Saç Bakım Saçınızı ıslakken mi, kuruyken mi tararsınız? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Saçlarınızı ıslakken mi, kuruyken mi, nemliyken mi tararsınız?#Edamedasaçbakım 💇♀️ #Maruderm 💫 Güncellemeler+1 yıl Güncel Saçınızı ıslakken mi, kuruyken mi tararsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl ıslakken çünkü benim saçlarım birbirine girip düğüm oluyor kopan saçlardan dolayı bu yüzden kuruyken açmak zor oluyor 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl İlk önce havlu yardımıyla iyice kuruluyorum, sonra kurutma makinesi ve tarakla tarayıp kurutuyorum 1 0 Yorumla
havvakrky Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl taramam diyormuşum ama saçım kısa olduğu için pek bakım yapmıyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Saçlarımı Taramam Aslında Islatırım Sonra Havluyla Karıştırıp Dağınık Yaparım Saçlarımı 😏 1 0 Yorumla
Sugarbird Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl ıslakken tararım. kuruyken tarak sürmem 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Kel başa şimşir tarak durumu benimkisi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tarakla işim olmaz kadın değilim 😏 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ne alaka :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
ıslakken çünkü benim saçlarım birbirine girip düğüm oluyor kopan saçlardan dolayı bu yüzden kuruyken açmak zor oluyor
İlk önce havlu yardımıyla iyice kuruluyorum, sonra kurutma makinesi ve tarakla tarayıp kurutuyorum
taramam diyormuşum
ama saçım kısa olduğu için pek bakım yapmıyorum
İlk okuldan bu yana hiç taramadım.
Islakken tarıyorum.
Sadece ıslakken tarıyorum
Saçlarımı Taramam Aslında Islatırım Sonra Havluyla Karıştırıp Dağınık Yaparım Saçlarımı 😏
ıslakken tararım. kuruyken tarak sürmem
İkisinde de tararım
Islakken tararım
Islakken taramak iyidir
Hafif nemliyken tararım
Kuruttuktan sonra tararim
Kel başa şimşir tarak durumu benimkisi
Genelde saçımı ıslakken tararım.
Hangi saçlarımı? 😂😂
Tarakla işim olmaz kadın değilim 😏
Ne alaka :)
Kuru