Ünlü modacı Nur Yerlitaş az önce kaldığı hastanede hayatını kaybetti. Kendisi geçen yıl beyin ameliyatı olmuştu. Ona dair en çok "kuş öldü beybi" demesi aklımda kaldı. :( Allah rahmet eylesin
#NurYerlitaş <3
#NurYerlitaş <3
Yakından görmek nasip oldu o programında izleyici idim kuliste gördüm kendisini 2 kisi koluna girmiş zorla götürüyodu o kadar kısa boylu ve kilolu idi ki nefes alması bile zorla oluyodu ve makyajsız halini gördüm ben her kadın güzeldir cirkin kadın yoktur ama göz torbaları agzına kadar iniyordu nerdeyse baya yaşı vardı bence çarpıtıyolar magazinde kadın kilodan ve düzensiz uykudan hastalandı bence Allah rahmet eylesin
Cevap
165Cevap
Diyecek pek bir şey yok. Allah rahmet eylesin, Allah günahlarını affeylesin demekten başka bişi diyemem ölünün arkasından konuşulmaz nede olsa.
Dinci tayfa sevmez, googledan bak.
Kıyafetleri güzeldi
Allah rahmet eylesin
"Ne yapayım Allah Allah şehitler mehitler aman yeter" deyip, pervasızca benim Mehmetciğimi hiçe sayan, jüri üyesi olduğu yarışmada 7/24 masanın kenarında rakı, şampanya içip edepsiz bir lisan kullanan "müsvettenin" tekiydi. Bu ve bunun gibileri çok zorlu durumlar bekliyor ahirette; benim için ha varlar, ha yoklar...
Beyin kanseri olduğu için beyninde tümör vardı. O tümor insanın ruhunu, düşünce yapısını değiştiren bir şey. Bilinçli yapılan bir şey değil yani.
@Öğretmenkızz 3.5 sene oldu o acıklamaya.
Ulu orta edepsizce içki içip, ona buna saldırmasına da 5-6 yıl ve evvelindendi.
Bahsettiğiniz durumun dışında olmasa inanın yazmazdım.
O yüzden ben bunun arkasından rahmet okumam
@Öğretmenkızz rakıda bilinçli yapılan bir şey yani açtırmayın ağzımı !
İnanmıyorum ya çok üzüldüm. Aklımda çok duygusal bir kadın olarak kaldı. Hepimiz tanıdık bir şekilde düzenli takip etmesek de izledik moda programlarını.
Hoş, eğlenceli ve çok kırılgan bir kadın olarak kaldı bende. Bir de Orhan Gencebay hayranı olduğunu biliyorum nedense. Üzüldüm cidden.
#NurYerlitaş Allah rahmet eylesin.
Ünlü olduğu 😂😅
Allah ne yapacağını bilir rahmet dileyemiyorum moda adı altında dünya kadar pisliği ekranlara çıkardılar şehitlerimizi hafife alan sözler sarfetti şu görünüşüyle iğreniyordum ondan ama kötüde bişey söyleyemem layığı neyse Allah onu gösterecek ona zaten
Ölüden şeytan bile el çekermiş az önce twitter gündemine baktım da herkes hala şöyle demişti böyle demişti diye hayatta olmayan kadını linç etme derdine düşmüş. Toprağı bol olsun, Allah rahmet eylesin. Güzel gözleri ve kuş öldü baby deyişiyle aklımda kalacak..
