Evde yapabileceğim egzersizler ile başlamış bulunmaktayım. Sizce plank günde kaç kere yapılmalıdır? Minimum süresi ne olmalı?
Uzun zaman sonra ilk defa yapmama rağmen 90 saniye zorlanmadan yapabildim. Önerilerinizi alabilirim. :)

bence günde 3 kez yapılabilir
süresi ise dayanabildiğiniz ve duruşun bozulacağı kadar olacağı bir süre olabilir
ideal süre 2 dakika olarak görülebilir
geçmiş olsun bu arada kendinizi çok zorlamayın
Teşekkür ederim :)
rica ederim :)
görüş seçimi için teşekkürler :)
3 tekrar yapılabilir. 90 saniye güzel ilk denemede.👏
Teşekkür ederimm 🙂
🥳🧿
Cevap
4Cevap
Ben yoga yaparken 2 set halinde 10 saniye yapabiliyorm bu benm kendi kişisel rekorm
Bu arada bi fenomen ol da kurtulalm ya: )
Nasipte varsa 🤪
Ben 3 set yapıyorum her biri 1-2 dakika
Min süresi şu kadar olmayı diyemem herkes zorlandığı süreden itibaren kendisini geliştirmeye çalışmalı :D
Plank konusunda araştırmalarım sürüyor 😀 yakın zamanda bir bence paylaşabilirim ama KScan'lar pek yardımcı olmadı henüz sjsjsksks
😂 Plank çok faydalı bir hareket Bence bir çok kişiye faydalı olabilir tabi ki ilgilenenlere :)
Umarım yardımcı oluruz :)
Bekliyoruz abicim ✨
Plank aşırı etkili fakat yanlış yapıyorum bi yerlede o sebeple belim aşırı ağrıyor ve seyrek devam ediyorum yinede :(
Doğrusu için ayna karşısında yapabilirsin :)
Rica ederim 😀
10 kere yapıyorum. Her set 2 dakika kadar.. Rekorum 3 dakika idi 😂 Geliştirmek lazım. Çünkü çok dehşet bir hareket..
Faydasını görüyorsundur, ne gibi değişiklikler oldu? :)
Karın kası gelişimini fark ettim öncelikle. Daha 1 aydır başladım her gün yapmaya..
onun dışında bacaklarda da gelişim var, üst bacaklarda ve kalçalarda da işe yarıyor
Ama en güzel yararı kalori yakımı. Bir günde 100 120 kalori arası yakıyorsun 10 dk içinde.
Ben spora da gidiyorum ama gitmeyenler için çok daha faydalı. En azından her yerde yapılabiliyor.
Çok iyiymiş o zaman :) spor dışında da yapılabilecek bir rutinimiz var o zaman.
Haftada 1 gün yapıyorum ben.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar