Böyle insanlara cok ihtiyacımız var elin japonu almanı 2. Dunya savaşında milyonlarca kayip verdi ülkeleri dümdüz oldu tas üstünde taş kalmadi resmen ama adamlar 70 yil hayir cok daha kisa bir sürede 0 dan devletlerini kurdu ve şu anda dünya ekonomisine ve teknolojisine yön veren ulkelerin başında geliyor bizler naptin Atatürk'ün kurduğu uçak fabrikasini kapattik teknolijik olarak ondan sonra hic. ilerleme kaydedilemedi yapilan inkilaplar ve devrimler devam etmedi bir süre sonra da ya kapatildi ya da başkasına devredildi eger o dönemden beri sürekli ilerleme olsaydo o şekilde şu anda milyarlarca dolar değerinde uçakları üretir tarım ve ciftcilikte dunya devlerinin içinde olur bilim de teknoloji de eğitimde ekonomi de dünyanın en önde gelen ülkelerinden biri olacakken durumumuz şu anda bu ben bu hukumete söylemiyorum lafimi genel olarak söylüyorum sağ sol çatışması yapmak yerine her gelen bu ulke için birseyler yapabilseydi işte o zaman gelişmiş bir ülke olurduk
Hadi bakalım bide Abdulhamitin hayatı adlı ders koyarlar. Örümcek beyinli nesil yetişsin istiyor adamlar. Dün dersi koysan nolcak baştaki degismedikce yararı yok.
Tarih tekerrürden ibarettir ne de olsa. Zamanında kanuni avrupada protestanlara destek verip mezhepheri ülkeleri birbirine düşürüp zayıf düşmelerini saglayıp osmanlıyı güclendiriyordu bakın ortadoguda ki mezhepler yüzünden çıkan iç savaşlara da anlayın aslında stratejjnin hiç değişmediğini.
En İyi Cevaplar