Allah rahmet eylesin kimi insanlar kendini Allah yerine koyup hüküm veriyor şirk koşuyor
Kimin cennetlik Kimin cehennemlik olacağı Allah'ın bileceği iş ama şunu bilmek gerek tek affetmeyeceği kul hakkı ve kendini Allah'ın yerine koyup hüküm vermek yani şirkburda ölen birinsanın arkasından konuşup kul hakkına giriyorsunuz dedikodu vesvese yapıyorsunuz birde Müslümanım diye geçiniyorsunuz. Bu sadece bir . örnek
Hoş olmayan anılar bıraktı kendisi bizlere, bilhassa aziz sehitlerimizi hafife alması olayını ne affedebiliyorum nede unutabiliyorum. Isin gerçeği rahmet dinleyemiyorum rabbim bilir iyisini gunahlarini affetsin 🤷♀️
Cok guzel bir yorum
Herkes şehitlere laf söylemesini eleştirmiş sosyal medyada ama kadın zaten açıklamasını yapmıştı sonra öyle hatırlıyorum. Ne olursa olsun hastaydı ve vefat etti. Şeytan bile elini çekmiş kadından bazıları hala uğraşıyor. Yapmayın rahmet dileyin geçin. Mekanı cennet olsun
Vaktinde “Amaan neyapim Allah Allah şehitler mehitler aman yeter” dediği için şimdi bende “Amaan neyapim Allah Allah, nur yerlitaş mır yerlitaş amaan yeter” diyorum
Allah ameliyle muamele etsin
Şehitleri umursamamıştı. Lakin unutmuştu ki şehitler hiç bir zaman ölü olarak sayılmaz. Ama Nur şuandan itibaren ölü olarak listeden dahi silinmiştir. Ülkemize hayırlı olsun.
VAllahi arkadaşlar görüyorsunuz, ister şah olun ister padişah ya da isterse bu gün kime giydirsem programında juri olun fark etmiyor. Ecel adamı gelir bulur. O yüzden hiç bir zaman ve mekanda havaya girmemek lazım. Eccik mütevazı olmak lazım.
Şu yorumlara baktımda ne kadar boşsunuz siz ölen insanın arkasından atıp tutmak kolay tabi çünkü öldü artık eğer bir suç işlediysede Allahla onun arasında sizin hiçbirinizi ilgilendirmez ne dediği ne yaptığı dönünde kendi hatalarınıza bakın.
Ülkeye katkıda bulunmayıp şehitlerimize dil uzatması geliyor aklıma. O katıldığı kalitesiz programdaki kızlarla karıştırdı bir anda türk askerlerini edepsiz karı. Ciao kakao 👋🏼
"Amaaan şehit mehit bizene diyip" eğlenceye devam ettiği o saygısız, bencil, ukala, nankör hali hala aklımda. Zerre kadar sevmediğim ve zerre kadar üzülmediğim bir canlıydı, ateşi bol olsun.
Amin
capslerde yaşıcak
Böyle imansız kadınların toplumdan gitmesi gerçekten beni sevindiriyor. Bu itlerden dolayı binlerce masum kızımız açıklığa, saçıklığa, çıplaklığa özenip bu ülkenin genel ahlakını bozuyordu. Şimdi cezasını çekecek! Hadi bakalım...
Şehitler ölünce ay şehitler mehitler diyen kadın mı? Zerre umurumda değil.
Üzülmedim. Zirâ hiç sevmezdim. Ardından ne kötü konuşacağım, ne de duâ edeceğim. Allah askerlerimize zevâl vermesin. Vatanımızı toprağımızı korusun. Âmin.
Allah taksimatını affetsin.. ama direk şehitler için söylediği sözler geldi aklıma... hiç hoşlandığım bir insan değildi kendisi
gifleri ile tanıdığım bir ünlüydü. bir kere programını izlemedim, bir kere kişiliğini merak etmedim. bu sebepten ötürü her ölünün arkasından edilen duayı edebilirim sadece “allah taksiratını affetsin”.
Her ne olursa olsun Nur Yerlitaş'ın ölmesine üzüldüm, Allah rahmet eylesin.
Onu hep böyle hatırlayacağım:
Bu kadın genç kızları kullanarak zengin iş adamlarına peşgeş geçen onları satan birisiydi ateşi bol olsun hiç üzülmedim.
''Amaan yerlitaş, merlitaş ölmüş napayım'' derdi herhalde kendi ölümü hakkında...
