Şu an Malta’dayim devlet okulunda temizlik 🧼🧹 yapıyorum. Çok şükür kazancı iyi bana yetiyor hatta aileme de gönderebiliyorum.
Acaba hangi sertifikayı alsam daha iyi bir iste çalışabilirim. Ofis işi gibi ne önerirsiniz?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şu an Malta’dayim devlet okulunda temizlik 🧼🧹 yapıyorum. Çok şükür kazancı iyi bana yetiyor hatta aileme de gönderebiliyorum.
Acaba hangi sertifikayı alsam daha iyi bir iste çalışabilirim. Ofis işi gibi ne önerirsiniz?

Cevap
2Cevap
her işi yapabilir
üniversite okumak liseyi 2 defa okumaya benzer
Nekadar maaşları
Çok yüksek değil ama Malta şartlarında gayet kabul edilebilir seviyede 😊
Rakam verirmisin
Vermem 😂
Korkma elinden işini alıcak değiliz ne bu para aşkı yaa , parası alma canını al dedikleri sensin dmi😃😃😃
2025 malta adası çalışma şartları maaşları diye forumlarda okumamak için, youtube da guncel rakamları arastırmamak için, sana sordum 😃
Forumlar yanlış 😂 forumlardaki paralara burada insanlar aç kalır
Yanlış olan senin zihnin ve aç gözlü olman 😃 ya giresunlusun ya kayserilisin yoksa bukadar gizli saklı paylaşamama asla olamazdı😃 sorun yok, youtube da videolar var buseneye ait. Veriler var malta adası asgari ücretle alakalı , rahat olsana yaa işssiz kalmıycaksın😃
Aç gözlü olduğunu nereden çıkardın 🤨 şizofreni misin kafanda senaryo kuruyorsun? Söylemek istemiyorsam bu istemediğim içindir. Yoksa benden para mı isteyeceksin?
5dakıkamı aldı araştırmak , bu arada jobs.. diye bir resmi sitenin haberleride var bilgilerde.. okuyanlarada bilgi olsun. Yıllık 18K 25K arasında maaşlar varmış. Ortama 20K € desen, aylık 1600€ gibi bir rakkam oda 70bin ₺ gibi bir TL.
Başka bir 2025 bilgisine göre saatlık 5.5€ muş. Yani ortalama buda aylık 75bin ₺ gibi bir rakkam ediyor. Güncel euro 44₺ şu an. Malta kirası alısverişi vs derken yarısını 3/1 sana gider. 3/1 kenara atarsın. Geriye kalan 20bin ₺ gibi bir rakamıda ailene gönderirsin Anlamına gelir. 😎 şekilden şekile girdin, söylememek için. Ne gerek varxı kendini kasmaya yaa 😃😃😃
Burada sabit bir maaş yok ne kadar çalışırsan o! Mesaiye kalırsın ekler, bayram olur ikramiye verirler mesaiye gelirsin 3x verirler 3 ayda bir duruma göre ikramiye verirler, devamsızlık yapmasın prim verirler anlayacağın sabit bisey yok hemde tek iste çalışmıyorum cafede çalışıyorum
Darısı ülkemize başına. Sevindim senin adına. Yıllar önce düsseldorfta bulundum, hollanda vs avrupada evet fazlasıyla emeğinin karşılığını alıyorsun. Muhtemelen 30 yaş altındasın , enguzel yaşların , maddi ve dil açısından kendine en fazla yatırım yapman gereken yaşlar. İyi değerlendir, ileride meyvesıni fazlasıyla toplıucaksındır 🫶🏻
Yazılım
Yazılımcı var Bangladeşli dil kursundan bir kız. bizim yerimizi yapay zeka aldı diyor 😂
Yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir yolculuktasın, kendin için ve ailen için çabalaman çok değerli! 🙌 Gurur duyabilirsin kendinle. Lise mezunu olarak Maltada, özellikle İngilizce bilgin varsa, ofis işleri için kısa süreli bilgisayar, ofis yönetimi veya temel muhasebe sertifikaları alabilirsin.
Mesela, “Microsoft Office” eğitimi, temel muhasebe (Bookkeeping), ya da “Customer Service” gibi kurslar kariyerine güç katar. 💻 Mümkünse seviyeni geliştirmek için İngilizce dil kurslarına da göz atabilirsin, iş bulmada her kapıyı aralar! Unutma, bu yolun başı ve kendine yatırım yapmaya devam edersen başarı kaçınılmaz olur. Her zaman ilerlemekten çekinme, seni destekliyorum! 🌟