benim nacizane görüşüm " Kahrolsun Amerikan Emperyalizmi" çok üzüldüm böyle bir lideri ezik göstermek

Clinton başkan olduğu dönemde abd barışçıl bir politika izlemiyo muydu hiç savaşa girnediler kü o dönem
Irak a abd iki kez girdi ikisinde de başkan bush tu diye biliyorum ilkinde babası ikincisinde oğlu yanlış mı biliyorum
Hangi Amerikan Başkanı döneminde Barış yapılmış ki
Irak Savaşı 2 kere olduğunu ve bunun öncesinde İraka müdahale için Turkiyeye tekliflerin gittiğini bilmiyor musun?
Tuhaf olan, yedi düvele kafa tutup Amerika'nın ambargosuna rağmen Kıbrıs'ı fethedip Apo'yu yakalayan ve PKK'yı bitiren Ecevit'in meydanlarda Şiwan Perwer ile "megri megri" söyleyenler tarafından eleştirilmesi. :D
Zoruna gidiyor çok
Onların , kendileri 6. Filo İstambulfa K*rhande Sefahat surecekken kendileri 68 kuşağına saldırıp Namaza durdular 6. Filoya
hayirr
Cevap
7Cevap
Ya ne alaka.. konuşurken ellerini ağlayabilir bu kişinin davranışlarıyla alakalı.. ecevit öyle aktif biri değilki normaldede biri karşısına çıksa ve ecevit konuşsa emin olun ellerini yine bağlar biraz sıkılgan bir tipte diye düşünüyorum ecevit için
Bunlar derin konular Burdan konuşlacak konular değil.
Çok konuşulacak konu var
mikrofonun karşısına geçip o zamanın cumhurbaşkanı bana anayasa kitapçığı fırlattı dedi ve ağladı. işte ondan sonra kıyamet koptu ve enflasyon yüzde yüz yirmiye çıkmıştı. Allah o günleri bir daha yaşatmasın.
Bence Ecevit burada üzülünecek, küçümsenebikecek hiç bişey yapmamış.
Asıl beyzbol sopası ile verilen pızları hatırlamak gerek, onlar daha rencide edici.
Ecevitten Kaynaklı değil, Amerikan Yönetiminden Kaynaklı. bu fotoğraf anında Servis edildi.
Amerika'nın üslubu bu, şaşıracak bir durum yok.
Bu ülkeyi Amerika'ya bu kadar bağımlı hale getirenleri sorgulamak gerekir.
Bu tutum gittikçe de dozu artarak devam ediyor.
Bakmayın dünya lideriyiz söylemlerine, onlar iç siyasete yönelik yalanlar.
Bu lidere çok haksızlık yapıldı.
Aynen öyle
:)). ezdırmeseydı
Merak etme ezdirmedi , Birielirn kuyruğuna çok bastigi için öcünü almaya çalıştılar
Emin misn ezdırmedığıne iyi bak resimlere kimin kuyruğa basmışlar da böyle öc almş
Doğru Kıbrıs çıkartması yaptığı zaman kimler havladu
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar