Kızlar Bir Adım Öne Hayallerin sonu yok! Kendi yolunu çizmek için hangi konuda desteğe ihtiyacın var? (Sayfa 4) Akbank Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1829 Hayallerin sonu yok! Kendi yolunu çizmek için hangi konuda desteğe ihtiyacın var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 47 kişi beğendi
Beijingseoul Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Yalnız iyi sözler konusunda desteğe ihtiyacım var. Bana iyi sözler desinler, yeter 0 0 Yorumla
Renos0816 Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Ülke şartlarinda hayal kurmak bir işe atilmak zorlaştı biraz cesaret istiyor 0 0 Yorumla
isimegerekyokkkkkk Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Benim yolum öncelikle doğru kişi ile birlikte olmak gerisinin pek bir önemi yok 0 0 Yorumla
mahir1g Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Maddi destek her hayal bi gercektir yeterkinkendine guven ywtwrki kendin gibi ortak bul 0 0 Yorumla
nimeskusla Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 89% +1 yıl hayallerim yok şu an :D ama güzel paylaşım 1 0 Yorumla
XtheWorldStarX Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Paraya tabii ki ne olacaktı ya sjsjsj 0 0 Yorumla
Abazansavaryeni Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 71% +1 yıl Paraya ihtiyacım var teşekkürler 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Meslek edinme konusunda inşAllah o da olacak 0 0 Yorumla
Deadli Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 46% +1 yıl bilgilendirme icin teşekkür ederim Akbank 0 0 Yorumla
Istanbulbeyfendisi74 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 81% +1 yıl Gençlere umut lazım kimsenin umudu yok 0 0 Yorumla
Lokiningecesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl 50 yıl sonra geri ödemeli krediye ihtiyacım var 0 0 Yorumla
193lükyakışıklı Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl Hayallerin sonu yok ama gerçeğin var 0 0 Yorumla
bLackStar4141 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Bilmiyorum. Karmaşık bir konu benim için. 0 0 Yorumla
Brkdnn02 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Akbank tan memnunuz gençler için en çok da 0 0 Yorumla
NNillay Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Kredi ve onu ödeyecek sağlam bi kariyer iş. 0 0 Yorumla
Darknessonshadow Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 83% +1 yıl Valla herhangi bir konuda ihtiyacım yok 0 0 Yorumla
Fahri9595 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Maddi destek olması insanı baya rahatlatır. 0 0 Yorumla
gamzecoru Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 43% +1 yıl Maddi ve manevi gezmek görmek eğlenmek 0 0 Yorumla
insaniyardım89 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl her şey maddiyat olduğu için iyi bir gelir 0 0 Yorumla
jjiiggoolloo Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Para yazılım bilgisi birazda Akıl sanırım 0 0 Yorumla
banafurkanderler Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 60% +1 yıl Maddi yönde desteğe ihtiyacım var herkes gibi 0 0 Yorumla
meraklikullanicikiz Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 69% +1 yıl biraz para bir de manevi destek yeter de artar 0 0 Yorumla
Feministbiradam Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 58% +1 yıl Maddiyat ama hayallerde olur bunlar 0 0 Yorumla
Gizem_Yolcusu Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 78% +1 yıl Motive olmaya genellikle bence yani 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
355Cevap
Sadece git desinler yeter ..
zaman yönetimi. günün 24 saati bana yetmiyor.
Yalnız iyi sözler konusunda desteğe ihtiyacım var. Bana iyi sözler desinler, yeter
Ülke şartlarinda hayal kurmak bir işe atilmak zorlaştı biraz cesaret istiyor
Bol boll paraya ihtiyacım var gerisi bende 😀
Benim yolum öncelikle doğru kişi ile birlikte olmak gerisinin pek bir önemi yok
Maddi destek her hayal bi gercektir yeterkinkendine guven ywtwrki kendin gibi ortak bul
Bitmek bilmeyen hayallerim var
Güzel bir paylaşım olmuş elinize sağlık çok teşekkürler
Akbank, nakit konusunda desteğinize ihtiyacım var 😁
hayallerim yok şu an :D ama güzel paylaşım
Bana kredi imkanı sunarmisiniz
Guzel bir bankasiniz ama kullanmiyorum
Bu imkanlar gerçekten çok harika.
Hayaller için birazcık para lazim
Akbankın kredisine tabikide 🤣🤣
Paraya tabii ki ne olacaktı ya sjsjsj
Paraya ihtiyacım var teşekkürler
en kısa zamanda bir Akbank hesabı açacağım anlaşıldı
Psikolojik destek yeterli
psikolojik desteğe ihtiyacım var
Meslek edinme konusunda inşAllah o da olacak
bilgilendirme icin teşekkür ederim Akbank
Hım. Güzel bir soru olmuş
Gençlere umut lazım kimsenin umudu yok
Gençler için faydalı bir şey !
50 yıl sonra geri ödemeli krediye ihtiyacım var
Hayal kuracak kadar umudum yok
Hayallerin sonu yok ama gerçeğin var
Birşeye ihtiyacım yok çok şükür
Bilmiyorum. Karmaşık bir konu benim için.
Akbank tan memnunuz gençler için en çok da
Ihtiyacimiz yok Şu an maalesef.
Akademik kariyer için destek ariyorum
Gençlerin hayalleri bitmek bilmez
Kredi ve onu ödeyecek sağlam bi kariyer iş.
Akbanklı olmak ayrıcalıktır
Ben de Akbank'a mobilden üye olacağım
Akbank'ın sunduğu bu imkanlar gerçekten çok güzel
Valla herhangi bir konuda ihtiyacım yok
Anlamı soru ama bişey bulamadım
Düşük kredi faizlerine ihtiyaç var
Maddi destek olması insanı baya rahatlatır.
Zamanı doğru kullanmaya i
Her konuda sjsjsj gerçekten
Maddi ve manevi gezmek görmek eğlenmek
Akbanklı olmak ayrıcalıktır
Hayal mayel kalmadı başkan
Kariyer desteğine ihtiyacımız var
Akbank güzel banka eski müşterisiyim
her şey maddiyat olduğu için iyi bir gelir
Para yazılım bilgisi birazda Akıl sanırım
Maddi yönde desteğe ihtiyacım var herkes gibi
biraz para bir de manevi destek yeter de artar
Maddiyat ama hayallerde olur bunlar
paraya ihtiyacım varrrrrr
Yol eğitime giden kendini geliştirmeye giden yoldur Akbank.
Motive olmaya genellikle bence yani
Harika paylaşım çok güzel
guzel olmus, ilgimi cekti