Kızlar Bir Adım Öne Hayallerin sonu yok! Kendi yolunu çizmek için hangi konuda desteğe ihtiyacın var? (Sayfa 5) Akbank Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1829 Hayallerin sonu yok! Kendi yolunu çizmek için hangi konuda desteğe ihtiyacın var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 47 kişi beğendi
agresifmotorcu Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 93% +1 yıl Para, güzel bir çevre ve aile içi anlaşma. 0 0 Yorumla
ceren211 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 67% +1 yıl Teselli etme para eğlendirmek mitive etmek 0 0 Yorumla
kuralsız373 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 87% +1 yıl Ticaret konusunda desteğe ihtiyacım var 0 0 Yorumla
alindzeko Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Bi 5 milyon $ olsa baya olur aslında bir şeyler 0 0 Yorumla
kurugülyaprağı Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Güzel banka bence baya gençler için iyi 0 0 Yorumla
BOŞVER1907 Takip Et Master Yaş: 119 , eic 78% +1 yıl İhtiyacım yok çok şükür benim aklim bana yetiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben Akbanklıyım ve cidden bu bankayı seviyorum. Yenilikci, modern, müşteri odaklı, basit. 😊 0 0 Yorumla
BurcuQueen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Eğitim ogretim konusunda desteğe ihtiyacı m var 0 0 Yorumla
Delikanlikiz19 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 65% +1 yıl Bilmem hayal kurmayı bıraktım artık 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Akbank kampanyaları çok iyi ve kullanışlı 0 0 Yorumla
OzanPasa35 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 76% +1 yıl Hayalleri büyük olanın , büyük hedefleri olur.. 0 0 Yorumla
deadofwrite8916 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl 1.000.000 TL yatırım yapmam için yeterli. 0 0 Yorumla
Kazımkaya Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 36% +1 yıl Güzel Akbank işini iyi yapan bir banka 0 0 Yorumla
kalpsancısı17 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 86% +1 yıl Hayaller gerçeğe dönüşüyor yavaş yavaş. 0 0 Yorumla
mehmet_istanbul Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 35% +1 yıl Hayaller paris yaşantılar somali 0 0 Yorumla
sevimsizsyduck Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 56% +1 yıl İyi ki Akbank var gerçekten iyi bir banka 0 0 Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Allah'a şükür hiçbir şeye ihtiyacım yok 0 0 Yorumla
İzmiirrlle Takip Et Xper 5 Yaş: 126 , eic 42% +1 yıl Hangi işi yaparsam daha iyi kazanırım.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
355Cevap
Gelecek kaygım var ileriye dönük
Fayizsiz kredi lazım bana
Para, güzel bir çevre ve aile içi anlaşma.
Girişimcilik en ideali bence
Çok Para Kazanmak Büyümek
700 bin tl krediye ihtiyacım var.
Destege ihtiyacimiz yoktur.
İlk önce sermayeye ihtiyacım var
Akbank hep destekçi bizlere iyi ki var
Hayallerle yaşıyoruz sonu olmamalı
Teselli etme para eğlendirmek mitive etmek
Güzel paylaşım teşekkürler
Herkesin hayaline giden yol farklıdır.
Akbank mobilin bankası, Akbank.
Ticaret konusunda desteğe ihtiyacım var
Manevi huzura bulmaya ihtiyacım var
Hayatı yasamak lazım doya doya
Sanırım sabır sukunet kazanmak
Akıl sağlığı konusunda desteğe ihtiyacım var.
Ekonomik olarak desteğe ihtiyacım var
Bi 5 milyon $ olsa baya olur aslında bir şeyler
Benim hayallere para zor yetişir
Sanat kısmına bayıldım, harika.
Güzel banka bence baya gençler için iyi
İhtiyacım yok çok şükür benim aklim bana yetiyor
Maalesef hayal bile paralı
Ben Akbanklıyım ve cidden bu bankayı seviyorum. Yenilikci, modern, müşteri odaklı, basit. 😊
İlgi ve sevgiye ihtiyacım var
İhtiyacım olan şey tabiki para
Doğru varrrrrrrr bayaaaaaaaa
Çok güzel bir içerik emeğine sağlık
Hayaller önemli özellikle gençlikte
Yer mekann ve elbetteki para
Eğitim ogretim konusunda desteğe ihtiyacı m var
Bir bence paylaşımda çok yarayışlı olmuş elinize sağlık
Bir çok eylemin yolu paradan geçiyor yani para para para
Fikir alış verişi ve nakit ihtiyacı
Cok aciklayici olmus tesekkur ederim
Akbanka helal olsun diyorum
Bilmem hayal kurmayı bıraktım artık
Gelecek konusunda tabitabi herkes gibi
Bü ülkeden gitmeye ihtiyacım var
Akbank kampanyaları çok iyi ve kullanışlı
Hayalleri büyük olanın , büyük hedefleri olur..
Kendi yolumu çizecek kapasitedeyim.🙏
1.000.000 TL yatırım yapmam için yeterli.
Güzel Akbank işini iyi yapan bir banka
Tabiki para, çok para hemde
Hiç denemedim aslında bakmakta fayda var
Hayaller gerçeğe dönüşüyor yavaş yavaş.
Hayaller paris yaşantılar somali
İyi ki Akbank var gerçekten iyi bir banka
Akbank ilk kredi kullandığım banka
Maddi olarak ihtiyacımız var
Allah'a şükür hiçbir şeye ihtiyacım yok
Birçok hayalim var bitmek bilmeyen
Hangi işi yaparsam daha iyi kazanırım..
Her yönden ihitiyacım var