Dünya Düz
Dünya yuvarlak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

düz ama milletin beyinlerini okullarda nasa palavralarıyla yıkadıkları için yuvarlak zannediyolar. bu konuyu ciddiye almayıp dalga geçen koyun sürüsü dolu ülke. oysa fiziken suyun bükülemeyeceğini bilen bir kişi 4 de 3 ü sularla kaplı yeryüzünde o suların yamulamayacagını bilir. su sadece bulundugu kabın şeklini alır, düz olmak zorunda. ortada bir kap olmadıgına göre bu defa hemen olayı yer çekimine bağlıyan tayfa ortaya çıkıyor : ) yer çekiminde bile manipülasyon yapıyorlar. ispatı nerde diyoruz? newton'ın kafasına ağacın altında otururken elma düşmüş de öyle bulmuş yer çekimini diyolar :D masallar hiç eksik olmaz ve bilim diye de yuttururlar. yer çekimi olayı çok belirsiz bir olay. onun adına kütle çekimi diyenler de var hatta bir bilim dergisinde yerçekiminin iptal oldugu falan anlatılıyordu : )) olayın aslı civa gibi ağır olan maddelerin özkütlesinin fazla olmasıyla yere çakılması ve hafif olan helyum gibi gazların özkütlesinin çok hafif olması nedeniyle yukarı doğru gitmesi. Cevabımı yoruma kapatıyorum ki sabit fikirli sığ düşüncelilerle ugraşıp vakit kaybetmiyim diye.
Dünya düzdür diyen yoksullara sesleniyorum; bu belgeseli izlerseniz anlarsınız bakalım düz mü değil mi diye. Tabii düz diyenlerin çoğu okumamış ve bilgisiz insanlar olduğu için bu belgeseli anlayacak İngilizceleri'de olmayacak. Anlayana artık...
Cevap
6Cevap
Üstad bile demiş.
Sanası banası yok dünya yuvarlak. Gördün mü diyenlere cevabım gördüm.
Dünya yamuk bence. Düz değil tam yuvarlak da değil.
Bence Yuvarlak ya🥺
Bana göre elips
Olips
Yuvarlak
Yuvarlak
Dünya 2 bacak aramda
Kare
Benimki tepe taklak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?