AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
Haketmis ortaokula kadar dusmemeli boyle seyler... Lise ye kadar da dusmemeli...
Tamam bunların daha beyni çıkmamış yaptıkları iyi bişey değil ama beyni çıkanların yaptığı da doğru değil. Çocuk daha bunlar 4.5 yıl ne demek yuh
Biraz fazla ağır olmuş. Umarım Yargıtay bozar. Tecavüzcülere bu kadar ceza verilmiyor. Ensar Vakfı unutuldu.
O zaman TV deki sevisme öpüşme sahnelerini yayinlayanlari da halise atsınlar. Millet sokak ortasında yapıyor herşeyi onlara laf yok. Bu ülkede adalet duvarda yazan yazıdan ibaret sadece..
Olay opusme olayi degil. Bu olayi videoya cekerek 13 yasindaki kizi tehtid ve santaja maruz birakmak.
Onada RTÜK'ten ceza geliyor zaten
Olayın içeriğini bilmiyorum doğrudur. RTÜK işine gelene ceza veriyor
Neler neler yapılıyorken bunun için bu kadar ceza verilmesi... Ne denir buna?
Birde şöyle düşünün o kiz sizin kızınız ise?
Başka önemli, kötü, akıl almaz şeylere çok az cezalar veriyorlar bence abartmışlar
Cok saçma salakça adil değil öpmek öpüsmek suç olmamali
Hem dosyayı hem de yasayı bilmeden buna yorum yapilmaz.. sadece uydurma bilgi ile ahkam kesme olur
Öyle bir adalet sistemimiz var mı tecavüz edene salıyorlar okul okuması gereken çocuğu üstelik kızın rızası olup öpen bir çocuğu hapse mi attıniz cidden
Bizim lisede hamile çıktı 6 tane umarım bana bulaşmazlar
Zorlama veya taciz yoksa sacma bir karar
Esini sevgisilini doven 3 ay bile ceza almiyor
Türkiye'de böyle hızlı bir adalet sistemi yok mantık hataları çok bence eksik bilgi var
Yaşlara daha büyük olsaydı cezayi yanlış bulurdum ama daha ne bu yaşta yavrum kendinize gelin
Sadece öpüşme değildir
Şeriat geloyeahhhh hemen önlemek gerekiyeaaahh
Geri kafali yobaz. Orasi okul se. ks yuvasi degil. Haberi nerenle okuyorsun. Sana santaj yapsalar hadi hadi ohhh mu diyiceksin?
Zorla mı öpmüş yani
Heralde zorla. Goruntuyede cekmisler. Ayrica rizasi olsa bile tck ya gore 18 yas alti kizla iliskiye girmek suc. Indirim olmasinin tek nedeni cocukta 18 yas alti.
