Kızlar Bir Adım Öne Hayallerin sonu yok! Kendi yolunu çizmek için hangi konuda desteğe ihtiyacın var? (Sayfa 3) Akbank Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1829 Hayallerin sonu yok! Kendi yolunu çizmek için hangi konuda desteğe ihtiyacın var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 47 kişi beğendi
Eceelilizimnsnbx Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Benimde maddiyat piskoloji den testek. olsam çok iyi yerlre gelicegime eminim 0 0 Yorumla
Laman2 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Bana benden başka iyi destek veren yok. Ama manevi desteğe ihtiyacım var. 0 0 Yorumla
Stabecksd Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl valla bankaların da bu motive eden yönüne bayılıyorum 0 0 Yorumla
Nostalgiee Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Gençler için yapılan her çalışmanın yanındayım. 💪🏻 0 0 Yorumla
Cancanmutlu Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Borcu bi araya toplayıp ödemek gibi bi hayalim var 0 0 Yorumla
LuciferRolePlay34 Takip Et Xper 4 Yaş: 110 +1 yıl Piyasa çok kötü, insanların kredi notu düşük 0 0 Yorumla
Thalil Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Maddi desteğe ihtiyacım var iyi bir yatırım desteğiyle iyi bir iş kurabilirim 0 0 Yorumla
Piisi Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Destek herzaman iyidir zarar veren uzak dursun bir zahmet 0 0 Yorumla
cansuuşş Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Sadece hayallerimin değil cebiminde yanında dursa keşke 0 0 Yorumla
Yilmazyunus Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Hayallerime kavuşmamın sadece 1 adımı kaldi o da maddiyat 0 0 Yorumla
wofnskckxk Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Paradan başka bı şeye ihtiyacim yok o olursa her şey olur ztn 0 0 Yorumla
Çokaci Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Para olmazsa hepsi boş paran varsa her istediğin olur 0 0 Yorumla
Berserk1 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Madi durumum iyi olsaydı hayalimi gerçekleştire bilirdim 0 0 Yorumla
caliamoriver Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl oncelikle ailemin destek olmasi lazim tabi haha shjs 0 0 Yorumla
handee98 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Hayır olmadı ama hayatımda ne istediğimi hiç bi zaman bilemedim😒 0 0 Yorumla
Seydunavesahrud Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Ben zaten Akbank kullanıyorum, kullanışlı banka her gün programına girmeden yapamıyorum 0 0 Yorumla
sfvsdnm Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Bence sağlam kafa ve birazda maddiyat her şeyi çözer 0 0 Yorumla
meselayaaani Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Tabi ki maddiyat. Önce sağlık dememe gerek yoktur diye umuyorum :) 0 0 Yorumla
pisikedi35 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Paraya ihtiyacım var maalesef parasız hiç bir şey olmuyor... 0 0 Yorumla
hayatnasigddyo Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Yanımda birinin olmasına destek yardim edecek birinin olmasına 0 0 Yorumla
udontknowme Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Bir zamanlar maaş kartımdı. Mobilde arayüzü aşırı kullanışlı olan bankalardan bir tanesi 0 0 Yorumla
Minee3511 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Özgüvene sevilmeye ailemin ve eşimin arkamda durmalarına maddiyata bunlara çok ihtiyacım var 0 0 Yorumla
gizlikullanix Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Güzel reklam başarılı ama dedikleri gibi ATM hızlanırsa güzel olur 0 0 Yorumla
Miki123456789 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Ailen yeterli ama arkadaslarin da destegi fena olmaz. 0 0 Yorumla
Asyaaxxx2 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Güzel paylasim olmus bilgiler için teşekkürler 😊 0 0 Yorumla
Mryusufkyn9 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Tek hayalim hiçbir şeyi kısıtlamadan herşeyden yiyebilmek her abur cunurun tadına bakmak 🥺 0 0 Yorumla
KUZGUN_NNN Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Başarı her zaman bi adım önde gelir insan kendi başında başarılı olabilir 0 0 Yorumla
