Lise mezunu ama c1 c2 seviyesinde ingilizce konuşan yazan biri iş bulabilir mi, para kazanabilir mi?

Lise mezunu ama c1 c2 seviyesinde ingilizce konuşan yazan biri iş bulabilir mi, para kazanabilir mi?

İngilizcesi iyi olan bir lise mezunu için çeşitli iş olanakları bulunmaktadır:
Çevirmenlik: İleri düzeyde İngilizce bilen bir kişi, çeşitli kurumlar ve bireyler için çeviri hizmetleri sunabilir.
Turist Rehberliği: Turistik bölgelerde veya otellerde turist rehberi olarak çalışabilirsiniz.
Call Center Çalışanı: Çeşitli şirketlerin müşteri hizmetleri departmanlarında çalışabilirsiniz.
Satış Danışmanlığı: İngilizce dil becerilerinizi kullanarak, yurt içi veya yurt dışı müşterilere satış danışmanlığı yapabilirsiniz.
Özel Ders Verme: İngilizce özel ders vererek gelir elde edebilirsiniz5.
Bu iş olanakları, İngilizce dil becerilerinizi kullanmanıza ve aynı zamanda diğer yeteneklerinizi geliştirmenize olanak sağlar. Ancak, hangi işin sizin için en uygun olduğunu belirlemek için yeteneklerinizi, ilgi alanlarınızı ve mevcut zamanınızı göz önünde bulundurmanız önemlidir. Bol şanslar!
Cevap
4Cevap
Otellerde muhakkak iş imkanı bulursun. Veya turizm acenteleri olabilir. Onları geçtim askeriyede de güzel yerlerde çalışabilirsin.
Ben çevirmenlik yapıyorum işime bakıyorum ve üniversite sınavına da hazırlanıyorum. Yapabileceğin max ya oteller de ya da hostes ya da çevirmenlik diye düşünüyorum.
Otellerde veya home office işlerde çalışabilirsin çağrı merkezi vb. Ama bence Amerika yolcusu ol sen daha iyi olur senin için
Net bulursun bu arada. Kendini başka alanlarda geliştirmeye çalışsan o alanlarda da bulursun. Çeviri falan yaparsın yine kazanırsın paranı.
Ben yerinde olsam ydt'ye girerdim ordan sonrası ya çevirmen ya da filoloji okurdum
Turizm sektörünün her alanında çalışabilir. Dil oldukça önemli ve birçok turizm mezununun dil bilmediği gibi bir gerçek var.
Otellerde çalışabilirsiniz.. cevirmenlik yapabilirsiniz.. hatta evde cevirmanlik yapıp parayı kirarsiniz
Internetten başvuru yapıyorsun mesela yabancı kitapları Türkçeye çevirirsin ihtiyaç çok oluyor internete yaz seni yönlendirir
otellerde çalışabilirsin
Çok iyi. Direkt turizm. 👍
hostes ol iyi para vaar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?