Zorla olduysa tamam ceza alması gerek ama bazen kızlar kuyruk sallıyor filan ama kız bunu tanımayıp bu çocuk durduk yere zorla optuyse kızı tanımadığı halde ceza alması gerek ama 4 yıl ağır olmuş çünkü bence hiçbir çocuk suçlu değil onları bu hale sokan büyükler suçlu, örnek gosteremeyenler suçlu bence ve o kadar pislik oluyor da ceza almıyorlar örneğin sosyaldan tacizler de hasar bırakıyor ama onlara birsey olmuyor, sosyal medyalarda sapıklık yapanlar da vatandaş yani bence çok saçma olmuş bu ceza
Iyi guzelde asil bunu zaten bu yuzden desteklemek lazim. Simdi bu cocuk berraat etse ne olur? Okulda sek. s yiyismek serbest olur. Ozaman ogretmenler kiz cocuguna taciz eder bu cezayi emsal gosterir o ceza almadi ben niye aliyorum der. Sapiklarin olusmasinin nedeni baski ceza filan degilaksine cocuklarina bir ceza veremeyen sus bile demeyen anneler babalardir. Kimse okuluda devletide suclamasin. Turkitede adam gibi anne baba olsa ortalik sapikla dolmazdi. Devletin hakimi dogru ceza vermis okul okumak icindir yiyismek icin degilki
Evet burada soyle birseyde var. 18 yas alti bir kizla kizin rizasi bile olsa yiyismek tck ya gore suc. Bunun suistimal nedeni yapilmasi olabiliyor. Dedigin gibi liseli o.. pu dolu ortalik resmen kuyruk salliyorlar. bir orta yol olmasi lazim
Bu olay tacize girer ve bunun cezası olmalı tamam, ama ikisininde niyeti varsa bu suç olmamalı çünkü herkes kendi bedenine hakim istediğini yapar, okul tamam okuma yeri ama bunun okul dönemine zarar vereceğini sanmam nice başarılı insanlar gördüm sevgilisiyle öpüşen filan ve nice namus bekçileri gördüm ancak onun bunun dedikodusunu yaparak kin nefret süren oraya buraya ki bu daha zararlı bence
Iyide o kiz simdi butun okula rezil oldu. Belki sevdigi cocuk vardi? Bu kiz o.. puymus dedi belki. Artik sevdigi cocukta ona yuz vermez. Verende bu o.. puyla bide ben yiyisim der. Kizin yerinde olsan ne yapardin?
Isin icinde video olmazsa tammda video var ve duymuyanda gormuyende kalmamis sıkınti orada.
Sevgilisi bunun yüzünden ayrılacak ise zaten hiç sevgili filan da olmasın yani o onun kalpsizligi kız burada masumsa ve hiçbir şekilde öpen erkeğe umut filan vermediyse erkek tamamen tacizde bulunduysa suçlu ama benim bildiğim bazı kızlar erkeklerle oyun oynuyor filan yani anlatabildim umarım, kızın yerinde olsam ve suçsuz olsam tanımadığım birisi beni öpse filan tamam ruhsal sorunlarım olabilir psikolojik filan yani ama kız tamamen masum mu orası da var, o yaşta ben hiçbir erkek görmedim gidip küçüklere taciz eden yani ondan dolayı yetersiz bilgi nedeniyle tam karar veremedim
Zaten bana da birsey yapmadığım halde o. Rpsu damgasını yedim yani insanların ne dediğine kulak asmamali
Haklisin iste suistimalde olabilir olayi tam bilmedigimizden goruntuye gore konusuyoruz. Sahsen ben tenha yerde kiza denk gelsem yolumu degistririm. Ya imdat diye mahsustan bagirsa bu devirde linc ederler adami parcami yerden cimbizla toplarlar. Toplumu bilerek birileri geriyor.
Aynen öyle ben şahsen hiçbir erkeği kuyruk sallamayan kıza birsey yaptığını görmedim genelde kız bir şekilde ateşi veriyor ondan sonra erkek yavaş yavas salça oluyor ama bu oyun gibi algılanıyor ama tabi olabilir yani bazı erkeklerin suçsuz bir kıza sapıklık yapması bana oldu mesela birisi öptü beni dalga geçer gibi yani bilmiyorum bu olay için yeterli bilgimiz yok ondan dolayı ne desem boş
Sana ondanmi o.. pu dediler?
Hayır bu olay ortaokulda oldu bana lisede dediler oysa kimseyle konuşmadım bile herneyse, bak haber bu bu gerçekse burada kızın da niyeti varmış yani taciz değil ve bence 13 yaşında bir kız aptal değil yani ben o yaşta aklım herseye çalışırdı yani bak işte al oku www.google.fr/.../16-yasindaki-cocuga-opucuk-cezasi-2161438-amp
Hmm ferodemi ismin
Hayır ama bunu konuyla ne alakası var
Bilmem merak ettim. Nedenki yasakmi sormak 😁
Bu arada sanakaba davrandigim icin ozur dilerim. Ortalik sapik kayniyor.