kaslimahir Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Hayal kurmak gibisi yok en güzeli onu gerçekleştirmek 0 0 Yorumla
batyurpq Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Kiç Biri bence hemsi boş kendi ayakları üzerinde duran bir gün önce talihsiz bir 0 0 Yorumla
Hadibakalomm Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Tabikide paraya nefes almak için resmen parasızlık çöl kötü 0 0 Yorumla
Mikayuiciro Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl İzin versinler yeter ya. Bi salsınlar karışmasınlar hayallerime 0 0 Yorumla
Newbeginning Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Ucuz yolu kredi fena olmaz ama faizler cok yüksek 0 0 Yorumla
blablateresa Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Akbanksa fark eder hocam örneğin paraya ihtiyacım var birde zamana 0 0 Yorumla
EzgiAsln Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Akbank mükemmel babam kullanıyor bu güzel bankayı 0 0 Yorumla
EcE_nur_Sertkaya Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Biraz fantastik hayallerim var pek bir yolu olmayan :/ 0 0 Yorumla
Darknes_NightBlue Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl En büyük pişmanlığım yanlış insanlar için yaptığım doğrular 0 0 Yorumla
kurşunirenklerr Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Girişimcilik desen var yardımseverlik harika 0 0 Yorumla
Sdn06001 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 +1 yıl Akbank resmen gençler için çalışıyor. Dünyanın en iyi bankası 0 0 Yorumla
KabukluGökFıstığı Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Motivasyona ihtiacm var motive olmadan olmuyo 0 0 Yorumla
jraykut Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Genç değilim sevgili Akbank. Orta yaş sendromu için de bir kampanya gelir mi acaba? 0 0 Yorumla
kbirisii Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Kendi yolumda bi maddi desteğe bi de sevdiklerimin bana güvenmesine ihtiyacım var o kadar 0 0 Yorumla
moonspiritt Takip Et Xper 3 Yaş: 110 +1 yıl Akbank resmen gençler için çalışıyor. Harikasınız. 0 0 Yorumla
hazal82929 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Hayal değil de gerçeklerden yanayım ya da gerçekleşmesini istediklerimden 0 0 Yorumla
kafamKar1sık Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl telefon bankacılıgında ihtiyac oluyo onun için yani geri kalan okey 0 0 Yorumla
Diyadinli35 Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl Sadece kendimi ve hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum 0 0 Yorumla
Sabr1na_vi Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Yanlız yaşamaya ihtiyacım var. duzenli yaşamaya huzura ve dır dır olmayan bir hayata. 0 0 Yorumla
sidneycan28 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl bilmiyorum bu konuda henüz met bir fikrim yok Akbank 0 0 Yorumla
Burkyss Takip Et Xper 3 Yaş: 20 +1 yıl Akbank'ın bizim gibi gençler için uğraşması çok güzel bir şey 0 0 Yorumla
Tasciceyda Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Kendime ihtiyacım var ben olmasam ben bir hiçim 0 0 Yorumla
emin172772 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Woww çok iyiymiş bir öğrenci olarak bunu düşüneceğim 0 0 Yorumla
papatya85363 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl maalesef günümüz şartlarında para olmadan bir şeyler yapmak çok ama çok zor 0 0 Yorumla
Renas1221 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Benden daha iyi fikirleri olan insanlara ihtiyacım olurdu bu konuda 😉 0 0 Yorumla
Passenger48 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Faizler yükseldi artık kimse Kredi de çekemiyorum eskisi gibi 0 0 Yorumla
Feyza93nur Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Biraz paraya ihtiyaç var. Sermaye lazım. Euro dolar lazım. 0 0 Yorumla
ccurlywoman Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Her konuda sanırım veya hiçbir konuda bende bilmiyorum açıkçası 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
355Cevap
Benimde maddiyat piskoloji den testek. olsam çok iyi yerlre gelicegime eminim
Bana benden başka iyi destek veren yok. Ama manevi desteğe ihtiyacım var.