Haberi aldığımdan beri resmen şoktayım çok üzüldüm demeyi isterdim ama haberi okuduktan sonra ülke bir lüzumsuzdan daha kurtuldu demek geldi içimden. Bu çeşit tiplerin ölmesi üzmez beni.
Bu Zamana Kadar Hep Jurilik Yapti Bu Sefer Krndisi Yarismaci Olucak Bakalım Obur Tarafta Jürinin Kararı Ne Olacak
Ölünün arkasından konuşulmaz kötü yorum yapanlara bin kat iade ediyorum siz bir de oruç tutuyorsunuzdur 😂 ölünün ardındam dedi kodu sonra Allah'ım orucumu kabul et hadi lan ordan
İyi ki gebermiş. Arkadaşlar kötü veya sevmediğiniz bir insan öldüğünde iyi ki diyebilmeniz gerekir. Olsun ne olursa olsun öldü allah affetsin diyerek bir yere varamayız çünkü tüm insanlar ölüyor. Her iyi ve kötü insan ölecektir ve bu kadın yaptığı aptallıklarla ölmesi beni mutlu etti
Aklımda kalan en büyük şey halka çok yukarıdan baktığı. Ama diyecek bir şey yok ölmüş gitmiş çok da yorum yapmak içimden gelmiyor pek değerli bir birey değil kendisi
Lise 1 deyken okuldan geldikten sonra işte benim stilim izlerdim. Orda ne kadar normaldi. Hayat o kadar garip ki kadın 2 3 yılda ne hale geldi ve öldü 😔😔 Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin
Ölen birinin arkasından kötü şeyler söylenmez, biz böyle öğrendik. Onun için Allah taksiratını affetsin, mekanı cennet olsun. Bir şey söylememek lazım başka.
Ölüm bir ibrettir. Hani nerde 2. El araba parası çantalar? Hayır sadece öldükten sonra işlediğiniz ameller size fayda sağlar ve herkes söylediği her harften sorumludur: “banane şehit mehit tarzı...”
Harika bir modacıydı.. Sanat camiiasına çok emeği geçti ve özellikle Sibel Can kostümlerinde harkulede bir imzası vardı.. Cok yetenekli ve başarılıydı.. Yazık oldu. Ölümü üzdu..
Nurella- Nerden aldın?
Bahar candan- bir kostüm evinden
Nurella- böyle kostümler satılıyor mu orada
Bahar candan- bu bir elbise
(Neyse gerçekten çok üzüldüm allah affetsin)
Ay banane şehitler falan demesi aklımda kaldı benimde.
Ne güzel demiş bir Acem şairi
Ölüm ne zengini tanır ne fakiri
Allah rahmet etsin...
Umarım öbür tarafta o şehitlerle karşılaşır.
Gerçek anlamda kuş öldü baby.. İyi bir şovmendi. İzlemezdim yourubeda denk gelirdi ama üzdü..
Kimseye kalmiyor iste... Yapmacikta olsan harbide olsan gidiyosun.
Aklımda kalan tek şey şehitlerle ilgili hoş olmayan sözcüklerdi. Ama Allah rahmet eylesin demektende öte gidemeyiz maalesef.
Her gün herkes ölüyor napalım Allah rahmet eylesin yani başka diyecek bir şey yok. Ailesi ve dostları dışında çokta üzülecek biri olur mu sanmam. Hep böyledir ya zaten.
Çok şaşırdım ve üzüldüm sanki ölümsüz gibi kabullenemiyoruz hiç ölüm yokmuş gibi gerçek değilmiş gibi yasıyoruz
Allah rahmet eylesin # üzüldüm şahsen. Ama uzun süredir tedavi görüyormuş. Ameliyat da oldu.
Biraz çılgın biraz deli yaratıcı çalışkan ve Aşk a aşık bekar hiç evlenmemiş ve bunun özlemi içinde olan bir kadın geliyor gözümün önüne.
