Spor Paten ya da kaykay seven var mı aranızda? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kimler paten, kaykay ya da parkur tarzi sporlarla ilgileniyor? Güncellemeler+1 yıl Kayak yazmayı unutmuşum Paten ya da kaykay seven var mı aranızda? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Deli_Oğlan Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Ben Bi kere paten de kalçamı kırdım tövbe bir daha yapmam o sporu 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Hadi canim, duruş hatasıydı sanırım Yorumla Deli_Oğlan +1 yıl Yok düşüş hatası.. Ayaklarım yerde kesildi kaldırım köşesine oturdum resmen Yorumla Soran +1 yıl İşte duruşta hata olmasa düşmeyi engelleyebilirdonnn, fena kaza geçirmişsin ama geçmiş olsun Yorumla Deli_Oğlan +1 yıl Teşekkür ederim. Ya aslında aniden oldu. Önüme bir araç çıktı kaçmak isterken düştüm. Yol hafif yokuştu Yorumla Soran +1 yıl Anladim eğer seviyorsan yaptığın kazadan dolayi vqzgecme qma Yorumla Deli_Oğlan +1 yıl Kalçamı daha çok seviyorum :) Yorumla Soran +1 yıl Pekala xjsnx Yorumla
STReril Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Paten yapıyorum ama artistik buz pateni ya parkur denemedim hiç😅 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kaç yıldır yapıyorsun Yorumla STReril +1 yıl 6 aydır yapıyorum zaten yaşadığım şehirde pist yoktu yeni açıldı 8 ay önce falan o da Yorumla Soran +1 yıl Nerde yasiyorsunj Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Buz pateni diğer paten çok rahatsız ediyor beni 0 19 Yorumla Soran +1 yıl Buz pateni mi yapıyorsun doğru mu anladım Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Yani birkaç kez yaptım öyle yapıyorum diyemem Yorumla Soran +1 yıl Sen şu Eneze gidensn demi xjdjdBen de buz pateni yapıyorum bu arada 👌 Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Aynen :) sahilde oturuyorum şu an :) bu pateni çok estetik bırakma bence Yorumla Soran +1 yıl Artistik yapmıyorum ben hokey çalışıyorum 😅Pek estetik olduğumuz söylenemez yani buzda koşuyoruz;dBu arada ben donuyorum sen sahil. diyosun kıskandım yine şimdi 😅 Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Burası sıcak sahildedir kimse yok. Yanımda şortta yok kimse görmeden çıplak denize girmedim var valla utanmadan :)) Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Utanmasam :) Yorumla Soran +1 yıl Of şu an düşünemiyorum denize girmeyi xjsjxjsjx sıcak mı o kadar yoksa sen mi yaniyosum xsjxb Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Hem sıcak hem ben sıcağım :) Yorumla Soran +1 yıl Eyvah eyvah sjsjx Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Cossss diye ses çıkacak :) Yorumla Soran +1 yıl Fazla o kadarı da beya :d Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Takılıyorum :)) Yorumla Soran +1 yıl 😅😅 iyi bakalım Yorumla Öylesine1üye +1 yıl İyi bakalım deyip nere kaçıyorsun sıkıldım burada mesaj at hey :)) Yorumla Soran +1 yıl Mesaj derken özelden mi xjdj Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Ne fark eder maksat muhabbet olsun:) nerden istersen ordan yaz :) Yorumla Soran +1 yıl Sen yazmaya tövbeli misin sjcj n Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Hayır değilim kardeşim yapmıyorum sadece :)) Yorumla
infernoHeRo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Var var 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne yapiyosun Yorumla infernoHeRo +1 yıl Paten yapıyodum uzun süre önce Yorumla Soran +1 yıl Tekerlekli mi Yorumla infernoHeRo +1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben Bi kere paten de kalçamı kırdım tövbe bir daha yapmam o sporu
Hadi canim, duruş hatasıydı sanırım
Yok düşüş hatası.. Ayaklarım yerde kesildi kaldırım köşesine oturdum resmen
İşte duruşta hata olmasa düşmeyi engelleyebilirdonnn, fena kaza geçirmişsin ama geçmiş olsun
Teşekkür ederim. Ya aslında aniden oldu. Önüme bir araç çıktı kaçmak isterken düştüm. Yol hafif yokuştu
Anladim eğer seviyorsan yaptığın kazadan dolayi vqzgecme qma
Kalçamı daha çok seviyorum :)
Pekala xjsnx
Paten yapıyorum ama artistik buz pateni ya parkur denemedim hiç😅
Kaç yıldır yapıyorsun
6 aydır yapıyorum zaten yaşadığım şehirde pist yoktu yeni açıldı 8 ay önce falan o da
Nerde yasiyorsunj
Buz pateni diğer paten çok rahatsız ediyor beni
Buz pateni mi yapıyorsun doğru mu anladım
Yani birkaç kez yaptım öyle yapıyorum diyemem
Sen şu Eneze gidensn demi xjdjd
Ben de buz pateni yapıyorum bu arada 👌
Aynen :) sahilde oturuyorum şu an :) bu pateni çok estetik bırakma bence
Artistik yapmıyorum ben hokey çalışıyorum 😅
Pek estetik olduğumuz söylenemez yani buzda koşuyoruz;d
Bu arada ben donuyorum sen sahil. diyosun kıskandım yine şimdi 😅
Burası sıcak sahildedir kimse yok. Yanımda şortta yok kimse görmeden çıplak denize girmedim var valla utanmadan :))
Utanmasam :)
Of şu an düşünemiyorum denize girmeyi xjsjxjsjx sıcak mı o kadar yoksa sen mi yaniyosum xsjxb
Hem sıcak hem ben sıcağım :)
Eyvah eyvah sjsjx
Cossss diye ses çıkacak :)
Fazla o kadarı da beya :d
Takılıyorum :))
😅😅 iyi bakalım
İyi bakalım deyip nere kaçıyorsun sıkıldım burada mesaj at hey :))
Mesaj derken özelden mi xjdj
Ne fark eder maksat muhabbet olsun:) nerden istersen ordan yaz :)
Sen yazmaya tövbeli misin sjcj n
Hayır değilim kardeşim yapmıyorum sadece :))
Var var
Ne yapiyosun
Paten yapıyodum uzun süre önce
Tekerlekli mi
Evet
Kay kay güzel bence