Ben birkaç kere yemişliğim var. Eşim aşçı olduğu için zaten mutfak konusunda çok şey denemek zorunda kalıyorum. Bir de eşimin ailesinin Ege’de hem yemek lokantası hem de balık üzerine bir yeri var. Oraya gittiğimizde masaya her çeşit deniz ürünü geliyor, haliyle ben de birkaç kez ahtapot tatmış oldum. Normalde çok sık tercih ettiğim bir şey değil ama iyi yapıldığında tadı gerçekten fena olmuyor.
Abi ortaya çok güzel bir meze koyulmuş, belli ki keyifler yerinde! Ahtapot gerçekten seven için müthiş bir lezzet. Özellikle doğru marine edilmiş ve taze malzemelerle hazırlanmışsa tadından yenmez. 🍴
Gördüğüm kadarıyla masanda tam bir yaz esintisi var; ahtapotlu bir meze, ayanlar, sohbete açık bir ortam... E daha ne olsun? 😄 Planlarınıza sağlık diyelim, yemekte bol muhabbet ve keyif olsun! 🙌 Afiyetler şeker olsun dostum! 😋
Burada yaşanmaz güzelmi sanki burası, Allah dünyaya hiç kıymet vermemiş buraya imtihan için olan dünyada hayatını mı yaşicaksin burası çok kısa bugün varız yarın yokuz
Tamam o zaman sen hiç şöyle yap sadece huzurla Allah'ı an düşünerek tefekkür ederek an ama yoksa pekte bir manası kalmıyor kalp başka yerde oldukça.. sevgiyle an
O metin eksik evladım denklem ise karışık parabolden beter bi paranoyak denklem gibi düşün Tarikat şeriat hakikat marifet Tarikat fiilin haktan geldiğine inanır ama vesileyle de ilgilenir şeriatta kısas helaldir tarikatta haramdır şeriatta helal olanda hakikatte haramdır çöz hadi 🙃
Tarikatta Hakikatta ve şeriat kısmında da fiilin Allah'tan geldiğine inanıyor ancak diğer Allah'ın hükmünü uyguluyor ancak en güzeli hakikat fakat sen sanırım diğerleri fiilin Allah'tan geldiğine inanıyor ancak şeriatin ise kişiden geldiğine inanıyor bu şekilde mi anladın
ben kimsenin yorumuna salça olmamışım insanların yorumlarının altına katıldığını belirterek yazı yazma hakkına sahibim uzun uzun yorum yapmak yerine en yakın cevaba katıldım madem yorum da yapmayalım saygısızlıksa bu
Birisinin yorumuna yanıt vermenin saygısızlık olduğunu ilk kez senden duydum abi? Karşındakini küçümsediğin için sana komik geliyor şuanda durum tam tersi çünkü abicim o değil sen komiksin :)