Pek sevdiğim biri değildi ama üzüldüm yinede sonuçta kendi çevresi için önemli biri idi Allah rahmet eylesin
Çok üzüldüm uzun zamandır hastalığıyla mücadele ediyordu zaten mekanı cennet olsun renkli bir kişilikti
Şimdi duydum. Ani ölüm de insanı kötü hissettiriyor. Allah rahmet eylesin. Her canlı ölümü tadacaktır.
Her canlı bir gün ölümü tadacaktır.. Allah rahmet eylesin ve tüm inançlı müslüman kardeşlerimize son nefeste itikat ile gitmeyi nasıl etsin..
Çokta umrumdaydı sanki gereksizin tekiydi onca gariban açlıktan hastalıktan ölüyor askerlerimiz ölüyor onlar varken buda kimmiş
Ölünün arkasından konuşulmaz ama şehitlerimize hakaret etmişti. Ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Allah sabır versin.
Başlığı 3-4 kez okudum. Keşke gerçek olmasaydı. Çok üzgünüm
Allah rahmet eylesin. Kendisi hakkında fazla bilgim yok.
Şehitlere laf etmişti, o aklimda kalmis. Neyse olunyn arkasindan konusulmaz
Şehitlerimizin ardından ileri geri konuştu ben bir de buna rahmet mi okuyayım yoo olmaz okumam şehitlerimize ayıp etmiş olurum
Sevmezdim, beyin kanseri tedavisi görüyordu. Allah rahmet eylesin.
Tatlı ve neşeli bir kadındı üzüldüm cidden ışıklar içinde uyusun.
@dervisan
Üzüldüm gerçekten. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Şehitlerle ilgili söyledikleriyle kaldı aklımda. Başka da bir şey demem bu kadın hakkında.
Gebermiş, nefret ederdim umarım cennetin kokusunu dahi alamaz.
Sen geberince bizde senin için aynı şeyi dicez
"Babamın dondurma fabrikası yok "repliği geldi aklıma
Selam İnciKüpeliFreud,
Nur Yerlitaş'ı çok eski tanırım, kendisine has bir insandı...
70'li, 80'li yıllarda yurt dışından ithalatın yasak, döviz bulundurmanın suç olduğu yıllarda, risk alarak Milano'dan, Paris'ten valiz içinde getirdiği kaşmir, ipek kazakları, bluzları, bluejean'leri ev ev dolaşıp varlıklı hanımlara satıp çevre yaptı... Sonra Şişli'de kendi butiğini, yıllar sonra da moda evini açtı...
Sadece modacı değildi, çok sosyal bir kadındı...
Çok konuşkan, hoş sohbet, dostlarının her konuda kendisinin fikrine danıştığı biriydi...
Müşterisi olan şöhretli kadınlar için Nur Yerlitaş, modacıdan öte yakın bir dosttu...
Tüm isim sahibi şarkıcılar, sahne kıyafetlerini ona diktirmek isterdi. Ayrıca cemiyet hayatından da çok hanıma elbise dikmişti, dikerdi...
Müşterileri onunla sırlarını da paylaşırdı, hemen herkesin özelini bilirdi.
Çok iyi sır saklardı...
Yıllar öncesinden, televizyonlarda yokken, söylediği sözlerin dinlenilmesine, kendisine danışılmasına, haberlere konu olmaya, televizyon kanallarına, programlarına bağlanmaya çok özenirdi.
Bu ilgi, bu merak ona televizyon yıldızı olma yolunu açtı,
Ve çok önemli bir ekran figürü olmayı başardı...
Ancak, yazgısı böyleymiş; hiç kimse bilemezdi...
Mekanı Cennet olsun...
(Bu konuda web sitemde de bir yazı yazdım, linkini aşağıya ekliyorum; dilerseniz ona da göz atabilirsiniz, sevgiyle...)
Nur Yerlitaş, "Bildiklerim benimle birlikte mezara gidecek" demişti
Teşekkür ederim görüşünüz için Bilal Bey