Şu memlekette o kadar çok kötü örnek varki; İyi bir örnek teşkil etmesi için kamuoyunda duyulması çok önemli. Bu mantıkla şayet şov yapıyor diyenlere kesinlikle katılmıyorum.
İlaveten; Şov'u insan kendisi yapar. Lakin bu haberlerin tamamı insandan insana fısıldayarak yayıldı.
Akil insanlar hak huzurdan barıştan bahsetmişlerdi. Doğu illerimiz kevgir olurken; Şehitlerimiz ailelerine kavuşamadı. Birazda onlar yardım etseler ya?
Buna reklam diyenler, akillerin bu yaptığına ne dedi ki?
Ben ve birkaç dostum bitirdiğimiz lisenin adına bir vakıf kurup hem okulumuzu hem de okulumuzun fakir öğrencilerini desteklemeyi düşünüyoruz. Bu yıl içindr yapacağız bunu. Ayrıca son on senede 3 tane üniversite öğrencisine her ay düzenli burs verip mezun olmalarına yardımcı oldum. Zengin de değilim. Kendi yağıyla kavrulan biriyim. Yeter ki insanın gönlü zengin olsun.
Aslında bazı şeyleri bir yerlerden beklemek yerine kendin adım atmak çok daha doğru ve güzel bir davranış olur Mesela günde bir paket sigara içen bir insan ayda 400 TL’yi yakıp dumanı havaya savuruyor. Bu parayı yakıp havaya savurmak yerine bir öğrenciye destek olarak versek 400 TL fakir aileler için çok büyük paradır Aslında yardımseverlik ya da bir fakir öğrenciye destek olmak görüldüğü gibi hiçte zor bir şey değil Kaldıki gücün 400 değilde 200 TL vermeye mi yetiyor fakir öğrenci için 200 TL’de büyük paradır
Leşlerin alayı da şov demiş. Bunun şov ile alakası yok bir kere. Adam elinden geldiğince her kesime yardım yapıyor mu? Yapıyor. Tamam bitti. Sezen aksularınız yıldız tilbeleriniz veya aleynalarınız falan ne halt ediyor? Rahmetli müslüm gürses te böyle yapardı ama o gizli gizli yapardı. Haluk ise dernek kurdu Ahbap , sadece kendisi değil yardımcı olmak isteyen herkesin de katkıda bulunması için. Böyle adamlar topluma örnek olmalı işte. Edismiş, murat bozmuş aleynaymış bunlar alayı cacık.
Zengin var lakin bu konuda Haluk Levent kadar duyarlı olanını, çaba harcayanını görmedim yakın geçmişte. Gerçekten takdir ettiğim ve takip ettiğim bir insan kendisi. Sanatçı kimliğini bir kenara bırakırsak da gerçekten örnek alınası bir insan, çoğu devlet büyüklerinin yapmadığını yapıyor.
Şov diyenler. Bu adami çocuklugumdan beridir tanirim. Ta o zamandan beri iyiliksever bir adamdir. Ha illa ki şov diyecekseniz. Digerleri de iyilik yapsin da varsin başkalari şov desin.
Vardır elbet ama biz bilmiyoruzdur. Ayrıca kimse kimseye yardım etmek zorunda değil, zorundalık duyularak yapılan yardımdan herhangi bir hayır görülecegini sanmıyorum. O yüzden akil insanlara ya da zenginlere seslenmek mantıksız geliyor. Çünkü zaten içinden gelen yardımcı oluyor
Gonul ferahligi ile "iyi bilirim" diyebilecegim birisi. Sitenin yas ortalamasinin cok uzerinde bir suredir populer kulturun icinde ama hakkinda sadece iyi haberler hatirliyorum. Konserlerinde de cok samimi ve icten. Adam.
Reklamın iyisi kötüsü olmaz memlekette albüm satışı 0 Allah'a şükür albüm yapanda yok ne yapsın 50 trilyon verse böyle reklam yapamazdı diye düşünüyorum iyilik kim yaparsa iyidir
Bu kadar basit değil hiç bir şey, ne o adam sadece pantolon için intihar etti nede sadece Haluk Levent var, medyanın yönlendirmesi ile sadece gündem kazanıyor yazık
Diğer sanatçıları diğer iş adamlarına belki de idol olmak istedi? Ben yapıyorum siz de yapabilirsiniz ideolojisini aşılamak istedi belki.. bunu bilemeyiz... ama yapılan şeye saygı duymak lazım
@Objektifsöz eğer kendi tarafımızda değilse çamur atmamız lazım (!) Aaa olurmu öyle. İyi bir şey yapsa bile "-tü kaka" dememiz lazım (!) Bir çapanoğlu muhakkak aramamız lazım (!)
Yapılan şeye lafım yok kimsenin lafı olamaz o ayrı.. ama ben ineği satın aldım, ben onu aldım, ben yaptım , biz gittik kimse gitmedi, ben yaparım, yine biz gibi nidalarla yapılmaz her iş.. öyle olursa amacının dışına çıkmış oluyor ibreyi kendine çekmiş gibi oluyorsun. Bir sürü ünlü var ne yardımlar eden ne bağışlar yapan ama bunu gazeteden haberlerden değil, sağdan soldan kulaktan duyduk gördük.
İyilik bulaşıcıdır , emin ol o kadar iş adamı , ünlü yardım ediyor olsa idi dediğiniz gibi bu kadar yoksulluk olmazdı ülke de... bana sorarsanız ben yardımını da yardımını gizli yapmamasını da destekliyorum , bir idol oluşması yönün de..
Kesinlikle. Emin ol diğerleride yapsa onlarda duyulur. Ben kişisel olarak Haluk Leventi kutlarım. Senin dediklerin gerçek olsa. Emin ol haluk leventten kat be kat üstünler var. O ulaşmadan ulaşamıyorlarsa. Yapmıyorlar demektir. Bu kadar basit.
En İyi Cevaplar