Konudan ayrılma hızın ışık hızını geçti galiba güldüm
Önemli değil evet sapık dolu
Ikizler burcuyum cok normal 😁😁 hizli yasa genc ol demisler 😂😂
😄😄
Ayni dk icinde hickirikla agliyip kahkaha ile gulebilirim 😂😂 hic sevmiyorum huyumu cunku cok yanlis anlasiliyoruz :((
Onu bende yaptım 😄ama yengecim
😂😂😂yengecler fenaa. Ve anlastigimiz burc ya :))
Aynen hiç sevmiyorum yengeç olmayı
Olsun olsun genede iyisin sen :)
Sağol 🙂
Tkp atsan arada konussak olmazmi 😁
Bacak kadar çocukların yaptığını ise bak ya
Böyle bir zaman da artık be duysam şaşıramıyorum cidden.
RABBİM ıslah eylesin İNŞALLAH
eğitmektense hapis cezası vermek..
iyi olmuş Adalet arada bir tecelli ediyor şükür
Namus bekçiliği online
bir öpüşmeye bu ceza verilirse
Bu kadarı da fazla olmuş bence
Bir yerlerinizden yalan haber uydurmayın...
Türkiye nin geldiği duruma bak deyip susuyorum.
Bu sistemde tek yapabildikleri bu zaten
Nedir şu kayıt altına alma merakı!..
Öpüşücek yer mi kalmadı
Harbi 3 - 4 saat sonra okul cikisi falan opusseler hayatlarindan 4.5 yil silinmiyodu.
Tek sebep bu değildir bence
Tecavüz eden varlıklar bu kadar ceza almıyor
tamamen sacmalik oldigunu dusunuyorum
Çok iyi olmuş
Agaç yaşken egilir diye böyle yapmış olmalı
Onlar daha çocuk ya ne hapis cezasi fazla olmus
Öpüşen çocuklara hapis mi? Vah benim güzel ülkem.
Detayı oku
Seninde kız kardeşinin videosunu çekip şantaj yaparlarsa aynen böyle davranırsın
@ByDemokratt haber başlığı? İlgi çekmek için yapılan yalan başlık demek.
Ben başlığı okuyup dalmıyorum.
Ayrıca kim öpüşmüşte içeri tıkmışlar.
Biraz mantık.
@ByDemokratt başlık gayet açıklayıcı olmuş. Kardeşim, öpüşen genci hapise atmışlar. İçeriğini okumama gerek var mı?
Bir algı yaratmış dikkat çekmek istemiş
@ByDemokratt bak algı ne hale geldi? :) Bu haberle ben halen öpüşen gençlerin hapise girmiş olduğuna inanıyorum.
😂😂
Çok verilmiş 1 sene yeterdi:)
oha vala varmıydı türkiyede böyle cezalar
Doğru bir karar
Türkiyede şu sorun var okuduğunu anlayamama...
Öpüşmek için 4.5 yıl verilmemiş.
Sanaldan tanışan bu çocuklar.
Buluşuyorlar.
Erkek olan kızı öperken arkadaşlarıda onları gizlice video ya alıyor.
Sonra bu video sanal aracılığı ile kendi aralarında paylaşıyorlar.
Olay mahkemelik oluyor.
Kızı öpen tuzağa çeken sapkın erken 4.5yıl ceza alıyor.
Santaj cinsel istismar tehdit var ortada.
BU ARADA EKSİLEYEN DİŞİL BİREY NEYİN KAFASINDASIN CAHİL.
Doğru karar
Zina yerimi okul ceksinler cezasini
haketmis
Yanlış
İyi olmuş
👏👏
Olayın iç yüzü vardır öyle öpüşmeyle hapis almaz
laiklik elden gidiiiiyeeeaahhh
İyi olmuş şerefsize
Çok gereksiz
İyi olmuw
Daha agırı verilmeli