrafında dolaşmasıyla meydana geliyor. güneş dünyanın her yerini aydınlatacak büyüklüğe sahip değil
Güneşin dünyadan nasıl küçük alıyor 😂 küçük olan şey bizi nasıl bu kadar etkiliyor
Dimi yaa
Haklısın, dünya üçgen, insanlar da yamuk.
Snsksjslshslshssk
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş