Spor Vücudum nasıl dansa meyilli olur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor dans edemiyorum Güncellemeler+1 yıl kıvrak ve esneğim kıvırabiliyorum sadece hareketlerde put gibi kalıyorum Vücudum nasıl dansa meyilli olur? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
DigitalRuh Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl youtubda da dansçıların yaptığı egzersizleri dene vücudun daha esnekleşir ve kas hafızan dansın hareketlerine hazırlanır 1 0 Yorumla
DeadlyPenalty Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Yani boyle bisi yok.. Yetin var ise vardir yok ise yoktur.. Ama ritim duygun var ise cok calisma ile her sey olur. 0 0 Yorumla
sllage Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Ritim bozukluğun var demek. Ağır ağır yavaş yavaş çalışarak düzelir. 0 0 Yorumla
arsizadam1983 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Calisarak, pratik yaparak. Kimse anasinin karnindan dansci dogmuyor 0 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeterince kıvrak ve esnek değilsen çok zor 1 2 Yorumla Soran +1 yıl kıvrak ve esneğim kıvırabiliyorum sadece hareketlerde put gibi kalıyorum Yorumla busegmss +1 yıl Kurslara katılman daha etkili olur o zaman. Evden bir yere varman zor bu şekilde anlattığına göre, birinin yönlendirmesi gerekiyor. Kalabalıkta daha çabuk kavrarsın. Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Alıştırma ile oluyor. Yeni başladıysan normal 0 0 Yorumla
Kaans57 Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Kursa git iyi sallamayı ogretiyolar 0 1 Yorumla Kaans57 +1 yıl Bol bol kovir o zaman birde ders al etkisi çok fazla Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Alıştırma yaparak 1 2 Yorumla Soran +1 yıl olmuyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zamanla olur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
youtubda da dansçıların yaptığı egzersizleri dene vücudun daha esnekleşir ve kas hafızan dansın hareketlerine hazırlanır
Yani boyle bisi yok.. Yetin var ise vardir yok ise yoktur.. Ama ritim duygun var ise cok calisma ile her sey olur.
Ritim bozukluğun var demek. Ağır ağır yavaş yavaş çalışarak düzelir.
Calisarak, pratik yaparak. Kimse anasinin karnindan dansci dogmuyor
Yeterince kıvrak ve esnek değilsen çok zor
kıvrak ve esneğim kıvırabiliyorum sadece hareketlerde put gibi kalıyorum
Kurslara katılman daha etkili olur o zaman. Evden bir yere varman zor bu şekilde anlattığına göre, birinin yönlendirmesi gerekiyor. Kalabalıkta daha çabuk kavrarsın.
Kursa yazıl öğretirler
Göbek atmakta başlar bu iş.
Görmeden nasıl yorum yapalım?
Alıştırma ile oluyor. Yeni başladıysan normal
Kursa git iyi sallamayı ogretiyolar
Bol bol kovir o zaman birde ders al etkisi çok fazla
Ederek hep et
Alıştırma yaparak
olmuyo
Zamanla olur
herkes yapamıyor
blıketli msn