En büyük hayalim ileride iyi bir girişimci olmak... Akbank bu konuda destek sağlayan nadir bankalardan biri. Yaptığı projeler başarılı. Akbank ile yeni bir yolculuğa çıkmak isterim hayalime kavusurum inslaha
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tasit kredisine söyle faiz orani dusuk olup odemesi kolay olan bir tasit kredisine maksimum 700 binlik
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Maaş kartım Akbank genel olarak fena olmayan bi banka ama online bankacılıkta eksiklerini acilen gidermesi gerekiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
355Cevap
Para olmadan maalesef olmuyor o yüzden para ve daha fazla paraya ihtiyacım var
Yüksek miktarda sermayeye ihtiyacım var ama karşılıksız hibe olmalı
#Mirliva
Hayaller önemli.. paylaşım için teşekkürler elinize emeğinize yüreğinize sağlık
Ben girişim fikirlerim için maddiyata ihtiyaç duymaktayım.
Kimsenin desteğine ihtiyacım yok yolumdan çekilsinler yeter
Hibe edilecek bir milyon dolarcık hayallerime koşmama yardımcı olacaktır
Akbank ı seviyorum, biraz da faizleri düşürseniz :)
para konusunda ihtiyacım var bu ekonomide yapabileceklerimiz çok dar
Hmm hayallerin sonu yok ama gerçek olmadiktan sonra ne önemi var
Şu an için sadece para daha sonra fikirlerimi hayata geçiricem.
Bilgi ve tecrübeye ihtiyacım var birde dile ki dilimi geliştiriyorum
Güzel faizsiz bir krediyle yolumu çizebilirim veya geri ödemesiz mükemmel olur 🙃🙃
Her konuda ama masmaaleeef kimse hayallerim gerçeklestirmeme yardımcı olacak kişi değil
Artık yolumu çizme vakti geldi bile. Teşekkürler
Ah kesekt su gençlik enerjim olsa iş hayati o kadar sömürüyor ki
En büyük hayalim ileride iyi bir girişimci olmak... Akbank bu konuda destek sağlayan nadir bankalardan biri. Yaptığı projeler başarılı. Akbank ile yeni bir yolculuğa çıkmak isterim hayalime kavusurum inslaha
Tasit kredisine söyle faiz orani dusuk olup odemesi kolay olan bir tasit kredisine maksimum 700 binlik
Maaş kartım Akbank genel olarak fena olmayan bi banka ama online bankacılıkta eksiklerini acilen gidermesi gerekiyor
Kredi borcunun olmamasına fais vergi odememeye ihtiyac var
Siz de Akbank ile özgür gençliğin mutluluğunu keşfedin.
Sanırım yanimda bir insanın desteğine ihtiyacım var ama böyle tamamen güvenim ona o şekilde birlikte o yolu çizelim
Tabiki önce PARA ! Para yoksa, hayal, hayalde kalır
Akbank iyi bankadır ben severek kullanıyorum akbankı
Yüklü miktarda sermayeye hayallerim o zaman gerçek olabilir
#Hükümdar
Aile desteği herseyden önemli olduğunu düşüyorum. Arkanızda sizi destekleyen güvenen bir aileniz varsa çok şanslısınız
Hayallerim için tek eksiğim maddiyat olması :(
Gençleri ve hayalleri desteklemek büyük bir öncülüktür. Teşekkürler.
Güzel bir paylaşım olmuş elinize sağlık teşekkürler
Çok güzel bir paylaşım olmuş daha yeni gördüm ne yazık ki
Güzel bir paylaşım teşekkürler elinize sağlık
Psikolog ama önce paraya ihtiyacım var çünkü dünyanın parasını alıyorlar.
Akbank'a destek için teşekkür. ler.. ama destek alınacak zamanda değil.
Akbank'ın kariyer eğitimleri harika yaa iyi ki varsınız
Elbette maddiyat herkes için önemli belki de en önemli şey.
Internet ortamında bir e-ticaret sitesi kurmak ve olabildiğince geliştirmek
Türk genci olarak en çok lazım olan şey para desteği bide alttan destek. d
Kredi faiz oranlarıda düşerse Akbank tercihim olur 4.5 faiz mu olur
bence her gencin hayallerine giden yolda para engeldir ve bu şartlarda ne kadar destek olabilirsin kii :(((((
E ticarek konusunda destek isterdim ama bizler ticarette batma korkusu ile buyutulmus bir nesiliz maalesef
Şu anda hayatimin değişmesi iyi yonde değismesi ve iyileşmesi için egitim sisteminin degismesi gerekiyor
Hangi üniversiteyi seçmen lazım buna bir tırlık karar veremiyorum. Üniversiteyi geçtim meslek bile seçemedim
Benim yolum da atanmaya çalışmak umarım başarılı olur ilk kredimi akbanktan çekerim😂
Çevre desteği önemlidir ayrıca kendine güveninin de olması lazim maddiyat da çok önemli ozellikle şu dönemlerde
Akbank gençler için internet harcamaları vb için bir kart çıkarsa aslında ya güzel fırsat veriyorsunuz bu alana da bakın lütfen 😭
Daha çok gençlere yönelik etkinliklerin yapılması gerekiyor bence çoğu genç neyi istediğini bile bilmiyor
Türkiye'de hayaler için tek engel de para mesela şu an 2 m verilirse o para ile herkes iş kurup akılıysa zengin bile olabilir 😊🙏
En azından genç girişimcilere özel tanınmak adına reklam parası desteği verilse çok güzel olabilirdi kısaca para para paraaa 🥲
Akbank'ın bu denli gençlerin arkasında olması çok güzel. Yakınlarım ile bu içeriği paylaşacağım.
Finans konusunda bankalarin kredi notunu yükseltme ve kredi limitini yükseltme calismalari nasil oluyor
Akbank küçüklüğümden beri dikkatimi çeker neden anlamış değilim ayrı bir sempati duyuyorum ;) girişimci ticaretle çok uğraşmak istiyorum
Pek desteğe ihtiyaç duymuyorum Ya gerçeğin geri dönüşü var boş ver benim işime pek yaramaz gibi
Bir öğretmen bütün dersleri anlatamazken bir öğrenci nasıl bütün dersleri anlayabilir? Bu sorunun cevabını verirseniz ben de cevaplarım
Teşekkürler Akbank güzel bir paylaşım olmuş
Sadece psikolojik destek güç olsun başka bir şeye gerek yok zaten ekonomik güç her türlü olacak
10 milyon dolara ihtiyacım var sayın Akbank, karşılayacaksan sevinirim.
Motivasyona ve gaza ihtiyacım var alabildiğim sürece sıkıntı yok
kesinlikle çok fazla paraya ihtiyacım var hemen akbanka başvuruyorum.
Hiç kimseye ihtiyacım yok ben benim ben tekim ve benim gibi biri de yok dünyada
Akbank mükemmelsin 3 yıldır kullanıyorum ve gayette memnunum
Hayal etmenin sınırı yok tam bu noktada bayiliyorum