Bence kaldırılmamalı sizin görüşlerinizi alayım?...
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Karma Egitimi olmayan bana sadece TEK BIRTANE egitimli bir halk göster. Karma Egitimi görmeyen ülkelerden cikan bir bilim adamini göster bana.
Bunlar gencleri düsünmüyor bunlar Islami düsünüyor.
Onlara göre birsey Egitme ve insanliga karsi ola bilir yeterki Islama karsi olmasin. Sakirtler.
dünyanın ilk üniversitesini karma eğitimi olmayan türkler kurmuştur.
dünyanın ilk haritasını karma eğitim görmeyen piri reis yapmıştır
kimya ve matematik ayrıca fiziği dünyaya tanıtan ve çığır aşan karma eğitim sistemini okumayan türkler yapmıştır.
1000 küsür yıl dünyaya adaletle hükmeden türklerin liderleri karma eğitim görmemiştir.
650 yıllık osmanlı hanedanlığında şuanda türkiyede 1 saatte yaşanan hırsızlık olayı karma eğitim olmayan osmanlıda 650 senede yaşanmıştır.
karma eğitim olmayan osmanlıda gayri meşru çocuk dünyaya gelmesi şuan ki türkiyenin milyonda biri bile değildir.
dünyanın en büyük alimleri karma eğitim görmeyen türklerden çıkmıştır.
vs vs vs...
bak kardeşim bu şu devirdeki hiç bir müslüman ülkesine iyi gözle bakmıyorum yani senle aynı bakış açısıyla bakıyorum şuanki müslüman devletlere. çünkü onlar şeriat adı altında liderlerinin faşizmiyle yötetim yapıyorlar. osmanlıda kadın medreseleri vardı eğitim kadınlarda görüyordu o bilgiyi nerden bulduysan yanlış bulmuşsun her şeye inanma öle. bak bu osmanlıda bir kız okulu link
osmanlı gerçek şeriatla yönetiliyordu padişahı dava edip idamının kararına bile sebeb olabilirsin şeriatta bak bunlarıda yanlış biliyormuşsun aç google amcana sor bakalım fatih sultan mehmetten şikayetçi olan yahudiyi oku bakalım onu. şimdi bırak başbakanı devlet memuruna bir şey söyleyemiyorsun nerede adalet nerede eşitlik. kardeşim benim senin çok okuman çok araştırman lazım bak her konuda çok eksiklerin var kulaktan dolma bilgilerle yaşanmaz.
Fatih Sultan Mehmethan zamaninda yapilacak bir camii insaati icin bir yerde uygun gorulen araziyi fatih istimlak eder. Ve fermanida muhurleyerek istimlak kararini tasdikler. Fakat bu arazinin sahibi bir yahudidir. Bu olay uzerine Istimlak kararini kendine yediremeyen yahudi kadiya giderek koca padisahi sikayet eder.Kadi padisahi huzuruna cikarir. Her iki tarafida dinledikten sonra kadi kararini aciklar:
"Padisahin muhur vurdugu sag eli kesilecek"
Fatih sultan mehmet karara tepkisiz kalip bir tek cumlesine bile karsi gelmemistir.
Bu karar uzerine yahudi "yahu koskoca padisahin elini kesecekler ve bunu sadece benim arazim istimlak edildi diye yapacaklar" diye dusunerek kararindan vazgecer. Kadi fatih sultan mehmete donerek "eger padisahligina guvenipte benim verdigim karara karsi gelseydin $u gordugun topuzla senin kafani ezer seni oracikta oldururdum" der. Kadinin bu cumlelerine istinaden koca sultan fatihte...
"Egerki sende benim padisahligima aldanip farkli bir karar verseydin bende senin kafani kilicimla koparirdim" der.
Yahudiye gelince ...
Bu adalet sistemine ve bu kadar insanliga yuregi ne kadar haz etmistir ki o karar verildikten sonra sikayetini geri alir ve muslumanligi kabul ederek o anda sahadet eder...
iftiralarında boğul kardeşim :) neyse sen bildiklerinle ben bildiklerimle kalayım. selametle.
Tabikide Kaldırılmamalı Eğer Kaldırılırsa Bundan Sonraki Nesilin Hali Ne Olur Erkekler Kızlarla Kızlar Erkeklerle Konuşmamış Olur Çocuklar 20 Yaşlarına Gelince Ne Bok Yiyecekler Çekingenlikten Ölürler Be Hem Bu İnsanlar Sokakta Yürürken Yada Otobüste Tanışarak mı Evlenecekler ?