valla bankaların da bu motive eden yönüne bayılıyorum
Gençler için yapılan her çalışmanın yanındayım. 💪🏻
Borcu bi araya toplayıp ödemek gibi bi hayalim var
Piyasa çok kötü, insanların kredi notu düşük
Maddi desteğe ihtiyacım var iyi bir yatırım desteğiyle iyi bir iş kurabilirim
İyidir akıl hocasına ihtiyaç olmuştur her daim
Destek herzaman iyidir zarar veren uzak dursun bir zahmet
Sadece hayallerimin değil cebiminde yanında dursa keşke
Harikasın Akbank gençlerin yol çizgisisiniz
Hayallerime kavuşmamın sadece 1 adımı kaldi o da maddiyat
Paradan başka bı şeye ihtiyacim yok o olursa her şey olur ztn
Para olmazsa hepsi boş paran varsa her istediğin olur
Madi durumum iyi olsaydı hayalimi gerçekleştire bilirdim
oncelikle ailemin destek olmasi lazim tabi haha shjs
Hayır olmadı ama hayatımda ne istediğimi hiç bi zaman bilemedim😒
Hiçbir konuda desteğe ihtiyaçım yok teşekkürler
Ben zaten Akbank kullanıyorum, kullanışlı banka her gün programına girmeden yapamıyorum
Bence sağlam kafa ve birazda maddiyat her şeyi çözer
Tabi ki maddiyat. Önce sağlık dememe gerek yoktur diye umuyorum :)
Paraya ihtiyacım var maalesef parasız hiç bir şey olmuyor...
Yanımda birinin olmasına destek yardim edecek birinin olmasına
Bir zamanlar maaş kartımdı. Mobilde arayüzü aşırı kullanışlı olan bankalardan bir tanesi
Özgüvene sevilmeye ailemin ve eşimin arkamda durmalarına maddiyata bunlara çok ihtiyacım var
Güzel reklam başarılı ama dedikleri gibi ATM hızlanırsa güzel olur
Ailen yeterli ama arkadaslarin da destegi fena olmaz.
Güzel paylasim olmus bilgiler için teşekkürler 😊
Yaşamın her yaşın duyduğu farklı ihtiyaçlar var
Tek hayalim hiçbir şeyi kısıtlamadan herşeyden yiyebilmek her abur cunurun tadına bakmak 🥺
Başarı her zaman bi adım önde gelir insan kendi başında başarılı olabilir
Hayal kurmak gibisi yok en güzeli onu gerçekleştirmek
Kiç Biri bence hemsi boş kendi ayakları üzerinde duran bir gün önce talihsiz bir
Tabikide paraya nefes almak için resmen parasızlık çöl kötü
İzin versinler yeter ya. Bi salsınlar karışmasınlar hayallerime
Ucuz yolu kredi fena olmaz ama faizler cok yüksek
Akbanksa fark eder hocam örneğin paraya ihtiyacım var birde zamana
Akbank mükemmel babam kullanıyor bu güzel bankayı
Biraz fantastik hayallerim var pek bir yolu olmayan :/
En büyük pişmanlığım yanlış insanlar için yaptığım doğrular
Girişimcilik desen var yardımseverlik harika
yurt dışına gitmek lazım türkiyede hayal kalmadı.
Akbank resmen gençler için çalışıyor. Dünyanın en iyi bankası
Motivasyona ihtiacm var motive olmadan olmuyo
Genç değilim sevgili Akbank. Orta yaş sendromu için de bir kampanya gelir mi acaba?
Kendi yolumda bi maddi desteğe bi de sevdiklerimin bana güvenmesine ihtiyacım var o kadar
Akbank resmen gençler için çalışıyor. Harikasınız.
Hayal değil de gerçeklerden yanayım ya da gerçekleşmesini istediklerimden
telefon bankacılıgında ihtiyac oluyo onun için yani geri kalan okey
Sadece kendimi ve hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum
Yanlız yaşamaya ihtiyacım var. duzenli yaşamaya huzura ve dır dır olmayan bir hayata.
bilmiyorum bu konuda henüz met bir fikrim yok Akbank
Akbank'ın bizim gibi gençler için uğraşması çok güzel bir şey
Kendime ihtiyacım var ben olmasam ben bir hiçim
Woww çok iyiymiş bir öğrenci olarak bunu düşüneceğim
maalesef günümüz şartlarında para olmadan bir şeyler yapmak çok ama çok zor
Benden daha iyi fikirleri olan insanlara ihtiyacım olurdu bu konuda 😉
Faizler yükseldi artık kimse Kredi de çekemiyorum eskisi gibi
Biraz paraya ihtiyaç var. Sermaye lazım. Euro dolar lazım.
Her konuda sanırım veya hiçbir konuda bende bilmiyorum açıkçası