Belli olmaz yaparmı mı yaparlar artık herşeyi bekliyorum bu düşünce tarzı bizim ülkemizin sonu olacak şimdi böle diyince anlaşılmıyor olabilir ama eğer bu düşünce kabul edilir ve karma eğitim kaldırılırsa yaşlı nüfus artacak genç nüfus azalacak çünkü yeni nesil eğiyim b�ttikten sonra hayat arkadaşı bulmakta zorlanacak
Elbette HAYIR ..
Yakında bir evde 7 erkekle birlikte kalan Pamuk Prenses ile 7 cüceler masalını da yasaklar bu ümmetçiler..
hayır kaldırılmamalı isteyen kız meslek veya erkek meslek okullarına gitsin
Cevap
17Cevap
Yobaz ve sapık zihniyetliler kaldırılsın diyecektir.
Herkesi kendileri gibi düşündüklerinden olsa gerek.
Kadın denilince akıllarına sadece cinsellik geliyordur .
Bence kaldırılmamalı. Gittikçe Arabistana dönüyoruz. Kaçıncı yüzyıldayız?
Bu arada Kaldırılmalı diyen erkekler, gerekçeniz nedir? Burada din ahlaktan bahsedersiniz ama dışarda kadın kız gördünüz mü öküz gibi bakarsınız.
şuanda islam ülkesiyiz diye geçinenlerin hiç biri islamın emrettiği gibi yaşamıyorlar bu yüzden senle aynı bakış açısıyla bakıyorum onlara.
ikizler anne karnında kız erkek şeklinde de olmalı böyle bir durum olursa ikizlerden biri alınmalı .
Abarttılar anasını satım .
Dur bakalim yakinda hatunlarin sokağa çıkması da yasaklanır bu zihniyetler ile.
Kızlı Erkekli bir orası kaldı kalkmasın bir zahmet :D
bence kaldırılmalı millet ona buna aşık olmaktan okul okumuyo kimisi de hocasına aşık oluyo :)
karma egıtım degıl de korumacı egıtım kaldırılmalı bence.. yetişkinlerin kafasındannnn buda bızm nesillerimze dusuyor..
Kızlar erkeklerden daha meraklı karma eğitime ne iş ?
eğitime katkısı olacağı kesin ama bencede olmamalı okadarı fazla olur
turkıyede var zatnekı cumhurıyet donemındede varkı ıstanbul erkek lısesı ızmır kız lısesı ıstanublda ankarada kız olgunlastırma lıselerı zaten varkı... sıyası kımlıgınızle konusuyorsunuz .bende ozgurlukten yanayım amerıkada da avrupada var zaten bole lıseler okullar. kzın erkegın oldugu okullarda mılletın sabah ne akılla okullara gıttıgı asıkar. bugun hangı erkek ıcın suslensem masnıtayla cıkısta bulusacaz... valla bızdne sonrakı nesıl ıyıce zıvanadan cıktı.. cınsellıgın yası 13-14 e dustu
Kızlarla şuanda bile çok uzağız o zaman 1 kız görmeden gideriz
Bunlar çok olmaya başladı ha :@ Hayır tabiki
Kaldırılmayı diye oy veren yobazı çok merak ediyorum.
Bu arada "Kaldırılmalı" yı işaretleyenlerin tamamı erkek. :)
Genelleme yapamazsın bu konuda. Kaldı ki karma eğitim kalkarsa karşı cinse daha bir açlık duyulacak hatta eşcinsel ilişkilerde artış yaşanacak bunu düşünemiyorsan İslam ülkelerinin haline bakarak görebilirsin en azından.
Kaldıracak başka bişey bulamadılarmıki acep 8ı
Kaldırılmamalı.
Hayır devam etsin karmaşıklık iyidir.
Kaldırılmamalı, çok sert konuşurdum da neyse..
Tabikide Kaldırılmamalı
Hayır , kaldırılmamalı !
Bencede Kaldırılmali .
bence kaldırılmalı
Ve Osmanli Bati kadar gelisemedi niye batmistir. Sizlerin anlamadigi 1000 sene önce, 1000 seneyi birak bu ülkede daha 100 sene önce kadinlar egitim bilem görmüyordu.
Biz artik ortacagda yasamiyoruz. Ortacagi bu zamanlan kiyazlayamazsin. Ortacagin standartlarini bu cagda uygulayamazsin.
Cinslerin ayrimi sadece sapikligi artirir. Müslüman ülkelerinde bugün Allahu eckber bagrarak kadinlari tecavüz ediyorlar. Bunun nedeni cinsell aclik.
Kaldırılmamalı kesinlikle
salaklık gereksız
b
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar